• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • 24/7 Landelijk actief
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2023/08/circle_right.png

Beveiligingsbedrijf in Gelderland

Bent u opzoek naar een professioneel beveiligingsbedrijf in de provincie Gelderland? De goed getrainde beveiligers van beveiligingsbedrijf Code Beveiliging staan altijd voor u klaar. Wij zijn een totaal dienstverlener op het gebied van veiligheid en beveiliging. Onze beveiligers zijn gespecialiseerd in onder meer zorgbeveiliging, nachtbewaking, evenementenbeveiliging en hotelbeveiliging. 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn wij voor u beschikbaar. Dus ook als u met spoed beveiliging wilt inhuren in Utrecht, dan kunt u contact opnemen met ons!

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Code Beveiliging levert kwaliteit

Als u beveiliging wilt inhuren in Gelderland, dan bent u bij Code Beveiliging aan het juiste adres. Door onze uitgebreide ervaring weten wij wat de opdrachtgever van ons verwacht: vlotte dienstverlening, constante beschikbaarheid en topkwaliteit beveiliging. Code Beveiliging biedt daarmee de beste beveiligingsservice in heel de provincie Gelderland. Wij schakelen snel en kunnen u binnen 3 uur al van dienst zijn. Dat is al tientallen jaren onze kracht.

Wij stellen nauwkeurige instructies op voor onze beveiligers in overleg met uw organisatie. Zo stemmen wij onze dienstverlening volledig af op de wensen van de opdrachtgever. Ook vinden wij het belangrijk om regelmatig te evalueren, om continu de beste beveiligers te kunnen blijven leveren bij u op locatie in de provincie Gelderland. Wij staan dus open voor uw feedback en voor veranderingen. Een prettige werksfeer en samenwerking is namelijk essentieel, zowel voor uw organisatie als voor onze medewerkers.

Het Beveiligingsbedrijf uit Gelderland

Beveiligingsbedrijf Code Beveiliging is al ruim 25 jaar de specialist op het gebied van beveiliging in Gelderland en omstreken. Al onze beveiligers zijn uitstekend getraind en hebben een gevarieerd opleidingspakket. Daardoor voldoen ze aan de eisen die voor verschillende typen beveiliging worden gevraagd.

Bij beveiligingsbedrijf Code Beveiliging in Gelderland, betekent dat je kiest voor de beste beveiliging uit de provincie!

U kunt bij ons niet alleen beveiligers inhuren in Arnhem, maar ook in andere steden in Gelderland zijn wij actief. Wij zorgen ook voor beveiliging op maat in steden als Apeldoorn, Harderwijk, Nijmegen, Doesburg en Culemborg.  

Bewakers op maat

Bij beveiligingsbedrijf Code Beveiliging kunt u een beveiliger inhuren in Gelderland op verschillende gebieden. Zorgbeveiliging Gelderland is een van onze specialisaties; al onze beveiligers bezitten over specifieke kwaliteiten die in de zorg van belang zijn. Denk aan de juiste certificaten, een vriendelijke uitstraling en positief contact met patiënten en Cliënten. Onze beveiligers zijn ook uitstekend getraind op het gebied van Hotelbeveiliging, Objectbeveiliging en Evenementenbeveiliging.

Door onze flexibiliteit, constante beschikbaarheid en uitstekende dienstverlening vertrouwen grote organisaties op onze beveiliging. Wilt u beveiliging inhuren? Neem dan gerust contact op door te bellen of stuur een e-mail aan info@codebeveiliging.nl.

5/5 - (22 stemmen)
Call Now ButtonDirect bellen