• info@codebeveiliging.nl
  • 0180 – 460 700
  • 24 uur per dag 7 dagen per week

Code Beveiliging specialist in Objectbeveiliging

Heeft u een onderneming gekoppeld aan een pand, dan zijn daar automatisch beveiligingsrisico’s aan verbonden. Wacht niet af tot er een situatie ontstaat die acuut actie vereist, maar kies tijdig voor preventieve object beveiliging. Heeft een veilige werkomgeving ook uw hoogste prioriteit, kom dan in contact met Code Beveiliging. Wij maken uw bedrijf aanzienlijk veiliger door onze diensten op maat aan te bieden, tegen een aantrekkelijke prijs.

code beveiliging team

Waarom kiezen voor object beveiliging?

Object beveiliging is erop gericht om uw pand, medewerkers en klanten of gasten tijdens en na werktijd de juiste bescherming te bieden. Met een groeiende onrust in de wereld, zien we dat er ook steeds vaker allerlei calamiteiten ontstaan die de aandacht vragen. Denk aan inbraak of brandstichting.

Ook overlast door personen in de vorm van overmatig alcohol en/of drugsgebruik zijn steeds vaker aan de orde van de dag, evenals mensen die vanuit stress te heftig reageren op bepaalde situaties. Denk bijvoorbeeld aan bedreigend taalgebruik of gewelddadig gedrag.

JSP01073 copy

Wat doet een object beveiliger precies?

Een object beveiliger kunt u inschakelen voor uiteenlopende taken. Denk aan portier- en receptiediensten, waarbij bezoekers worden gecontroleerd en geregistreerd. Zo worden personen met kwade bedoelingen al bij de deur tot stoppen gebracht. De aanwezigheid van zo’n professional in het gebouw geeft automatisch al een veiliger gevoel. Ook behoren openings- en sluitingsrondes tot object beveiliging, evenals het deskundig reageren op het afgaan van een alarmsysteem.

Om erachter te komen waar in uw bedrijf of organisatie de risico’s liggen en hoe die het beste aangepakt kunnen worden, is het slim om vandaag nog contact met ons op te nemen. Immers, een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is daarom verstandig bij gebrek aan goede object beveiliging niet te wachten totdat er een calamiteit ontstaat die uiteindelijk een flinke kostenpost met zich mee kan brengen.

Neem voor advies vrijblijvend contact op

Om contact met ons zo laagdrempelig mogelijk te maken, is het mogelijk vrijblijvend en gratis contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van advies wat in uw situatie het beste is om te doen. We verzekeren u vast dat we een totaalpakket te bieden hebben, aangeboden door een vast team aan professionals die beschikken over een jarenlange ervaring. Al meer dan 40 jaar zijn wij de object beveiliger in Nederland.

Benader ons door te bellen met het genoemde telefoonnummer, of door het sturen van een e-mail. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week.