• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bij Code beveiliging bieden een breed scala aan beveiligingsdiensten aan. Zo zijn wij specialist in zorgbeveiliging en objectbeveiliging.

Ja, de beveiligers van Code Beveiliging zijn allemaal gecertifieerd. Ze zijn allemaal in bezit van de juiste beveiligingsdiploma's.

Wij leveren onze beveiligingsdiensten door heel Nederland. Zo zijn we actief in meerdere provincies zoals Zuid- en Noord Holland.

Ja, we zijn 24 uur per dag bereik- en inzetbaar. We zijn direct te bereiken via nummer: 085 - 050 13 52

Bij Code Beveiliging werken we nooit met vaste tarieven. Dit verschilt per opdracht en omvang van de werkzaamheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Code Beveiliging opereert zelfstandig, er wordt geen gebruik gemaakt van externe inhuur zoals uitzendkrachten/zzp'ers. Wij maken gebruik van vaste beveiligers die hun sporen ruim verdiend hebben.

Ja, een offerte aanvraag bij Code Beveiliging is altijd vrijblijvend. Binnen 24 uur kan je direct een offerte op maat verwachten.

Code Beveiliging bestaat inmiddels meer dan 25 jaar en is een begrip in de beveiligingswereld, met name in de gezondheidszorg.

Via Code Beveiliging kunt u direct 24/7 Beveiliging inhuren, als beveiligingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring staan wij voor transparantie, betrouwbaarheid en daadkracht. Op Code Beveiliging kunt u altijd 24/7 rekenen. Zowel in de ochtenden als avonden staan wij klaar voor u.

Beoordeel onze pagina
Direct bellen