• info@codebeveiliging.nl
 • 085 - 050 13 52
 • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2023/12/mobiele-surveillance.jpg

Mobiele surveillance

Op welke momenten zijn controle en beveiliging het hardst nodig? Precies, als lichten uit zijn en u al naar huis bent. Of ligt te slapen. Dat zijn de momenten dat de mobiele surveillancedienst van CODE actief is.

Onze mobiele surveillanten verzorgen onder andere openings- en sluitrondes van het bedrijfspand, controlerondes op bedrijventerreinen of in woonwijken en staan garant voor professionele alarmopvolging. Ook overdag trouwens, want de dienst is 24 uur per dag actief, elke dag van het jaar.

Mobiele surveillance nodig? Code Beveiliging B.V. staat iedere dag voor u klaar.


Wat is Mobiele Surveillance?

Mobiele Surveillance is een dynamische vorm van beveiliging waarbij getrainde surveillanten met speciaal uitgeruste voertuigen toezicht houden op diverse locaties. Deze vorm van beveiliging is bijzonder effectief voor het monitoren van uitgestrekte of meerdere locaties, en biedt flexibiliteit die statische bewaking niet kan leveren.


Alarmopvolging

Inzet van beveiligers ter plekke als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) naar aanleiding van bv. een inbraak- of brandalarm; ondernemen actie ter plekke en brengen het object weer terug in uitgangssituatie. Mobiele surveillance is dus een noodzaak, mocht u een gebouw of omgeving goed wilt beveiligen.

Collectieve beveiliging

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) ten behoeve van een collectief van bedrijven/organisaties; uitvoeren van (preventieve) surveillance controlerondes.

Open- en sluitronde

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) ten behoeve van een opdrachtgever met als taak het pand te openen en/of te sluiten.


Surveillance controleronde

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) ten behoeve van een opdrachtgever voor het uitvoeren van (preventieve) surveillance controlerondes in of om een pand en controle op onregelmatigheden zoals brandgevaarlijke situaties. Hiernaast is Code Beveiliging B.V. ook specialist op het gebied van evenementenbeveiliging en objectbeveiliging.

Wat doet de mobiele surveillancedienst van CODE?

» Openings- en sluitrondes
» Dag en nacht controlerondes
» Professionele alarmopvolging
» Collectieve beveiliging
» Toegangsverlening aan overwerkers
» Begeleiding en controle van goederen bij aflevering buiten openingstijden
» Begeleiding van personeel bij openings- en sluitrondes
» Toezien op machines en apparatuur buiten openingstijden
» Assistentie aan de bedrijfsbeveiligingsdienst in geval van calamiteiten
» Vervoer en opslag van datatapes
» Visitaties van personeel

Taken van een Mobiele Surveillant bij Code Beveiliging

De mobiele surveillanten van Code Beveiliging zijn opgeleid om een breed scala aan taken uit te voeren, waaronder:

 • Preventieve surveillance: Regelmatige patrouilles om potentiële dreigingen vroegtijdig te identificeren.
 • Alarmrespons: Snel reageren op alarmmeldingen, waarbij effectief wordt opgetreden bij onregelmatigheden.
 • Incidentmanagement: Beheren en oplossen van incidenten, van kleine verstoringen tot noodsituaties.
 • Rapportage en communicatie: Nauwkeurige rapportage van observaties en effectieve communicatie met de centrale meldkamer en cliënten.
 • Toegangscontrole: Verzekeren dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot beveiligde gebieden.
 • Veiligheidsinspecties: Controleren van veiligheidsvoorzieningen en -procedures.

Uw partner in mobiele surveillance

Bij Code Beveiliging begrijpen we dat veiligheid geen 9-tot-5 baan is. Daarom zijn onze mobiele surveillanten 24 uur per dag, 7 dagen per week actief. Ongeacht het tijdstip, ons team staat altijd klaar om in actie te komen.

Toepassingen van Mobiele Surveillance

De mobiele surveillance diensten van Code Beveiliging zijn breed inzetbaar, waaronder:

 • Bedrijventerreinen: Bescherming van zakelijke eigendommen buiten reguliere werkuren.
 • Woonwijken: Waarborgen van de veiligheid in woonwijken, vooral tijdens de nachtelijke uren.
 • Evenementenbeveiliging: Toezicht houden tijdens evenementen om de orde te handhaven en incidenten te voorkomen.
 • Bouwplaatsen: Voorkomen van diefstal en vandalisme op bouwplaatsen, vooral in de nacht.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen surveilleren. Wanneer onze surveillanten aanwezig zijn, bieden we de mogelijkheid om hen in te zetten voor aanvullende taken die aansluiten bij ons vakgebied en die jou zowel tijd als geld kunnen besparen. Zo kun je denken aan het regelmatig controleren van de brandmeldinstallatie, noodverlichting, brandblussers en andere veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast zijn onze mobiele surveillanten beschikbaar voor taken zoals personeelsbegeleiding, inspecties en visitaties. We staan open voor jouw ideeën en behoeften en bieden onze diensten aan op een manier die zowel structureel als tijdelijk kan zijn, altijd met jouw wensen als uitgangspunt.

Mobiele surveillance inhuren – Code Beveiliging

Veiligheid is een essentieel onderdeel van zowel het zakelijke als persoonlijke leven. Code Beveiliging staat met zijn mobiele surveillance diensten klaar om u deze gemoedsrust te bieden. Onze ervaren teams, die 24/7 beschikbaar zijn, zorgen ervoor dat uw eigendommen en omgeving veilig blijven, dag en nacht. Neem vandaag nog contact op met Code Beveiliging voor een veiligere morgen. 

Wilt u gebruikmaken van de diensten van Code Beveiliging? Dan kunt u altijd gratis contact opnemen door ons direct te bellen op 085 – 050 13 52 of stuur een e-mail aan info@codebeveiliging.nl.

5/5 - (22 stemmen)
Direct bellen