• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Zorgbeveiliging in Eindhoven

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf voor zorgbeveiliging in Eindhoven? Neem dan contact op met Code Beveiliging. Onze gespecialiseerde beveiligers hebben meer dan voldoende ervaring in het veilig houden van zorginstellingen. Uw medewerkers kunnen zich daardoor onbekommerd richten op het verlenen van zorg. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Ook voor spoedgevallen kunt u dus bij ons terecht.

Zorgbeveiliging inhuren Eindhoven

Alleen in een veilige omgeving kan goede zorg worden verleend aan patiënten of cliënten. Intimidatie, agressie en bedreigingen zijn alleen aan de orde van de dag in de zorg. Om problemen te voorkomen is het een uitstekende oplossing om onze professionele zorgbeveiligers in te huren met uw zorginstelling in Eindhoven. Wij bewaken dan uw cliënten, bezoekers en werknemers.

zorgbeveiliging eindhoven
Zorgbeveiliging Eindhoven

De zorgbeveiligers van Code Beveiliging werken voor onder andere verpleeghuizen, ziekenhuizen, GGZ-instellingen en gehandicaptenorganisaties. Onze beveiligers beschikken over alle kwaliteiten en vaardigheden die nodig zijn om een zorginstelling in Eindhoven veilig te houden.

Wij proberen zo veel mogelijk problemen in de kiem te smoren door de-escalerend op te treden. Mochten er zich vervelende situaties voordoen, dan grijpen wij adequaat in. Onze zorgbeveiligers zijn speciaal opgeleid voor de zorg. Zij weten precies hoe zij om moeten gaan met patiënten, hebben veel affiniteit met de zorg en zijn in het bezit van een BHV-diploma.

Expert in zorgbeveiliging

Inmiddels zijn wij al jaren de expert op het gebied van zorgbeveiliging. Wij werken voor zorgorganisaties door heel Nederland. Als wij aan de slag gaan bij uw instelling in Eindhoven, stellen wij samen met u duidelijke instructies op. De taken van onze zorgbeveiligers worden glashelder omschreven, zodat er nooit misverstanden ontstaan.

Als u het op prijs stelt, dan bieden wij ook ondersteuning bij het opstellen van een beveiligingsplan. Zo lang wij uw zorgorganisatie in Eindhoven beveiligen kunt erop vertrouwen dat wij de kwaliteit van ons werk constant toetsen. Ook blijven wij gedurende de hele periode openstaan voor aanvullende wensen van u.

Gespecialiseerde zorgbeveiligers

Grote zorgorganisaties vertrouwen al langere tijd op onze diensten. Dat komt onder meer door onze duidelijke manier van communiceren, fulltime beschikbaarheid en flexibele werkwijze.

Overigens bieden wij naast zorgbeveiliging in Eindhoven ook nog meer beveiligingsdiensten aan. U kunt bijvoorbeeld denken aan objectbeveiliging, hotelbeveiliging, ziekenhuisbeveiliging en evenementenbeveiliging.

Wilt u zorgbeveiliging van Code Beveiliging in Eindhoven? Neem dan meteen gratis contact met ons op door direct te bellen.

4.6/5 - (8 stemmen)
Direct bellen