• info@codebeveiliging.nl
 • 085 - 050 13 52
 • 24/7 Landelijk actief
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Over Code Beveiliging

We hebben al meer dan 25 jaar aan ervaring binnen de beveiligingsbranche. Bij Code Beveiliging kunnen wij direct vlotte service bieden waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Ons personeel staat 24/7 tot uw dienst. Code biedt kwaliteitsdiensten met uitstekend getraind en geschoold personeel.

 • Generaties aan ervaring

  De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche. Beveiliging inhuren doet u bij Code Beveiliging.

 • Direct tot uw dienst

  Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Code Beveiliging specialist in de beveiligingsbranche

Code Beveiliging, het beveiligingsbedrijf in uw regio! Wij zijn in 1996 begonnen als particuliere beveiligingsorganisatie.

Wij zijn gestart
op het gebied van beveiliging en bewaking en hebben eind jaren ’90 de overstap gemaakt naar een breder dienstenpakket, op het gebied van zowel zorg- als objectbeveiliging.

Ondanks onze sterke positie in de Randstad werkt Code Beveiliging landelijk en zijn wij dus in staat om van Friesland tot en met Zuid-Limburg voor bedrijven en organisaties werkzaamheden uit te voeren.

Inmiddels zijn wij al meer dan 25 jaar hét adres voor al uw beveiligingsoplossingen en beschikken we in totaal al over 25+ jaren aan kennis en ervaring binnen deze branche. Hier profiteert u als opdrachtgever automatisch van. 

Code Beveiliging levert beveiliging aan: 

 • Zorginstellingen
 • Ziekenhuizen
 • Casino’s & Speelhallen
 • Hotels
 • Winkels
 • Evenementen
 • Bedrijven & Objecten

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Code Beveiliging heeft de tweede generatie een aantal jaar geleden de leiding overgenomen en is er mede door de markt die doorlopend in beweging is veel veranderd. Een paar dingen zijn echter altijd hetzelfde gebleven, zoals het optimaal ontzorgen van al onze opdrachtgevers.

Hier zetten wij ons elke dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar, vol enthousiasme en vastberadenheid voor in.
Kwaliteit en betrouwbaarheid nemen bij ons een cruciale rol in, in alles wat wij doen. Wij realiseren ons namelijk goed dat het ervaren van veiligheid essentieel is. Dat vraagt om een professionele aanpak op maat, waarbij het hanteren van korte lijnen onmisbaar is. Dit betekent automatisch dat we werk nooit uitbesteden aan derden, hoe druk we het ook hebben.

Wij vertrouwen volledig op onze vakbekwame beveiligers die allen bij ons in vaste dienst zijn. Deze zijn zorgvuldig door ons gescreend en voldoen aan alle essentiële (karakter) eigenschappen, diploma’s en certificaten.

Voor zowel preventief plan op maat als spoed is Code Beveiliging uw partner. Samen met onze beveiligers staat Code Beveiliging elk moment van de dag voor u klaar om te reageren op hulpvragen en het eventueel onmiddellijk in actie komen bij calamiteiten. Al binnen 1 uur kunnen we ter plaatse zijn in geval van spoed. 

Meer behoefte aan een preventieplan op maat? Ook dan is Code Beveiliging er voor u. We gaan graag samen met u om de tafel om te luisteren naar uw eisen en wensen. Op basis daarvan vertellen we  vervolgens wat we u te bieden hebben. Het gevolg is elke keer weer dat er een plan ontstaat dat echt werkt en een zeer tevreden opdrachtgever oplevert. 


Wilt u er ook vrijblijvend achter komen wat Code Beveiliging voor u kan betekenen, neem dan vandaag nog contact met ons op 085 050 1352.

http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Wie zijn wij?

T. Suijkerbuijk

Teamleider Noord-Holland

G. de Zeeuw

Algemeen Directeur

J. Visser

All-round beveiliger
Teun Janssen
Teun Janssen
2023-10-28
Sympathieke beveiligers die hun werk goed doen!
Fred Sonders
Fred Sonders
2023-10-26
Goede service, representatieve medewerkers en goede invulling aan onze wensen. Wat ons betreft een aanrader.
Jochem Tukker2008
Jochem Tukker2008
2023-10-24
Snel en adequaat gehandeld op ons vraagstuk. Prima bedrijf!
Pascal Iraggi
Pascal Iraggi
2023-10-19
Een beveiligingsautoriteit die zich op cruciale aspecten weet te onderscheiden: zeer representatief, effectief en daadkrachtig handelend, communicatief sterk, flexibel en meedenkend. Code beveiliging voelt de essentie van het vak en staat voor kwaliteit.
Eileen Meere
Eileen Meere
2023-10-12
Super beveiliging! Goed contact, snel geregeld en betrouwbaar.
Juliette Salm
Juliette Salm
2023-08-08
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de geweldige samenwerking die ik heb gehad met het team van Code Beveiliging. Vanaf het allereerste contact tot aan het afronden van ons project, was de ervaring niets minder dan uitstekend. Het team van Code Beveiliging heeft blijk gegeven van een diepgaand begrip van onze beveiligingsbehoeften en heeft met hun expertise en toewijding gezorgd voor een oplossing die perfect aansloot op onze vereisten. Hun grondige kennis van beveiligingsprotocollen en best practices gaf ons het vertrouwen dat we met professionals werkten. Het was een waar genoegen om met het team van Code Beveiliging samen te werken. Hun professionele houding, technische vaardigheden en vermogen om effectief te communiceren hebben onze samenwerking naar een hoger niveau getild. Ik kan hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige beveiligingsoplossingen en een moeiteloze samenwerking. Kortom, ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking met Code Beveiliging en kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken voor al onze beveiligingsbehoeften.
Koen van Rossum
Koen van Rossum
2023-06-29
Hele fijne en vriendelijke club! Op donderdag aanvraag gedaan en direct op vrijdag hadden we een beveiliger; top!
Jef de Zeeuw
Jef de Zeeuw
2023-04-12
Fijne gasten! En zorgen voor een veilige sfeer!
Call Now ButtonDirect bellen