• info@codebeveiliging.nl
  • 0180 – 460 700
  • 24 uur per dag 7 dagen per week

Evenementenbeveiliging inhuren?

Staat er een evenement gepland en wilt u dit goed beveiligd hebben? Schakel Code Beveiliging in indien u de best mogelijke evenementenbeveiliging vereist is voor uw meeting, festival, jaarvergadering, productpresentatie of conventie. Wij zorgen ervoor dat uw evenement op een positieve wijze een onvergetelijke ervaring wordt, waar u ons ook maar nodig heeft in Nederland. Neem direct contact met ons op voor een uitgebreid dienstenpakket op maat.

evenementenbeveiliging
Evenementenbeveiliging

Topkwaliteit evenementenbeveiliging

Met een steeds groter wordend pakket aan eisen om aan te moeten voldoen, is het vinden van een gespecialiseerde organisatie op het gebied van evenementenbeveiliging belangrijker dan ooit. Door de hoogst mogelijke prioriteit te geven aan de veiligheid van bezoekers zorgt u ervoor dat uw gasten geen enkel risico lopen. Alleen al de aanwezigheid van zichtbare en onzichtbare evenementenbeveiliging vergroot al sterk het gevoel van veiligheid.

JSP01073 copy

24/7 Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging heeft als doel om calamiteiten voor te zijn, of op een professionele wijze op te lossen. Loopt een incident uit de hand, dan kunnen de gevolgen immers desastreus zijn. Mocht het nodig zijn, kunnen we uw VIP-gasten ook beveiligd vervoeren naar de gewenste locatie. Met het ingeschakeld hebben van een professioneel team aan experts wordt u dus volledig ontzorgd.

Als beveiligingsprofessionals weten we als geen ander dat veiligheid geen tijd kent. Calamiteiten beperken zich niet uitsluitend tot kantoortijden. Bij Code Beveiliging zijn we daarom 24 uur per dag en 7 dagen in de week aanwezig om te reageren op hulpvragen. Indien spoed vereist is kunnen we zelfs al binnen een uur op de afgesproken locatie zijn. Zo bewegen we flexibel met u mee.

Maak kennis met ons als beveiligingsexperts

De medewerkers binnen ons team van specialisten zijn goed opgeleid en zeer ervaren op het gebied van onder meer evenementenbeveiliging. Naast het in het bezit zijn van de vereiste diploma’s en aanvullende cursussen is het ook bijzonder belangrijk om over de juiste persoonseigenschappen te beschikken. Voor de beste beveiliging kunt u rekenen op professionals die zelfverzekerd, betrouwbaar, stressbestendig en goed sociaal vaardig zijn.

Meer te weten komen over de service die we u kunnen bieden rondom evenementenbeveiliging? Zowel telefonisch als per e-mail zijn we goed bereikbaar. Overigens zijn we experts op het gebied van zowel zorg- als objectbeveiliging. Heeft u ons nodig voor de beveiliging van uw kantoorpand, winkel of bedrijventerrein? Ook dan staan we graag voor u klaar.

Veelgestelde vragen omtrent evenementenbeveiliging

Waarom beveiliging inhuren bij Code Beveiliging?

We hebben al meer dan 25 jaar aan ervaring binnen de beveiligingsbranche. Bij Code Beveiliging kunnen wij direct vlotte service bieden waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Ons personeel staat 24/7 tot uw dienst. Code biedt kwaliteitsdiensten met uitstekend getraind en geschoold personeel.

Werken jullie landelijk?

Ja, door onze flexibiliteit werken wij door heel Nederland. Code Beveiliging kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht. Betrouwbaarheid en servicegericht, daar staan wij voor!

Call Now ButtonDirect bellen