• info@codebeveiliging.nl
  • 0180 – 460 700
  • 24 uur per dag 7 dagen per week
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Professionele nachtbewaking

Maakt u zich zorgen om de veiligheid van uw bedrijfspand als iedereen naar huis is, of wilt u juist de veiligheid van uw medewerkers ook ’s avonds en ’s nachts kunnen blijven garanderen? Een nachtwaker inhuren is dan beslist aan te raden. Kiest u dan ook nog eens voor de service van Code Beveiliging, dan weet u zeker dat u profiteert van de beste nachtbewaking die er mogelijk is.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags leid de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Waarom een nachtwaker inhuren?

Het is een feit dat veel van de inbraken en geweldsincidenten plaatsvinden in de avonduren of nacht. Dit heeft vaak een groot effect op zowel medewerkers als klanten. Zo kan het gevoel van onveiligheid sterk worden vergroot.

Met ingeschakelde nachtbeveiliging kan deze op de juiste momenten optreden om de orde te handhaven en zo rust terug te doen keren. Alleen al de aanwezigheid van nachtbewaking heeft een bewezen positieve invloed op het gevoel van veiligheid, zo is de ervaring van ons team.

Het kiezen voor nachtbewaking vraagt om een professionele en effectieve aanpak. Het volledig vertrouwen op de geboden veiligheid is ontzettend belangrijk.

Professionele nachtbewaking

Daardoor werken er bij ons ook uitsluitend experts binnen onze zorg- en objectbeveiliging die geselecteerd zijn op basis van cruciale eigenschappen, zowel op het gebied van karakter als het beschikken over de juiste opleidingspapieren.

Omdat veiligheid 24/7 een punt van aandacht is in onze steeds onrustiger wordende wereld, staan wij ook elke minuut van de dag voor u paraat. Wij zijn landelijk actief door heel Nederland.

Wij begrijpen als geen ander dat indien er onmiddellijk nachtbewaking nodig is, dit ook direct geregeld wordt. Onze nachtwakers staan daarom dag en nacht voor u klaar om u volledig te ontzorgen.

Meer te weten komen over een nachtwaker inhuren?

Al meer dan 25 jaar is Code Beveiliging dé partner voor u op het gebied van zowel zorg- als objectbeveiliging. Naast dat een nachtwaker inhuren tot de opties behoort, zijn we ook in te zetten voor beveiliging van evenementen, winkels, kantoren, bedrijventerreinen en zorginstellingen. Wij leveren uitsluitend alleen gecertificeerde nachtbewaking beveiligers.

Wilt u weten wat we specifiek voor u kunnen betekenen, neem dan vooral contact met ons op. We zijn te bereiken via de mail en telefoon. Ook is dit geheel vrijblijvend. Dat maakt onze service laagdrempelig.

Wat alvast goed is om te weten, is dat we een landelijke dekking hebben, wat inhoudt dat we werkzaam zijn door heel Nederland.

Fred Koopman
Fred Koopman
2022-09-11
Vriendelijk personeel en goede dienstverlening.
Yannic Augustinus
Yannic Augustinus
2022-09-09
Top ervaring. Zeer deskundig beveiligingsbedrijf. Zeker aan te raden.
Ferri Meere
Ferri Meere
2022-08-06
Erg goed beveiligingsbedrijf, zeer professioneel op alle vlakken. De beveiligers kwamen mooi op tijd, en zien er goed en verzorgd uit , wat ons een goed gevoel gaf. Bedankt!
Sam Sezer
Sam Sezer
2022-07-20
Heb dit bedrijf afgelopen week ingehuurd ik raad ze zeker aan, goede service, goede personeel heel zorgzaam ook en klantenservice vond ik ook snel bereikbaar. Dus ik raad ze zeker aan! Bedankt Gino!
Wendy Zandvliet
Wendy Zandvliet
2022-07-16
Zeer professioneel en kundig personeel. Ook in voor een praatje en zeker humor op z’n tijd. Wat ik fijn vind aan dit bedrijf is dat ze flexibel, betrouwbaar, gedisciplineerd en toegankelijk zijn voor feedback. Ze houden zich aan de protocollen en zijn allemaal professioneel geschoold en zijn op de hoogte van wetgeving en veranderingen die zich momenteel plaats vindt in de zorgsector . Ik raad daarom dit bedrijf aan met 5 sterren.
Robin De graaf
Robin De graaf
2022-07-06
Goed beveiligingsbedrijf met hard werkende beveiligers die veel ervaring en kennis hebben in de zorg.
Fred Ten Wolde
Fred Ten Wolde
2022-06-30
Wij hadden beveiliging nodig voor ons bedrijfsfeest en kwamen bij code beveiliging terecht telefonisch contact opgenomen en alles was snel geregeld! Dus voor beveiliging inhuren moet je bij code beveiliging zijn bedankt en tot volgend jaar! Groetjes Fred
Mahfoud Berhniche
Mahfoud Berhniche
2022-05-19
Beveiliging op maat. Top beveiliging
Ingrid Koper
Ingrid Koper
2022-05-19
Professionele beveiligers. Geeft prettig gevoel.
Joey Comerford
Joey Comerford
2022-02-11
Het is een erg professioneel bedrijf met gezellig personeel. Ze staan altijd klaar voor je om je uit de brand te helpen. Verder houden ze van een praatje waardoor mijn slaapdiensten altijd erg fijn waren! Laatst is de eigenaar nog naar mijn zorg locatie gekomen midden in de nacht om ons te ontlasten! Een collega van mij was namelijk niet op komen dagen. Wat een topper!

Waarom beveiliging inhuren bij Code Beveiliging?

We hebben al meer dan 25 jaar aan ervaring binnen de beveiligingsbranche. Bij Code Beveiliging kunnen wij direct vlotte service bieden waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Ons personeel staat 24/7 tot uw dienst. Code biedt kwaliteitsdiensten met uitstekend getraind en geschoold personeel.

Werken jullie landelijk?

Ja, door onze flexibiliteit werken wij door heel Nederland. Code Beveiliging kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht. Betrouwbaarheid en servicegericht, daar staan wij voor!

Call Now ButtonDirect bellen