• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Zorgbeveiliging in Haarlem

Heeft u behoefte aan zorgbeveiliging in Haarlem of elders in Noord-Holland? De ervaren zorgbeveiligers van Code Beveiliging houden uw instelling veilig, zodat uw personeel de beste zorg kan blijven bieden aan uw patiënten of cliënten. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar én bereikbaar. Ook voor spoed zorgbeveiliging in Haarlem of Noord-Holland kunt u dus contact met ons opnemen!

zorgbeveiliging Breda
zorgbeveiliging Breda

Zorgbeveiliger Haarlemmermeer

Sinds de Covid-19 uitbraak in 2020 krijgen zorgverleners helaas steeds vaker te maken met geweld en intimidatie. Met zorgbeveiliging in Haarlemmermeer en omgeving beschermt Code Beveiliging het personeel en de patiënten van instellingen en ziekenhuizen tegen agressie. Onze beveiligers zorgen ervoor dat uw bezoekers, patiënten en cliënten de regels volgen en kunnen conflicten in de kiem smoren.

Beveiliging Noord-Holland

Onze zorgbeveiliging in Noord-Holland is bedoeld voor onder meer zorginstellingen en ziekenhuizen. Dreigt er een conflict te ontstaan dan treden wij de-escalerend op, zodat uw gasten en personeel geen overlast ervaren. U kunt ook contact met ons opnemen als u graag uw leegstaande gebouwen in Noord-Holland wilt laten beveiligen. Doordat thuiswerken weer de norm is vanwege de Covid-19 uitbraak zijn veel kantoorpanden dag en nacht verlaten. Met objectbeveiliging hoeft u zich geen zorgen te maken over indringers of onveilige situaties.

Maatwerk beveiliging

Al jarenlang is Code Beveiliging de beveiligingsexpert in de randstad. Wij zijn gespecialiseerd in objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, Hotelbeveiliging en zorgbeveiliging in de gemeente Haarlemmermeer en Noord-Holland. Omdat wij altijd maatwerk leveren, stellen wij voordat we beginnen samen met u instructies op voor de beveiligers. Ook ondersteunen wij u eventueel bij het opstellen van een beveiligingsplan.

Als onze beveiligers bij u werken, toetsen wij constant de kwaliteit en staan wij open voor aanvullende wensen! Inmiddels is Code Beveiliging al meer dan 25 jaar marktleider op het gebied van zorgbeveiliging in steden als Haarlem, Zaandam en Purmerend. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en inzetbaar, bent u geïnteresseerd in zorgbeveiliging, objectbeveiliging of één van de andere diensten van Code Beveiliging? Neem dan kosteloos contact met ons op door ons direct te bellen.

5/5 - (8 stemmen)
Direct bellen