• info@codebeveiliging.nl
  • 0180 – 460 700
  • 24 uur per dag 7 dagen per week
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Beveiliging ziekenhuis

De beste particuliere beveiligingsorganisatie nodig voor uw ziekenhuis? Code Beveiliging staat graag tot uw dienst. Als erkend bedrijf met meer dan 25 jaar aan ervaring op zak en een professioneel team aan boord waar we trots op zijn, zijn wij dé partner voor al uw beveiligingsoplossingen. Direct hulp nodig? Dankzij onze 24/7 bereikbaarheid hoeft u bij ons nooit te wachten.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags leid de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Specialist in ziekenhuis beveiliging

Het ziekenhuis is een plek waar kwetsbare mensen terechtkomen die de beste zorg nodig hebben. Dat weet u als zorgprofessional waarschijnlijk als geen ander. Juist op zo’n locatie is het belangrijk om een 100% veilige omgeving te bieden te hebben, omdat dit bevorderend werkt op het herstel. Ook met het oog op uw medewerkers is dit essentieel. De werkdruk is immers al hoog genoeg en het takenpakket vaak al te breed.

Kiezen voor een hoge kwaliteit beveiliging ziekenhuis is tegenwoordig noodzaak geworden. Het eigenhandig zorgen voor een veilige omgeving vraagt te veel van uw mensen. Bovendien is het beter en slimmer om de beveiliging uit te besteden aan een erkend en professioneel bedrijf, die goed zijn opgeleid om met uiteenlopende situaties om te kunnen gaan.

Betrouwbaar en professioneel

Teamleden binnen Code Beveiliging hebben allen met succes een strenge selectieprocedure doorlopen. Het bieden van de beste beveiliging ziekenhuis vraagt immers om een hoogwaardige service. Betrouwbaarheid, zelfstandigheid, goed sociaal vaardig zijn, zelfstandigheid en representativiteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Ook voldoen onze medewerkers aan belangrijke aanvullende eisen, zoals het met succes hebben voltooid van essentiële opleidingen en cursussen. U profiteert hier automatisch van.

Bel ons vandaag nog voor een afspraak

Doordat we werkzaam zijn door heel Nederland hoeven we ook u nooit ‘nee’ te verkopen. Sowieso komt dit woord niet in ons woordenboek voor. Wij zien het altijd als onze prioriteit om oplossingsgericht te werk te gaan en zo uw zorgorganisatie veilig te houden.

Benieuwd geworden naar wat we u te bieden hebben als het aankomt op beveiliging ziekenhuis? Het is altijd mogelijk om kosteloos en vrijblijvend contact op te nemen. Wij zijn slechts een telefoontje of e-mail van u verwijderd. Direct een afspraak maken met ons beveiligingsbedrijf is uiteraard ook een optie. Wij vertellen u tijdens een ingeplande kennismaking graag meer over hoe we onze diensten op maat kunnen aanbieden.

Wordt u de volgende van onze al meer dan 100 tevreden klanten die u al zijn voorgegaan?

Fred Koopman
Fred Koopman
2022-09-11
Vriendelijk personeel en goede dienstverlening.
Yannic Augustinus
Yannic Augustinus
2022-09-09
Top ervaring. Zeer deskundig beveiligingsbedrijf. Zeker aan te raden.
Ferri Meere
Ferri Meere
2022-08-06
Erg goed beveiligingsbedrijf, zeer professioneel op alle vlakken. De beveiligers kwamen mooi op tijd, en zien er goed en verzorgd uit , wat ons een goed gevoel gaf. Bedankt!
Sam Sezer
Sam Sezer
2022-07-20
Heb dit bedrijf afgelopen week ingehuurd ik raad ze zeker aan, goede service, goede personeel heel zorgzaam ook en klantenservice vond ik ook snel bereikbaar. Dus ik raad ze zeker aan! Bedankt Gino!
Wendy Zandvliet
Wendy Zandvliet
2022-07-16
Zeer professioneel en kundig personeel. Ook in voor een praatje en zeker humor op z’n tijd. Wat ik fijn vind aan dit bedrijf is dat ze flexibel, betrouwbaar, gedisciplineerd en toegankelijk zijn voor feedback. Ze houden zich aan de protocollen en zijn allemaal professioneel geschoold en zijn op de hoogte van wetgeving en veranderingen die zich momenteel plaats vindt in de zorgsector . Ik raad daarom dit bedrijf aan met 5 sterren.
Robin De graaf
Robin De graaf
2022-07-06
Goed beveiligingsbedrijf met hard werkende beveiligers die veel ervaring en kennis hebben in de zorg.
Fred Ten Wolde
Fred Ten Wolde
2022-06-30
Wij hadden beveiliging nodig voor ons bedrijfsfeest en kwamen bij code beveiliging terecht telefonisch contact opgenomen en alles was snel geregeld! Dus voor beveiliging inhuren moet je bij code beveiliging zijn bedankt en tot volgend jaar! Groetjes Fred
Mahfoud Berhniche
Mahfoud Berhniche
2022-05-19
Beveiliging op maat. Top beveiliging
Ingrid Koper
Ingrid Koper
2022-05-19
Professionele beveiligers. Geeft prettig gevoel.
Joey Comerford
Joey Comerford
2022-02-11
Het is een erg professioneel bedrijf met gezellig personeel. Ze staan altijd klaar voor je om je uit de brand te helpen. Verder houden ze van een praatje waardoor mijn slaapdiensten altijd erg fijn waren! Laatst is de eigenaar nog naar mijn zorg locatie gekomen midden in de nacht om ons te ontlasten! Een collega van mij was namelijk niet op komen dagen. Wat een topper!

Veelgestelde vragen omtrent beveiliging inhuren

Waarom beveiliging inhuren bij Code Beveiliging?

We hebben al meer dan 25 jaar aan ervaring binnen de beveiligingsbranche. Bij Code Beveiliging kunnen wij direct vlotte service bieden waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Ons personeel staat 24/7 tot uw dienst. Code biedt kwaliteitsdiensten met uitstekend getraind en geschoold personeel.

Werken jullie landelijk?

Ja, door onze flexibiliteit werken wij door heel Nederland. Code Beveiliging kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht. Betrouwbaarheid en servicegericht, daar staan wij voor!

Call Now ButtonDirect bellen