• info@codebeveiliging.nl
  • 0180 – 460 700
  • 24 uur per dag 7 dagen per week
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Hotelbeveiliging

Als hoteleigenaar wilt u ongetwijfeld uitsluitend het beste voor uw klanten. Klantvriendelijkheid en het verlenen van een uitmuntende service zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Wilt u uw hotel naar een hoger niveau tillen, dan kunt u niet zonder hoogwaardige hotel beveiliging. Code Beveiliging heeft goed opgeleide deskundigen voor u klaarstaan, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, voor zowel preventieve als spoedbeveiliging.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags leid de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Daarom is hotelbeveiliging noodzakelijk

In een hotel komen allerlei soorten mensen, zowel genode als helaas ook ongenode gasten. Om de veiligheid van uw personeel en gasten te waarborgen, dient er veel aandacht te worden geschonken aan hotel beveiliging.

Dit onderwerp dient tegenwoordig extra hoog op de agenda te staan van elke hoteleigenaar, omdat we leven in een roerige tijd. Mensen kampen snel met stress en reageren als gevolg daarvan soms heftig.

Ook kunnen personen met kwade bedoelingen ongemerkt uw hotel binnendringen. Inzetten van hotel beveiliging is dus geen keuze, maar een noodzaak.

Deskundig team voor uw hotelbeveiliging

Het zorgen voor de best mogelijke hotel beveiliging zorgt voor een groot gevoel van rust onder uw gasten en personeel. Die rust versterkt het visitekaartje van uw onderneming. Door namelijk adequaat op incidenten te reageren of die het liefst te voorkomen, zorgt u ervoor dat mensen graag naar u toekomen. Het inschakelen van professionele hotelbeveiliging kan zelfs de sleutel tot succes betekenen.

Als experts op het gebied van zorg- en objectbeveiliging behoren we tot één van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland. U profiteert standaard van meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring. Ook het feit dat we beschikken over uitsluitend goed opgeleide mensen die onze uitgebreide screening met goed gevolg hebben doorstaan, maakt dat de lat onverminderd hoog kunnen blijven leggen.

Meer te weten komen over hotelbeveiliging?

Het is voor te stellen dat het aanbieden van hotelbeveiliging zowel interesse als vragen oproept. Wat kunnen we bijvoorbeeld betekenen voor uw onderneming, en wat levert u dat op? Om snel antwoord te krijgen op uw vragen en werk te maken van goede beveiliging neemt u vandaag nog vrijblijvend en gratis contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn o.a. actief in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

We werken we uitsluitend met ons eigen team. We schakelen nooit hulp in van collega-bedrijven. Zo houden we de kwaliteit hoog en de lijnen kort. Bovendien hebben we een landelijke dekking.

Fred Koopman
Fred Koopman
2022-09-11
Vriendelijk personeel en goede dienstverlening.
Yannic Augustinus
Yannic Augustinus
2022-09-09
Top ervaring. Zeer deskundig beveiligingsbedrijf. Zeker aan te raden.
Ferri Meere
Ferri Meere
2022-08-06
Erg goed beveiligingsbedrijf, zeer professioneel op alle vlakken. De beveiligers kwamen mooi op tijd, en zien er goed en verzorgd uit , wat ons een goed gevoel gaf. Bedankt!
Sam Sezer
Sam Sezer
2022-07-20
Heb dit bedrijf afgelopen week ingehuurd ik raad ze zeker aan, goede service, goede personeel heel zorgzaam ook en klantenservice vond ik ook snel bereikbaar. Dus ik raad ze zeker aan! Bedankt Gino!
Wendy Zandvliet
Wendy Zandvliet
2022-07-16
Zeer professioneel en kundig personeel. Ook in voor een praatje en zeker humor op z’n tijd. Wat ik fijn vind aan dit bedrijf is dat ze flexibel, betrouwbaar, gedisciplineerd en toegankelijk zijn voor feedback. Ze houden zich aan de protocollen en zijn allemaal professioneel geschoold en zijn op de hoogte van wetgeving en veranderingen die zich momenteel plaats vindt in de zorgsector . Ik raad daarom dit bedrijf aan met 5 sterren.
Robin De graaf
Robin De graaf
2022-07-06
Goed beveiligingsbedrijf met hard werkende beveiligers die veel ervaring en kennis hebben in de zorg.
Fred Ten Wolde
Fred Ten Wolde
2022-06-30
Wij hadden beveiliging nodig voor ons bedrijfsfeest en kwamen bij code beveiliging terecht telefonisch contact opgenomen en alles was snel geregeld! Dus voor beveiliging inhuren moet je bij code beveiliging zijn bedankt en tot volgend jaar! Groetjes Fred
Mahfoud Berhniche
Mahfoud Berhniche
2022-05-19
Beveiliging op maat. Top beveiliging
Ingrid Koper
Ingrid Koper
2022-05-19
Professionele beveiligers. Geeft prettig gevoel.
Joey Comerford
Joey Comerford
2022-02-11
Het is een erg professioneel bedrijf met gezellig personeel. Ze staan altijd klaar voor je om je uit de brand te helpen. Verder houden ze van een praatje waardoor mijn slaapdiensten altijd erg fijn waren! Laatst is de eigenaar nog naar mijn zorg locatie gekomen midden in de nacht om ons te ontlasten! Een collega van mij was namelijk niet op komen dagen. Wat een topper!

Veelgestelde vragen omtrent hotelbeveiliging

Waarom beveiliging inhuren door Code Beveiliging?

We hebben al meer dan 25 jaar aan ervaring binnen de beveiligingsbranche. Bij Code Beveiliging kunnen wij direct vlotte service bieden waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Ons personeel staat 24/7 tot uw dienst. Code biedt kwaliteitsdiensten met uitstekend getraind en geschoold personeel.

Werken jullie landelijk?

Ja, door onze flexibiliteit werken wij door heel Nederland. Code Beveiliging kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht. Betrouwbaarheid en servicegericht, daar staan wij voor!

Call Now ButtonDirect bellen