• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • 24/7 Landelijk actief

Code Beveiliging specialist in Zorgbeveiliging

Code Beveiliging levert al sinds 1996 vakkundige zorgbeveiligers die zorgen voor een betrouwbare werk- en leefomgeving in de zorgsector. Zoekt u naar manieren om uw zorgorganisatie nog beter en efficiënter in te richten? Besteedt voor de hoogst haalbare kwaliteit uw zorgbeveiliging uit aan Code Beveiliging.

Met een 24-uurs dienstverlening en in geval van spoed binnen uur op de afgesproken locatie te staan, maken wij het verschil. Code Beveiliging staat in de startblokken om u optimaal van dienst te kunnen zijn, door dé zorgbeveiliger op maat aan te leveren. Acomfi-correntino bodybuilding: professional competitors of the arnold classic usa 2013 winstrol female culturism: 06/24/12.

zorgbeveiliging
Professionele zorgbeveiliging nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Taken en eisen van onze zorgbeveiliger

De medewerkers en de beveiligers van zorginstellingen worden regelmatig geconfronteerd met emoties van anderen. Dit geldt ook voor het gedrag dat voortkomt uit medicijn- of drugsgebruik. Dit betekent dat de zorgbeveiligers over de juiste communicatieve vaardigheden moeten beschikken. Naast de basisopleiding en eigenschappen waaraan onze beveiligers moeten voldoen, zijn er ook specifieke eisen en taken voor onze zorgbeveiligers:

  • In bezit zijn van de cursus Psychiatrie
  • In het bezit van het certificaat Medicatie verstrekking
  • In het bezit zijn van de basistraining omgaan met agressie
  • Affiniteit hebben met cliënten binnen zorginstellingen
  • Open staan voor problemen in de zorg
  • Het bijstaan van en service bieden aan bezoekers en cliënten
  • In bezit zijn van BHV, inclusief (Eerste Levensreddende Handelingen)
  • Gastvrije uitstraling hebben

Waarom professionele zorgbeveiliging eerder noodzaak dan een keuze is

Voor wie de beste kwaliteit zorg wil kunnen blijven bieden, is het belangrijk zélf zoveel mogelijk ontzorgd te worden. Het in goede banen leiden van de veiligheid van uw personeel en cliënten kan bijvoorbeeld voor flink wat hoofdbrekens zorgen, naast de nodige tijd en energie. Uw medewerkers kampen hoogstwaarschijnlijk al met een flinke werkdruk, door een toenemende vraag en/of ziekteverzuim.

zorgbeveiliging inhuren
zorgbeveiliging inhuren

Door zorgbeveiliging in te zetten, kan iedereen zich blijven richten op z’n eigen taken binnen het comfort van een veilige omgeving. Bovendien draagt een dergelijke omgeving eraan bij dat in het geval ziekenhuispatiënten of cliënten die onder psychische behandeling staan, dankzij datzelfde veilige gevoel mogelijk sneller en beter herstellen.

Voordelen van zorgbeveiliging

Het grootste voordeel van het inschakelen van een zorgbeveiliger is dat u hiermee specialisme in huis haalt. Het zorgdragen voor de veiligheid van een gebouw, omgeving en/of mensen is namelijk zeer verantwoordelijk werk, waarvoor veel kennis en ervaring vereist is.

Een goed opgeleide zorgbeveiliger ontdekt en herkent sneller verdachte situaties, om die vervolgens direct professioneel op te kunnen lossen. Zo worden escalaties tot het minimum beperkt. Ontbreekt een veiligheidsprofessional binnen uw bedrijf of is deze niet voldoende getraind, dan kan dit van grote invloed zijn op de veiligheid van alles en iedereen. U loopt hiermee een groot risico.

Takenpakket van een zorgbeveiliger van Code Beveiliging

De taken van een zorgbeveiliger zijn zeer divers en kunnen per zorgorganisatie weer verschillen. Er valt bijvoorbeeld te denken aan het achter de receptie plaatsnemen, het registreren van bezoekers en ongenode gasten direct weer de deur te wijzen. Ook kan professionele zorgbeveiliging een zorgverlener helpen door te assisteren met een patiënt of cliënt indien er sprake is van een bedreigende situatie.

Daarnaast komt het voor dat familie van een cliënt vanuit emotie heftig kan reageren, wat een flinke impact kan hebben op medewerkers en zorg voor de patiënt in de weg kan staan. Een zorgbeveiliger treedt in al deze gevallen de-escalerend op, zodat de rust snel weer terugkeert. Beveiliging inhuren via Code Beveiliging biedt garantie, betrouwbaarheid en 24/7 inzetbaarheid.

Profiteer van meer dan 25 jaar aan ervaring

Code Beveiliging is de aangewezen partij indien u een zorgbeveiliger zoekt die perfect aansluit bij uw behoeftes. Al onze medewerkers voldoen aan de hoogste standaarden, waaronder het hebben gevolgd van alle noodzakelijke en aanvullende trainingen. Daarbij hechten we er grote waarde aan dat iedereen binnen ons team over de juiste persoonlijke eigenschappen en vaardigheden beschikt, om u zo een topkwaliteit te kunnen bieden.

Voor welk beveiligingsprobleem u Code ook maar nodig heeft, wij leveren standaard maatwerk. Dankzij het in bezit zijn van meer dan 25 jaar aan ervaring op dit terrein weten we exact waar behoeftes liggen van onze klant. Als erkend beveiligingsbedrijf zijn we landelijk actief zoals in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Breda, Tilburg, Leiden, Haarlem, Arnhem en Rotterdam.

Naast de grote steden zijn we ook actief in Capelle aan den IJssel, Zoetermeer, Rijswijk, Purmerend, Leidschendam, Dordrecht, Amstelveen, Amersfoort, Westland, Hoorn, Delft, Beverwijk, Zeeland en Alkmaar.

Vragen of gelijk een afspraak maken?

Wilt u graag meer te weten komen over wat is zorgbeveiliging? Geen probleem, wij zijn namelijk 365 dagen per jaar zowel telefonisch als per e-mail goed bereikbaar. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina. Je kan vrijblijvend een afspraak of een spoedklus inplannen. Denk hierbij aan zowel preventieve als acute klussen.

5/5 - (17 stemmen)
Call Now ButtonDirect bellen