• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • 24/7 Landelijk actief
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2023/08/circle_right.png

Ziekenhuis beveiliging

De beste particuliere beveiligingsorganisatie nodig voor uw ziekenhuis? Code Beveiliging staat graag tot uw dienst. Als erkend bedrijf met meer dan 25 jaar aan ervaring op zak en een professioneel team aan boord waar we trots op zijn, zijn wij dé partner voor al uw beveiligingsoplossingen. Direct hulp nodig? Dankzij onze 24/7 bereikbaarheid hoeft u bij ons nooit te wachten.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Beveiliging voor uw ziekenhuis inhuren?

Het ziekenhuis is een plek waar kwetsbare mensen terechtkomen die de beste zorg nodig hebben. Dat weet u als zorgprofessional waarschijnlijk als geen ander. Juist op zo’n locatie is het belangrijk om een 100% veilige omgeving te bieden te hebben, omdat dit bevorderend werkt op het herstel. Ook met het oog op uw medewerkers is dit essentieel. De werkdruk is immers al hoog genoeg en het takenpakket vaak al te breed.

Kiezen voor een hoge kwaliteit ziekenhuis beveiliging is tegenwoordig noodzaak geworden. Het eigenhandig zorgen voor een veilige omgeving vraagt te veel van uw medewerkers. Bovendien is het beter en slimmer om de beveiliging uit te besteden aan een erkend en professioneel bedrijf, die goed zijn opgeleid om met uiteenlopende situaties om te kunnen gaan.

Betrouwbaar en professioneel

Teamleden binnen Code Beveiliging hebben allen met succes een strenge selectieprocedure doorlopen. Het bieden van de beste ziekenhuis beveiliging vraagt immers om een hoogwaardige service. Wij staan voor betrouwbaarheid, zelfstandigheid, goed sociaal vaardig zijn en representativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Naast ziekenhuis beveiliging leveren wij ook zorgbeveiliging, evenementenbeveiliging en festivalbeveiliging.

Ook voldoen onze medewerkers aan belangrijke aanvullende eisen, zoals het met succes hebben voltooid van essentiële opleidingen en cursussen. U profiteert hier automatisch van.

Ziekenhuis beveiliging op maat

Doordat we werkzaam zijn door heel Nederland hoeven we ook u nooit ‘nee’ te verkopen. Sowieso komt dit woord niet in ons woordenboek voor. Wij zien het altijd als onze prioriteit om oplossingsgericht te werk te gaan en zo uw ziekenhuis veilig te houden. Code Beveiliging begrijpt de complexiteit van ziekenhuis beveiliging en biedt oplossingen op maat die voldoen aan uw specifieke behoeften. Met onze expertise en betrouwbare beveiligingsoplossingen kunt u met een gerust hart de fysieke veiligheid van uw ziekenhuis garanderen.

Kies voor Code Beveiliging

Benieuwd geworden naar wat we u te bieden hebben als het aankomt op ziekenhuis beveiliging? Het is altijd mogelijk om kosteloos en vrijblijvend contact op te nemen. Wij zijn slechts een telefoontje of e-mail van u verwijderd. Direct een afspraak maken met ons beveiligingsbedrijf is uiteraard ook een optie. Wij vertellen u tijdens een ingeplande kennismaking graag meer over hoe we onze diensten op maat kunnen aanbieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een beveiligingsadvies op maat.

Juliette Salm
Juliette Salm
2023-08-08
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de geweldige samenwerking die ik heb gehad met het team van Code Beveiliging. Vanaf het allereerste contact tot aan het afronden van ons project, was de ervaring niets minder dan uitstekend. Het team van Code Beveiliging heeft blijk gegeven van een diepgaand begrip van onze beveiligingsbehoeften en heeft met hun expertise en toewijding gezorgd voor een oplossing die perfect aansloot op onze vereisten. Hun grondige kennis van beveiligingsprotocollen en best practices gaf ons het vertrouwen dat we met professionals werkten. Het was een waar genoegen om met het team van Code Beveiliging samen te werken. Hun professionele houding, technische vaardigheden en vermogen om effectief te communiceren hebben onze samenwerking naar een hoger niveau getild. Ik kan hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige beveiligingsoplossingen en een moeiteloze samenwerking. Kortom, ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking met Code Beveiliging en kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken voor al onze beveiligingsbehoeften.
Koen van Rossum
Koen van Rossum
2023-06-29
Hele fijne en vriendelijke club! Op donderdag aanvraag gedaan en direct op vrijdag hadden we een beveiliger; top!
Jef de Zeeuw
Jef de Zeeuw
2023-04-12
Fijne gasten! En zorgen voor een veilige sfeer!
Anneloes van der Weken
Anneloes van der Weken
2023-02-23
Fijne en rustige benadering naar bewoners en personeel. Dank jullie wel voor het veilige gevoel en de goede service!
Julia B
Julia B
2023-02-22
Zeer professionele en kundige Zorg Beveiligers. De heren zijn flexibel en betrouwbaar omtrent werkzaamheden en werktijden. Ook zijn de heren erg sociaal en vriendelijk naar zowel cliënten als het zorgpersoneel. Al met al een zeer fijne samenwerking.
carla bongers
carla bongers
2023-02-13
Samen met code een aantal diensten gedraaid in Den Helder, wat een betrouwbare mensen werken daar en ze zijn zeer kundig en weten van aanpakken. Topbedrijf met goed personeel en wat het belangrijkste is zeer flexibel
Edward Punt
Edward Punt
2023-02-04
Code heeft een goede benadering naar cliënten en medewerkers, vriendelijk, proactief, flexibel, meedenkend, doen echt hun best om last-minute aanvragen voor inval op te vullen, durven ook correct in te grijpen. Stichting Nachtopvang dak- en thuislozen Den Helder , dnoDoen
es es
es es
2022-12-31
Vakkundige beveiligers, kan je altijd op rekenen! De heren zijn professioneel, zien er verzorgd uit en staan sterk in hun schoenen. Al met al een goed beveiligingsbedrijf!
chiem schatorie
chiem schatorie
2022-11-20
Erg goede service! Gastvriendelijk en behulpzaam.
5/5 - (14 stemmen)
Call Now ButtonDirect bellen