• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2023/08/circle_right.png

Beveiligingsbedrijf in Drenthe

Opzoek naar een beveiligingsbedrijf in Drenthe? De goed getrainde beveiligers van beveiligingsbedrijf Code Beveiliging staan 24/7 voor u klaar. Wij zijn een totaal dienstverlener op het gebied van veiligheid en beveiliging. Onze beveiligers zijn gespecialiseerd in onder meer hotelbeveiliging, objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en zorgbeveiliging. 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn wij bereikbaar en inzetbaar. Dus ook als u met spoed een beveiliger wilt inhuren in Drenthe, dan kunt u contact opnemen met beveiligingsbedrijf Code Beveiliging!

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Beveiliger inhuren Drenthe

Bent u opzoek naar een beveiliger in de provincie Drenthe dan bent u bij beveiligingsbedrijf Code Beveiliging aan het juiste adres. Door onze uitgebreide ervaring weten wij wat we moeten leveren: vlotte dienstverlening, constante beschikbaarheid en topkwaliteit beveiliging. Code Beveiliging biedt daarmee de beste beveiligingsservice in Drenthe. Wij schakelen snel en kunnen u binnen 1,5 uur al van dienst zijn. Dat is al meer dan 25 jaar onze kracht!

Wij stellen nauwkeurige instructies op voor onze beveiligers in overleg met uw organisatie. Zo stemmen wij onze dienstverlening volledig af op uw wensen. En we vinden het belangrijk om regelmatig te evalueren, om continu de beste beveiliging te blijven leveren. Wij staan dus open voor uw feedback en voor veranderingen. Een prettige werksfeer en samenwerking is namelijk essentieel, zowel voor uw organisatie als voor ons personeel.

 

Beveiliging op maat

Beveiligingsbedrijf Code Beveiliging is al ruim 25 jaar de specialist op het gebied van beveiliging in Drenthe. Al onze beveiligers zijn uitstekend getraind en hebben een gevarieerd opleidingspakket.

Daardoor voldoen ze aan de eisen die voor verschillende typen beveiliging worden gevraagd. Dus als je kiest voor beveiligingsbedrijf Code Beveiliging, betekent dat je kiest voor professionals.

U kunt bij ons niet alleen beveiligers inhuren in Drenthe, maar ook in andere steden. Wij zorgen ook voor optimale beveiliging in plaatsen als Breda, Eindhoven, Bergen op Zoom en Tilburg.

Al jaren dé beveiligingsspecialist

Bij beveiligingsbedrijf Code Beveiliging kunt u een beveiliger inhuren in Drenthe op verschillende gebieden. Zorgbeveiliging Drenthe is een van onze specialisaties; al onze beveiligers bezitten specifieke kwaliteiten die in de zorg van belang zijn. Denk aan toegangsbeheersing, een vriendelijke uitstraling en positief contact met patiënten.

Onze beveiligers zijn ook uitstekend getraind op het gebied van
objectbeveiliging, nachtbewaking en evenementenbeveiliging.

Door onze flexibiliteit, constante beschikbaarheid en uitstekende dienstverlening vertrouwen grote organisaties op onze beveiliging. Denkt u aan het inhuren van een beveiliger in Drenthe? Neem dan gerust contact op met ons door ons direct te bellen.

5/5 - (12 stemmen)
Direct bellen