• info@codebeveiliging.nl
 • 085 - 050 13 52
 • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Code Beveiliging B.V. specialist in zorgbeveiliging

Code Beveiliging levert al sinds 1996 vakkundige zorgbeveiligers die zorgen voor een betrouwbare werk- en leefomgeving in de zorgsector. Zoekt u naar manieren om uw zorgorganisatie nog beter en efficiënter in te richten? Besteedt voor de hoogst haalbare kwaliteit uw zorgbeveiliging uit aan Code Beveiliging. 

Met een 24-uurs dienstverlening en in geval van spoed binnen uur op de afgesproken locatie te staan, maken wij het verschil. Code Beveiliging staat in de startblokken om u optimaal van dienst te kunnen zijn, door dé zorgbeveiliger op maat aan te leveren. 

Onze zorgbeveiligers blijven constant alert, zijn in staat om snel in te grijpen, tonen empathie door goed te luisteren, en zijn bekwaam in het omzeilen van mogelijke escalaties.

Al onze beveiligingsstrategieën zijn specifiek aangepast aan uw behoeften. Dit stelt ons in staat om samen te verkennen hoe onze diensten de veiligheid binnen uw zorginstelling kunnen verhogen en de beste aanpak kunnen bieden tijdens onveilige situaties.

zorgbeveiliging
Veronica Navodaru
Veronica Navodaru
2024-06-17
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fantastisch! Leuke team, professioneel en efficiënt. Dankjewel!
Maryam Amezian
Maryam Amezian
2024-06-16
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wat een fijn, proffesioneel en kundig bedrijf! De communicatie, bereikbaarheid en vooral de betrokkenheid is top! Ook erg fijn dat er wordt meegedacht en dat er flexibel en snel wordt gehandeld bij vragen. Zeer tevreden over de dienstverlening en fijne samenwerking!
Rico Keus
Rico Keus
2024-05-16
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Code beveiliging is een goed beveiligingsbedrijf. Code voelt de essentie van het vak en staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit!
Peter de Wolff
Peter de Wolff
2024-05-06
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snelle reactie, vriendelijk contact en meedenkend. Straalde gezag en vriendelijkheid uit.
Collin van Londen
Collin van Londen
2024-04-05
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fijne samenwerking kunnen aangaan met deze partij! Mooi afgehandeld en zeker aan te raden!
Astrid Vos
Astrid Vos
2024-03-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goede samenwerking en erg tevreden. Groot compliment voor dit bedrijf! Makkelijk bereikbaar en alles is snel geregeld. Empatisch, betrouwbaar, goede communicatie, en het team is erg tevreden met jullie!
Fatih Aslan
Fatih Aslan
2024-03-27
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Top gasten om samen mee te werken! Het zijn beveiligers die het verschil maken in de zorg. Stappen vriendelijk binnen en stralen rust uit wat enorm de-escalerend overkomt!
Finn2_MB
Finn2_MB
2024-02-29
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Prima beveiliger behulpzaam en vriendelijk, al met al goede ervaring.
Rutger Timmermans
Rutger Timmermans
2024-02-26
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De bewaking heeft geweldig werk geleverd. Ze waren op elkaar ingespeeld en wisten de orde te bewaken. Daarnaast was de samenwerking fijn en wisten ze wat ze aan het doen waren. Een absolute aanrader!

 Taken en eisen van onze zorgbeveiliger

De medewerkers en de beveiligers van zorginstellingen worden regelmatig geconfronteerd met emoties van anderen. Dit geldt ook voor het gedrag dat voortkomt uit medicijn- of drugsgebruik. Dit betekent dat de zorgbeveiligers over de juiste communicatieve vaardigheden moeten beschikken. Naast de basisopleiding en eigenschappen waaraan onze beveiligers moeten voldoen, zijn er ook specifieke eisen en taken voor onze zorgbeveiligers:

 • In bezit zijn van de cursus Psychiatrie
 • In het bezit van het certificaat Medicatie verstrekking
 • In het bezit zijn van de basistraining omgaan met agressie
 • Affiniteit hebben met cliënten binnen zorginstellingen
 • Open staan voor problemen in de zorg
 • Ervaring in het begeleiden van cliënten met dementie
 • Het bijstaan van en service bieden aan bezoekers en cliënten
 • In bezit zijn van BHV, inclusief (Eerste Levensreddende Handelingen)
 • Gastvrije uitstraling hebben

Waarom professionele zorgbeveiliging eerder noodzaak dan een keuze is

Voor wie de beste kwaliteit zorg wil kunnen blijven bieden, is het belangrijk zélf zoveel mogelijk ontzorgd te worden. Het in goede banen leiden van de veiligheid van uw personeel en cliënten kan bijvoorbeeld voor flink wat hoofdbrekens zorgen, naast de nodige tijd en energie. Uw medewerkers kampen hoogstwaarschijnlijk al met een flinke werkdruk, door een toenemende vraag en/of ziekteverzuim.

