0180 – 460 700 contact@codegroep.nl

Zorgbeveiliging inhuren

In een zorginstelling hoort iedereen zich veilig te voelen. Bedreigingen en agressie zijn echter steeds meer aan de orde van de dag. Code Beveiliging helpt uw zorginstelling de veiligheid te bewaren. 

Handelen vanuit één gedachte

In een zorginstelling hoort iedereen zich veilig te voelen. Bedreigingen en agressie zijn echter steeds meer aan de orde van de dag. Omdat op locaties van deze instellingen zorg en veiligheid dicht bij elkaar liggen, selecteert CODE beveiligers die de praktijk door en door kennen en weten hoe te handelen in bepaalde situaties. CODE is zich er terdege van bewust dat juist in de zorg het handelen vanuit één gedachte voorop staat.

Onze zorgbeveiligers

De medewerkers en de beveiligers van zorginstellingen worden regelmatig geconfronteerd met emoties. Ook het gedrag dat voortkomt uit medicijn of drugsgebruik, betekent dat de zorgbeveiliger over zeer goede communicatieve vaardigheden moet beschikken.

Naast de basisopleiding en eigenschappen waaraan onze beveiligers moeten voldoen, zijn de specifieke eisen en taken van onze zorgbeveiligers:

 • In bezit zijn van BHV, inclusief (Eerste Levenreddende Handelingen)
 • Affiniteit met patiënten binnen zorginstellingen
 • Staat open voor problemen in de zorg
 •  Gastvrije uitstraling hebben
 •  Ondersteunen bij verkeersbegeleiding
 •  Toegangsbeheersing
 •  Doorverwijzing van familie en eventueel pers
 •  Bijstaan en service bieden aan bezoekers en patiënten

  De goedkopere én betere oplossing

  Of het nu gaat om een gedeeltelijke of volledige uitbesteding van de beveiliging van een zorginstelling, CODE zal na een analyse van de beveiligingsproblematiek en het formuleren van een goedkopere en betere oplossing waarin eventueel de beveiligingsmedewerkers van de zorginstelling worden overgenomen, dit proces zo efficiënt mogelijk begeleiden.

  Bekijk ook andere diensten

  Mobiele surveillance inhuren

  Mobiele surveillance inhuren

  Op welke momenten zijn controle en beveiliging het hardst nodig? Precies, als lichten uit zijn en u al naar huis bent, of ligt te slapen. Dat zijn de momenten dat de mobiele surveillancedienst van CODE actief is…

  Evenementenbeveiliging inhuren

  Evenementenbeveiliging inhuren

  Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. CODE levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement…

  Objectbeveiliging inhuren

  Objectbeveiliging inhuren

  Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van portiers- en receptiediensten, opening- …

  Contact

  Reflectiestraat 39 - 2631 RV Nootdorp