• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
Zorgbeveiliger in de zorgsector
  • By admin
  • mei 16, 2024
  • No Comments

Zorgbeveiliger in de zorgsector

Bent u op zoek naar een beveiliger met ervaring in de zorg? Beveiligingsbedrijf Code Beveiliging helpt u graag. Onze professionele zorgbeveiligers hebben alle kwaliteiten en vaardigheden om uw zorginstelling veilig te houden. Daardoor kunnen uw medewerkers altijd de juiste zorg blijven verlenen aan uw patiënten of cliënten. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Waarom een zorgbeveiliger?

Wilt u goede zorg kunnen verlenen dan is een veilige omgeving cruciaal. Medewerkers, cliënten en bezoekers moeten zich op hun gemak voelen. Helaas komt geweld, intimidatie en agressie steeds vaker voor in de zorgsector. Die dreiging kan komen van cliënten, die als gevolg van hun problematiek, medicatie of drugsgebruik sneller gewelddadig worden. Maar ook bezoekers kunnen voor de nodige problemen zorgen.
Met de zorgbeveiligers van Code Beveiliging houdt u uw zorgorganisatie veilig. Zij zijn uitstekend onderlegd in het herkennen van vervelende situaties en weten hoe zij dan moeten optreden. Alle zorgbeveiligers beschikken over de juiste basisopleiding en hebben specifieke kwaliteiten die nodig zijn in de zorg.

Buy healing pharma bodybuilding steroids – welfulloutdoors anastrozole drug no nonsense bodybuilding.

Taken van een zorgbeveiliger

De belangrijkste taak van een beveiliger in de zorg is de-escalerend handelen in bedreigende situaties. Op die manier voorkomen zij dat een conflict volledig uit de hand loopt. Daarom beschikken onze beveiligers over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast hebben zij een gastvrije uitstraling, waardoor mensen op een prettige manier ontvangen worden.
Ook kunnen onze zorgbeveiligers ondersteuning bieden bij verkeersbegeleiding, zodat er zich geen verkeersproblemen voordoen op uw terrein. Zij zijn in het bezit van een BHV-diploma en kunnen dus hulpverlenen in noodgevallen. Bovendien hebben zij ervaring met toegangsbeheersing, zodat ongewenste bezoekers niet binnenkomen.

Zorgbeveiliger op maat

Code Beveiliging levert maatwerk in de zorg. Voordat onze beveiligers aan het werk gaan formuleren we samen met u heldere instructies en maken we een duidelijke taakomschrijving. Vervolgens blijven we gedurende de samenwerking constant de kwaliteit toetsen en evalueren. Mochten er nieuwe wensen bij u ontstaan, dan staan wij daar altijd open voor.
Inmiddels werken wij al ruim 25 jaar voor ziekenhuizen, gehandicaptenorganisaties, GGZ-instellingen en verpleeghuizen. Onze constante beschikbaarheid, flexibele manier van werken en snelle handelen maakt van ons de ideale partner voor beveiliging in de zorg. Niet voor niets vertrouwen grote zorgorganisaties al langer op onze ervaren zorgbeveiligers.
Wilt u gebruikmaken van de diensten van Code Beveiliging? Dan kunt u altijd gratis contact opnemen door ons direct te bellen op 085 – 050 13 52 of stuur een e-mail aan info@codebeveiliging.nl.

5/5 - (3 stemmen)

Geef een reactie

Direct bellen