• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Zorgbeveiliging in Den Haag

Zorgbeveiliging Den Haag nodig? Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus is agressie tegen zorgverleners helaas aan de orde van de dag. Met zorgbeveiliging in Den Haag en omgeving beschermt Code Beveiliging medewerkers, bezoekers en patiënten van instellingen en ziekenhuizen tegen intimidatie en geweld.

Onze beveiligers treden de-escalerend op en zorgen ervoor dat iedereen zich aan de geldende regels houdt.

Code Beveiliging biedt buiten de zorg ook hotelbeveiliging en objectbeveiliging aan. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld horecazaken, evenementen en winkels in Den Haag. Wij zorgen ervoor dat alle mensen een mondkapje dragen en houden geïrriteerde bezoekers rustig.

Zorgbeveiliging Den Haag – Code Beveiliging helpt en beveiligt!

Zo voorkomen onze beveiligers conflicten. Ook kunnen wij u helpen als uw panden momenteel leeg staan, doordat weer veel mensen thuis moeten werken. Met onze objectbeveiliging hoeft u niet te vrezen voor ongewenste bezoekers.

zorgbeveiliging den haag
Zorgbeveiliging Den Haag

Ons team met zorgbeveiligers

Code Beveiliging is al tientallen jaren de specialist op het gebied van zorgbeveiliging in Den Haag. Alle beveiligers van ons voldoen aan specifieke kwaliteiten die in de zorg gevraagd worden en hebben daarvoor de juiste basisopleiding gehad.

Ze hebben ervaring met toegangsbeheersing, affiniteit met patiënten en een gastvrije uitstraling. Met onze hulp kunnen uw zorgverleners zich volledig richten op het behandelen van uw cliënten en patiënten.

Code Beveiliging biedt niet alleen in Den Haag zorgbeveiliging aan, maar houdt ook instellingen en ziekenhuizen veilig in andere grote steden in de Randstad.

Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan plaatsen als Rotterdam, Amsterdam en Leiden. Maar ook voor zorgbeveiliging in gemeentes als Alphen aan den Rijn, Pijnacker-Nootdorp en Vlaardingen kunt u ook bij ons terecht.

Vrijblijvend contact: Zorgbeveiliging Den Haag

Code Beveiliging is naast zorgbeveiliging ook gespecialiseerd in objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en mobiele surveillance. Bij elke vorm van beveiliging leveren wij maatwerk.

Voordat wij starten maken wij in samenwerking met uw organisatie heldere richtlijnen voor de beveiligers en bieden wij eventueel ondersteuning bij het opstellen van een beveiligingsplan. Wij toetsen vervolgens constant de kwaliteit en blijven openstaan voor aanvullende wensen van u. Zorgbeveiliging Den Haag nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Inmiddels beschikken wij over meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Vanwege onze flexibiliteit, constante beschikbaarheid en snelle service vertrouwen grote organisaties en bedrijven op onze beveiliging. Heeft u behoefte aan zorgbeveiliging of objectbeveiliging in Den Haag? Neem dan gratis contact met ons op door ons direct te bellen.

5/5 - (12 stemmen)
Direct bellen