• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2023/08/circle_right.png

Professionele nachtbewaking

Maakt u zich zorgen om de veiligheid van uw bedrijfspand als iedereen naar huis is, of wilt u juist de veiligheid van uw medewerkers ook ’s avonds en ’s nachts kunnen blijven garanderen? Een nachtwaker inhuren is dan beslist aan te raden. Kiest u dan ook nog eens voor de service van Code Beveiliging, dan weet u zeker dat u profiteert van de beste nachtbewaking die er mogelijk is.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Waarom een nachtwaker inhuren?

Het is een feit dat veel van de inbraken en geweldsincidenten plaatsvinden in de avonduren of nacht. Dit heeft vaak een groot effect op zowel medewerkers als klanten. Zo kan het gevoel van onveiligheid sterk worden vergroot.

Met ingeschakelde nachtbeveiliging kan deze op de juiste momenten optreden om de orde te handhaven en zo rust terug te doen keren. Alleen al de aanwezigheid van nachtbewaking heeft een bewezen positieve invloed op het gevoel van veiligheid, zo is de ervaring van ons team.

Het kiezen voor nachtbewaking vraagt om een professionele en effectieve aanpak. Het volledig vertrouwen op de geboden veiligheid is ontzettend belangrijk.

Professionele nachtbewaking

Daardoor werken er bij ons ook uitsluitend experts binnen onze zorg- en objectbeveiliging die geselecteerd zijn op basis van cruciale eigenschappen, zowel op het gebied van karakter als het beschikken over de juiste opleidingspapieren.

Omdat veiligheid 24/7 een punt van aandacht is in onze steeds onrustiger wordende wereld, staan wij ook elke minuut van de dag voor u paraat. Wij zijn landelijk actief door heel Nederland.

Wij begrijpen als geen ander dat indien er onmiddellijk nachtbewaking nodig is, dit ook direct geregeld wordt. Onze nachtwakers staan daarom dag en nacht voor u klaar om u volledig te ontzorgen.

Meer te weten komen over een nachtwaker inhuren?

Al meer dan 25 jaar is Code Beveiliging dé partner voor u op het gebied van zowel zorg- als objectbeveiliging. Naast dat een nachtwaker inhuren tot de opties behoort, zijn we ook in te zetten voor beveiliging van evenementen, winkels, kantoren, bedrijventerreinen en zorginstellingen. Wij leveren uitsluitend alleen gecertificeerde nachtbewaking beveiligers.

Wilt u weten wat we specifiek voor u kunnen betekenen, neem dan vooral contact met ons op. We zijn te bereiken via de mail en telefoon. Ook is dit geheel vrijblijvend. Dat maakt onze service laagdrempelig.

Wat alvast goed is om te weten, is dat we een landelijke dekking hebben, wat inhoudt dat we werkzaam zijn door heel Nederland.

Jeffrey Mertens
Jeffrey Mertens
2024-01-12
Professionele organisatie die mee denkt met de klant, goed luistert naar de wensen en actief meedenkt naar oplossingen.
Debby Koudenburg
Debby Koudenburg
2023-12-11
Grote complimenten aan de zorgbeveiligers van Code Beveiliging B.V. Na een kort belletje, was er dezelfde dag al inzet van zorgbeveiligers mogelijk. Hierdoor is een hoop onzekerheid bij het zorgteam weggehaald. Daarnaast heeft het zorgteam de samenwerking met de zorgbeveiligers als zeer positief ervaren. Professioneel, goed verzorgt, humor, empathisch, begripvol en kennis van de doelgroep zijn kernwoorden die Code Beveiliging B.V. goede omschrijven!
Mertson
Mertson
2023-12-07
Top bedrijf!👍🏻
r_schellevis
r_schellevis
2023-11-18
De beveiligers van Code Beveiliging stralen autoriteit uit en zijn goed en netjes in de communicatie naar bezoekers/klanten toe. Integriteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel!
Teun Janssen
Teun Janssen
2023-10-28
Sympathieke beveiligers die hun werk goed doen!
Fred Sonders
Fred Sonders
2023-10-26
Goede service, representatieve medewerkers en goede invulling aan onze wensen. Wat ons betreft een aanrader.
Jochem Tukker2008
Jochem Tukker2008
2023-10-24
Snel en adequaat gehandeld op ons vraagstuk. Prima bedrijf!
Pascal Iraggi
Pascal Iraggi
2023-10-19
Een beveiligingsautoriteit die zich op cruciale aspecten weet te onderscheiden: zeer representatief, effectief en daadkrachtig handelend, communicatief sterk, flexibel en meedenkend. Code beveiliging voelt de essentie van het vak en staat voor kwaliteit.
Eileen Meere
Eileen Meere
2023-10-12
Super beveiliging! Goed contact, snel geregeld en betrouwbaar.
4.9/5 - (18 stemmen)
Direct bellen