• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2023/08/circle_right.png

Professionele nachtbewaking

Maakt u zich zorgen om de veiligheid van uw bedrijfspand als iedereen naar huis is, of wilt u juist de veiligheid van uw medewerkers ook ’s avonds en ’s nachts kunnen blijven garanderen? Een nachtwaker inhuren is dan beslist aan te raden. Kiest u dan ook nog eens voor de service van Code Beveiliging, dan weet u zeker dat u profiteert van de beste nachtbewaking die er mogelijk is.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Waarom een nachtwaker inhuren?

Het is een feit dat veel van de inbraken en geweldsincidenten plaatsvinden in de avonduren of nacht. Dit heeft vaak een groot effect op zowel medewerkers als klanten. Zo kan het gevoel van onveiligheid sterk worden vergroot.

Met ingeschakelde nachtbeveiliging kan deze op de juiste momenten optreden om de orde te handhaven en zo rust terug te doen keren. Alleen al de aanwezigheid van nachtbewaking heeft een bewezen positieve invloed op het gevoel van veiligheid, zo is de ervaring van ons team.

Het kiezen voor nachtbewaking vraagt om een professionele en effectieve aanpak. Het volledig vertrouwen op de geboden veiligheid is ontzettend belangrijk.

Professionele nachtbewaking

Daardoor werken er bij ons ook uitsluitend experts binnen onze zorg- en objectbeveiliging die geselecteerd zijn op basis van cruciale eigenschappen, zowel op het gebied van karakter als het beschikken over de juiste opleidingspapieren.

Omdat veiligheid 24/7 een punt van aandacht is in onze steeds onrustiger wordende wereld, staan wij ook elke minuut van de dag voor u paraat. Wij zijn landelijk actief door heel Nederland.

Wij begrijpen als geen ander dat indien er onmiddellijk nachtbewaking nodig is, dit ook direct geregeld wordt. Onze nachtwakers staan daarom dag en nacht voor u klaar om u volledig te ontzorgen.

Meer te weten komen over een nachtwaker inhuren?

Al meer dan 25 jaar is Code Beveiliging dé partner voor u op het gebied van zowel zorg- als objectbeveiliging. Naast dat een nachtwaker inhuren tot de opties behoort, zijn we ook in te zetten voor beveiliging van evenementen, winkels, kantoren, bedrijventerreinen en zorginstellingen. Wij leveren uitsluitend alleen gecertificeerde nachtbewaking beveiligers.

Wilt u weten wat we specifiek voor u kunnen betekenen, neem dan vooral contact met ons op. We zijn te bereiken via de mail en telefoon. Ook is dit geheel vrijblijvend. Dat maakt onze service laagdrempelig.

Wat alvast goed is om te weten, is dat we een landelijke dekking hebben, wat inhoudt dat we werkzaam zijn door heel Nederland.

Collin van Londen
Collin van Londen
2024-04-05
Fijne samenwerking kunnen aangaan met deze partij! Mooi afgehandeld en zeker aan te raden!
Astrid Vos
Astrid Vos
2024-03-28
Goede samenwerking en erg tevreden. Groot compliment voor dit bedrijf! Makkelijk bereikbaar en alles is snel geregeld. Empatisch, betrouwbaar, goede communicatie, en het team is erg tevreden met jullie!
Fatih Aslan
Fatih Aslan
2024-03-27
Top gasten om samen mee te werken! Het zijn beveiligers die het verschil maken in de zorg. Stappen vriendelijk binnen en stralen rust uit wat enorm de-escalerend overkomt!
Finn2_MB
Finn2_MB
2024-02-29
Prima beveiliger behulpzaam en vriendelijk, al met al goede ervaring.
Rutger Timmermans
Rutger Timmermans
2024-02-26
De bewaking heeft geweldig werk geleverd. Ze waren op elkaar ingespeeld en wisten de orde te bewaken. Daarnaast was de samenwerking fijn en wisten ze wat ze aan het doen waren. Een absolute aanrader!
Gina
Gina
2024-02-23
Zorg ingehuurd voor een zorginstelling. Leveren Professionele betrouwbare medewerkers. Ervaarde een goede samenwerking met het zorgpersoneel. Hiernaast hebben zij affiniteit met de zorg en kunnen zich goed inleven in de zorgvragers. Waardoor zij zich op hun gemak voelen. Dikke 5 sterren voor Code beveiliging!!
Bas Moes
Bas Moes
2024-02-22
De afgelopen maanden heeft Code beveiliging ons geholpen met een bijzonder project. Net veel passie en plezier heeft de beveiliger zijn werk gedaan. AEB Amsterdam is jullie zeer dankbaar.
Gurwinder Singh
Gurwinder Singh
2024-02-11
Code Beveiliging staat voor kwaliteit en het is betrouwbare werkgever. Je bent geen nummertje bij ze. Zeker aan te raden!
Alia Etahlali
Alia Etahlali
2024-02-05
Fijne ervaring gehad met dit bedrijf.Last minute hadden wij beveiliging nodig voor onze evenement. Na een belletje was dit geregeld. Ik raad dit bedrijf aan.
4.9/5 - (18 stemmen)
Direct bellen