• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • 24/7 Landelijk actief
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2023/08/circle_right.png

Professionele nachtbewaking

Maakt u zich zorgen om de veiligheid van uw bedrijfspand als iedereen naar huis is, of wilt u juist de veiligheid van uw medewerkers ook ’s avonds en ’s nachts kunnen blijven garanderen? Een nachtwaker inhuren is dan beslist aan te raden. Kiest u dan ook nog eens voor de service van Code Beveiliging, dan weet u zeker dat u profiteert van de beste nachtbewaking die er mogelijk is.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Waarom een nachtwaker inhuren?

Het is een feit dat veel van de inbraken en geweldsincidenten plaatsvinden in de avonduren of nacht. Dit heeft vaak een groot effect op zowel medewerkers als klanten. Zo kan het gevoel van onveiligheid sterk worden vergroot.

Met ingeschakelde nachtbeveiliging kan deze op de juiste momenten optreden om de orde te handhaven en zo rust terug te doen keren. Alleen al de aanwezigheid van nachtbewaking heeft een bewezen positieve invloed op het gevoel van veiligheid, zo is de ervaring van ons team.

Het kiezen voor nachtbewaking vraagt om een professionele en effectieve aanpak. Het volledig vertrouwen op de geboden veiligheid is ontzettend belangrijk.

Professionele nachtbewaking

Daardoor werken er bij ons ook uitsluitend experts binnen onze zorg- en objectbeveiliging die geselecteerd zijn op basis van cruciale eigenschappen, zowel op het gebied van karakter als het beschikken over de juiste opleidingspapieren.

Omdat veiligheid 24/7 een punt van aandacht is in onze steeds onrustiger wordende wereld, staan wij ook elke minuut van de dag voor u paraat. Wij zijn landelijk actief door heel Nederland.

Wij begrijpen als geen ander dat indien er onmiddellijk nachtbewaking nodig is, dit ook direct geregeld wordt. Onze nachtwakers staan daarom dag en nacht voor u klaar om u volledig te ontzorgen.

Meer te weten komen over een nachtwaker inhuren?

Al meer dan 25 jaar is Code Beveiliging dé partner voor u op het gebied van zowel zorg- als objectbeveiliging. Naast dat een nachtwaker inhuren tot de opties behoort, zijn we ook in te zetten voor beveiliging van evenementen, winkels, kantoren, bedrijventerreinen en zorginstellingen. Wij leveren uitsluitend alleen gecertificeerde nachtbewaking beveiligers.

Wilt u weten wat we specifiek voor u kunnen betekenen, neem dan vooral contact met ons op. We zijn te bereiken via de mail en telefoon. Ook is dit geheel vrijblijvend. Dat maakt onze service laagdrempelig.

Wat alvast goed is om te weten, is dat we een landelijke dekking hebben, wat inhoudt dat we werkzaam zijn door heel Nederland.

Juliette Salm
Juliette Salm
2023-08-08
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de geweldige samenwerking die ik heb gehad met het team van Code Beveiliging. Vanaf het allereerste contact tot aan het afronden van ons project, was de ervaring niets minder dan uitstekend. Het team van Code Beveiliging heeft blijk gegeven van een diepgaand begrip van onze beveiligingsbehoeften en heeft met hun expertise en toewijding gezorgd voor een oplossing die perfect aansloot op onze vereisten. Hun grondige kennis van beveiligingsprotocollen en best practices gaf ons het vertrouwen dat we met professionals werkten. Het was een waar genoegen om met het team van Code Beveiliging samen te werken. Hun professionele houding, technische vaardigheden en vermogen om effectief te communiceren hebben onze samenwerking naar een hoger niveau getild. Ik kan hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige beveiligingsoplossingen en een moeiteloze samenwerking. Kortom, ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking met Code Beveiliging en kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken voor al onze beveiligingsbehoeften.
Koen van Rossum
Koen van Rossum
2023-06-29
Hele fijne en vriendelijke club! Op donderdag aanvraag gedaan en direct op vrijdag hadden we een beveiliger; top!
Jef de Zeeuw
Jef de Zeeuw
2023-04-12
Fijne gasten! En zorgen voor een veilige sfeer!
Anneloes van der Weken
Anneloes van der Weken
2023-02-23
Fijne en rustige benadering naar bewoners en personeel. Dank jullie wel voor het veilige gevoel en de goede service!
Julia B
Julia B
2023-02-22
Zeer professionele en kundige Zorg Beveiligers. De heren zijn flexibel en betrouwbaar omtrent werkzaamheden en werktijden. Ook zijn de heren erg sociaal en vriendelijk naar zowel cliënten als het zorgpersoneel. Al met al een zeer fijne samenwerking.
carla bongers
carla bongers
2023-02-13
Samen met code een aantal diensten gedraaid in Den Helder, wat een betrouwbare mensen werken daar en ze zijn zeer kundig en weten van aanpakken. Topbedrijf met goed personeel en wat het belangrijkste is zeer flexibel
Edward Punt
Edward Punt
2023-02-04
Code heeft een goede benadering naar cliënten en medewerkers, vriendelijk, proactief, flexibel, meedenkend, doen echt hun best om last-minute aanvragen voor inval op te vullen, durven ook correct in te grijpen. Stichting Nachtopvang dak- en thuislozen Den Helder , dnoDoen
es es
es es
2022-12-31
Vakkundige beveiligers, kan je altijd op rekenen! De heren zijn professioneel, zien er verzorgd uit en staan sterk in hun schoenen. Al met al een goed beveiligingsbedrijf!
chiem schatorie
chiem schatorie
2022-11-20
Erg goede service! Gastvriendelijk en behulpzaam.
4.9/5 - (18 stemmen)
Call Now ButtonDirect bellen