• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2024/04/beveiligingsbedrijf-utrecht.jpg
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2023/08/circle_right.png

Beveiligingsbedrijf in Utrecht

Heeft u een beveiligingsbedrijf Utrecht nodig waar u gegarandeerd de best mogelijke ervaring aan overhoudt? Zoek dan niet verder. Bij Code Beveiliging krijgt u te maken met een breed pakket aan diensten van een hoge kwaliteit. Ons professionele en goed opgeleide team staat 24/7 klaar om u te helpen met zowel zorg- als objectbeveiliging. Als dé beveiligingsexpert bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Preventieve aanpak kent nóg meer voordelen

Er kunnen tal van redenen zijn waarom u een beveiligingsbedrijf Utrecht overweegt in te schakelen. Wellicht bent u de eigenaar van een winkelpand en kunt u vanwege toenemende agressie en/of diefstal goed een winkelsurveillant gebruiken.

Uit ervaring weten we dat het op locatie aanwezig hebben van zo’n deskundige voor veel rust zorgt en de omzet bovendien kan toenemen als gevolg daarvan. Kies voor een preventieve aanpak, want eenmaal het hebben ervaren van een zeer vervelende situatie kan een blijvende impact hebben op zowel uw onderneming, klanten als medewerkers.

Beveiliging in Utrecht 24/7

Ons beveiligingsbedrijf Utrecht doet echter veel meer dan zorgbeveiliging alleen. Zo houden we ons ook bezig met het veilig maken en houden van uw kantoorpand, evenement, zorginstelling of industrieterrein. Als geen ander weten we dat elk type dienst een unieke aanpak vereist, ook omdat we uitsluitend maatwerk leveren. Geen enkele situatie is hierdoor hetzelfde. Wij bewegen flexibel met u mee.

Het team binnen onze organisatie is goed opgeleid en voldoet aan alle criteria zoals u die van professionele beveiligers mag verwachten. Ze zijn oplettend, zelfverzekerd, toegankelijk, hebben een uitstekend inschattingsvermogen en beschikken over alle tools om een hoogoplopend conflict op een snelle, effectieve manier te sussen.

Uw veilig in Utrecht staat centraal!

Heeft u direct één van onze specialisten van ons beveiligingsbedrijf Utrecht nodig? Geen probleem, wij kunnen al binnen een uur ter plaatse zijn. Om op een ontspannen manier te weten te komen wat we u te bieden hebben, is het opnemen van contact de eerste stap. Stel uw vragen telefonisch of per e-mail. Het vervolgens geholpen worden door een deskundig en klantvriendelijk teamlid van Code Beveiliging is overigens altijd kosteloos en vrijblijvend.

Al overtuigd van de noodzaak van het achter de hand hebben van een goed beveiligingsbedrijf Utrecht? Maak dan een afspraak met ons om op korte termijn een plan van aanpak te bespreken. Ook buiten Utrecht staan we graag voor u klaar met raad en daad.

Beveiligingsbedrijf Utrecht
Beveiligingsbedrijf Utrecht
5/5 - (5 stemmen)
Direct bellen