• info@codebeveiliging.nl
  • 0180 – 460 700
  • 24 uur per dag 7 dagen per week

Heeft veiligheid voor u een hoge prioriteit en wilt u de mogelijkheden verkennen om uw omgeving veiliger te maken? Kies dan voor professionele beveiliging inhuren. Bij Code Beveiliging bent u aan het goede adres indien u graag te maken krijgt met de best mogelijke dienstverlening, gekoppeld aan aantrekkelijke tarieven. Voor zowel urgentie als preventie staan we 24/7 tot uw dienst.

Terwijl veiligheid eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn, is juist het tegenovergestelde helaas het geval. Het is zelfs zo dat doordat de wereld steeds een grimmerige plek wordt, de daaruit ontstane onrust bijdraagt aan een groter gevoel van onveiligheid. Daardoor neemt de vraag om professionele beveiliging in rap tempo toe.

beveiliging inhuren
Beveiliging inhuren

Neemt securiteit van zowel uw bedrijfspand, medewerkers, klanten en uzelf een zeer belangrijke plek in, dan ontkomt u tegenwoordig niet aan de beste beveiliging inhuren. Sterker nog, door dit voor u uit te blijven schuiven, wordt een steeds groter wordend risico genomen. De mogelijke gevolgen die dat heeft, kunnen niet te overzien zijn.

Maakt u zich zorgen over de veiligheid binnen uw organisatie? Dit is eenvoudig op te lossen. Kies voor een professioneel beveiligingsbedrijf inhuren in de vorm van Code Beveiliging. Wij zijn expert op dit gebied en werkzaam door heel Nederland. Een aanpak op maat nodig? Lastige problemen die om een deskundige oplossing vragen? Wij staan 24/7 voor u klaar met raad en daad, in geval van preventieve oplossingen als spoedklussen waarvoor direct actie vereist is.

Kom vandaag nog in actie als veiligheid ook hoog op uw agenda staat

Als ondernemer realiseert u zich ongetwijfeld dat de wereld waarin we leven snel verandert. De samenleving die langzaamaan verhard en met een groeiende groep mensen die voor overlast zorgt, groeit daarmee ook het verlangen om een veilige omgeving te kunnen (blijven) bieden. Word geen slachtoffer van een situatie. Een goede voorbereiding is ook hier namelijk het halve werk. Een goed beveiligingsbedrijf inhuren zorgt ervoor dat u geheel ontzorgd wordt en een last van uw schouders valt.

Code Beveiliging staat 24/7 klaar voor u

Besluit u dan ook nog eens een samenwerking aan te willen gaan met Code Beveiliging, dan maakt u automatisch kennis met nog veel meer voordelen. Als specialist op het gebied van zorgbeveiliging en objectbeveiliging bieden we u namelijk een totaalpakket dat veel verdergaat dan alleen het strikt noodzakelijke. Specialist in de Beveiliging met meer dan 40 jaar ervaring.

Ons beveiligingsbedrijf inhuren is mogelijk voor zowel kleine als grote ondernemingen en organisaties. Hierbij valt te denken aan winkels, kantoorpanden, mobiele surveillance op bedrijventerrein of evenementenbeveiliging. Logischerwijs vraagt het inzetten van een winkelbeveiliger om een heel andere aanpak dan wanneer er een festival georganiseerd wordt waar honderden of misschien wel duizenden mensen op afkomen.

beveiliging inhuren team
beveiliging inhuren team

Voordelen van beveiliging inhuren

Beveiliging inhuren is voor steeds meer bedrijven noodzakelijk. Het creëert een groot gevoel van rust, iets wat door uw hele onderneming of organisatie voelbaar zal zijn en een positief effect heeft. Uw medewerkers ervaren minder druk, waardoor ziekteverzuim wordt teruggedrongen. Ook klanten/gasten voelen zich vrijer in een veilige omgeving. Binnen een zorgorganisatie kan dit bijvoorbeeld betekenen dat cliënten sneller en beter herstellen.

Bent u een ondernemer met een winkel, dan zult u bovendien niet de eerste zijn voor wie het investeren in hoge kwaliteit beveiliging inhuren resulteert in een stijging van de omzet.

Plan vandaag nog uw kennismakingsgesprek

Wilt u de vruchten plukken van het beste dat er momenteel op veiligheidsgebied mogelijk is, inclusief een erg prettig team om mee te werken? Dan is Code Beveiliging uw partner. Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk zeer vakbekwaam en beschikken over alle benodigde eigenschappen. Denk aan het zeer klantgericht zijn, snel kunnen schakelen, stressbestendig zijn een grote mate van zelfverzekerdheid.

Met hoogwaardige beveiliging inhuren profiteert u altijd van maatwerk. Om dit te realiseren spreken we graag met u een plan van aanpak door, waarbij er goed geluisterd wordt naar uw eisen en wensen. Met meer dan 40 jaar aan ervaring kunnen we de meest effectieve oplossingen aandragen.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen. Dat kan zowel telefonisch als per e-mail.

Veelgestelde vragen omtrent beveiliging inhuren

Waarom beveiliging inhuren via Code Beveiliging?

We hebben al meer dan 40 jaar aan ervaring binnen de beveiligingsbranche. Bij Code Beveiliging kunnen wij direct vlotte service bieden waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Ons personeel staat 24/7 tot uw dienst. Code biedt kwaliteitsdiensten met uitstekend getraind en geschoold personeel.

Werken jullie landelijk?

Ja, door onze flexibiliteit werken wij door heel Nederland. Code Beveiliging kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht. Betrouwbaarheid en servicegericht, daar staan wij voor!