• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Zorgbeveiliging in Amsterdam

Heeft u behoefte aan zorgbeveiliging in Amsterdam? Code Beveiliging kan u helpen. Onze beveiligers beschikken over meer dan genoeg ervaring om uw zorginstelling veilig te houden. Zo kunnen uw medewerkers zich blijven focussen op het verlenen van goede zorg. Heeft u met spoed zorgbeveiliging nodig? Dat is bij ons geen probleem. Wij zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag beschikbaar en bereikbaar.

zorgbeveiliging amsterdam
Zorgbeveiliging Amsterdam

Zorgbeveiliging inhuren Amsterdam

De juiste zorg kan alleen gegeven worden in een veilige omgeving. Helaas zijn intimidatie, bedreigingen en agressie aan de orde van de dag in de zorg. Zorgbeveiliging inhuren voor uw instelling in Amsterdam is daarvoor een uitstekende oplossing. Wij beschermen uw werknemers, bezoekers én cliënten. Wij werken voor zowel ziekenhuizen, verpleeghuizen, gehandicaptenorganisaties als GGZ

De zorgbeveiligers van Code Beveiliging hebben de juiste kwaliteiten en vaardigheden om iedere zorginstelling in Amsterdam veilig te houden. Zij treden zo veel mogelijk de-escalerend op en grijpen adequaat in bij problemen. De zorgbeveiligers zijn speciaal opgeleid voor het werken in de zorg. Zij hebben onder meer een BHV-diploma, weten hoe zij moeten omgaan met cliënten en hun familieleden en hebben veel affiniteit met de zorg.

Beveiligingsspecialist

Code Beveiliging is al meer dan 25 jaar het beveiligingsbedrijf in de zorg in het westen van Nederland. Wij houden instellingen veilig in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Daarnaast zijn wij actief in kleinere gemeentes als Alphen aan den Rijn, Rijswijk en Vlaardingen.

Als wij uw instelling in Amsterdam beveiligen, stellen wij van tevoren in overleg met u duidelijke instructies op voor onze zorgbeveiligers. De taken worden helder omschreven, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Daarnaast bieden wij eventueel hulp bij het maken van een beveiligingsplan. Gedurende onze dienstverlening zullen wij constant de kwaliteit toetsen en blijven wij openstaan voor uw wensen.

Gespecialiseerde zorgbeveiligers

Door onze flexibiliteit, heldere communicatie en continue beschikbaarheid maken grote bedrijven en zorginstellingen al lang gebruik van onze diensten. Overigens leveren wij naast zorgbeveiliging in Amsterdam ook andere beveiligingsdiensten. Denk bijvoorbeeld aan evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, mobiele surveillance en winkelbeveiliging.

Bent u geïnteresseerd in beveiliging door Code Beveiliging? Neem dan kosteloos contact met ons op door direct te bellen.

5/5 - (5 stemmen)
Direct bellen