• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Zorgbeveiliging in Arnhem

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf wat gespecialiseerd is in het leveren van zorgbeveiliging in Arnhem? Neem dan contact op met Code Beveiliging. Onze gespecialiseerde zorgbeveiligers hebben meer dan voldoende ervaring in het veilig houden van zorglocaties. Uw medewerkers kunnen zich daardoor onbekommerd richten op het verlenen van zorg. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Ook voor spoedgevallen kunt u dus bij ons terecht.

Zorgbeveiligers inhuren in Arnhem

Alleen in een veilige omgeving kan goede zorg worden verleend aan patiënten of cliënten. Intimidatie, agressie en bedreigingen zijn alleen aan de orde van de dag in de zorg. Om problemen te voorkomen is het een uitstekende oplossing om onze professionele zorgbeveiligers in te huren met uw zorginstelling in Arnhem.

zorgbeveiliging Arnhem
zorgbeveiliging Arnhem

Wij bewaken dan uw cliënten, bezoekers en werknemers. De zorgbeveiligers van Code Beveiliging werken voor onder andere verpleeghuizen, ziekenhuizen, GGZ-instellingen en gehandicaptenorganisaties. Onze zorgbeveiligers beschikken over alle kwaliteiten en vaardigheden die nodig zijn om een zorginstelling in Arnhem veilig te houden. Wij proberen zo veel mogelijk problemen in de kiem te smoren door de-escalerend op te treden.

Mochten er zich vervelende situaties voordoen, dan grijpen wij adequaat in. Onze zorgbeveiligers zijn speciaal opgeleid voor de zorgsector. Zij weten precies hoe zij om moeten gaan met patiënten, hebben veel affiniteit met de zorg en zijn in het bezit van een BHV-diploma.

Specialist in zorgbeveiliging Arnhem

Inmiddels zijn wij al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van zorgbeveiliging. Wij werken voor zorgorganisaties door heel Nederland. Als wij aan de slag gaan bij uw instelling in Arnhem, stellen wij samen met u duidelijke instructies op. De taken van onze zorgbeveiligers worden glashelder omschreven, zodat er nooit misverstanden ontstaan.

Als u het op prijs stelt, dan bieden wij ook ondersteuning bij het opstellen van een beveiligingsplan. Zo lang wij uw zorgorganisatie in Arnhem beveiligen kunt erop vertrouwen dat wij de kwaliteit van ons werk constant toetsen. Ook blijven wij gedurende de hele periode openstaan voor aanvullende wensen van u.

Beveiligingsbedrijf Code Beveiliging

Grote zorgorganisaties vertrouwen al langere tijd op de dienstverlening van Code Beveiliging. Dat komt onder meer door onze duidelijke manier van communiceren, fulltime beschikbaarheid en flexibele werkwijze. Bieden wij naast zorgbeveiliging in Arnhem ook andere beveiligingsdiensten aan. U kunt bijvoorbeeld denken aan objectbeveiliging, mobiele surveillance, winkelbeveiliging en evenementenbeveiliging. Wilt u zorgbeveiliging inhuren in Arnhem? Neem dan meteen gratis contact met ons op door direct te bellen.

5/5 - (6 stemmen)
Direct bellen