Door zorgbeveiliging in te zetten, kan iedereen zich blijven richten op z’n eigen taken binnen het comfort van een veilige omgeving. Bovendien draagt een dergelijke omgeving eraan bij dat in het geval ziekenhuispatiënten of cliënten die onder psychische behandeling staan, dankzij datzelfde veilige gevoel mogelijk sneller en beter herstellen.

zorgbeveiliging inhuren
Zorgbeveiliging inhuren

Voordelen van zorgbeveiliging

Het grootste voordeel van het inschakelen van een zorgbeveiliger is dat u hiermee specialisme in huis haalt. Het zorgdragen voor de veiligheid van een gebouw, omgeving en/of mensen is namelijk zeer verantwoordelijk werk, waarvoor veel kennis en ervaring vereist is.

Een goed opgeleide zorgbeveiliger ontdekt en herkent sneller verdachte situaties, om die vervolgens direct professioneel op te kunnen lossen. Zo worden escalaties tot het minimum beperkt. Ontbreekt een veiligheidsprofessional binnen uw bedrijf of is deze niet voldoende getraind, dan kan dit van grote invloed zijn op de veiligheid van alles en iedereen. U loopt hiermee een groot risico.

Takenpakket van een zorgbeveiliger van Code Beveiliging

De taken van een zorgbeveiliger zijn zeer divers en kunnen per zorgorganisatie weer verschillen. Er valt bijvoorbeeld te denken aan het achter de receptie plaatsnemen, het registreren van bezoekers en ongenode gasten direct weer de deur te wijzen. Ook kan professionele zorgbeveiliging een zorgverlener helpen door te assisteren met een patiënt of cliënt indien er sprake is van een bedreigende situatie.

Daarnaast komt het voor dat familie van een cliënt vanuit emotie heftig kan reageren, wat een flinke impact kan hebben op medewerkers en zorg voor de patiënt in de weg kan staan. Een zorgbeveiliger treedt in al deze gevallen de-escalerend op, zodat de rust snel weer terugkeert. Beveiliging inhuren via Code Beveiliging biedt garantie, betrouwbaarheid en 24/7 inzetbaarheid. Naast zorgbeveiliging leveren wij ook beveiliging voor opvanglocaties.

Profiteer van meer dan 25 jaar aan ervaring in de zorgbeveiliging

Code Beveiliging is de aangewezen partij indien u een zorgbeveiliger zoekt die perfect aansluit bij uw behoeftes. Al onze medewerkers voldoen aan de hoogste standaarden, waaronder het hebben gevolgd van alle noodzakelijke en aanvullende trainingen. Daarbij hechten we er grote waarde aan dat iedereen binnen ons team over de juiste persoonlijke eigenschappen en vaardigheden beschikt, om u zo een topkwaliteit te kunnen bieden.

Voor welk beveiligingsprobleem u Code ook maar nodig heeft, wij leveren standaard maatwerk. Dankzij het in bezit zijn van meer dan 25 jaar aan ervaring op dit terrein weten we exact waar behoeftes liggen van onze klant. Als erkend beveiligingsbedrijf zijn we landelijk actief zoals in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Breda, Tilburg, Leiden, Haarlem, Arnhem en Rotterdam.

Naast de grote steden zijn we ook actief in Capelle aan den IJssel, Zoetermeer, Rijswijk, Purmerend, Leidschendam, Dordrecht, Amstelveen, Amersfoort, Westland, Hoorn, Delft, Beverwijk, Zeeland, Spijkenisse, Gouda, Zwijndrecht, Barendrecht, Almere, Maassluis en Alkmaar.

Vragen of gelijk een afspraak maken?

Wilt u graag meer te weten komen over wat is zorgbeveiliging? Geen probleem, wij zijn namelijk 365 dagen per jaar zowel telefonisch als per e-mail goed bereikbaar. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina. Je kan vrijblijvend een afspraak of een spoedklus inplannen. Denk hierbij aan zowel preventieve als acute klussen.

Via de offerte pagina krijg je direct een vrijblijvende offerte op maat. We zijn te bereiken via de e-mail info@codebeveiliging.nl en 24/7 op nummer 085 0501352.

5/5 - (28 stemmen)
Direct bellen