0180 – 460 700 contact@codegroep.nl

Zorgbeveiliging inhuren

In een zorginstelling hoort iedereen zich veilig te voelen. Gevaren en agressief gedrag tegen en zorgmedewerkers komen echter steeds meer voor. Code Beveiliging helpt uw zorginstelling de veiligheid te bewaren.

Handelen vanuit één gedachte

In een zorginstelling hoort iedereen zich veilig te voelen. Gevaren en agressies komen steeds vaker voor. Omdat op locaties van deze instellingen veiligheid bovenaan staat, selecteert CODE beveiligers die de praktijk begrijpen en weten hoe te handelen in alle situaties. CODE is zich ervan bewust dat juist in de zorg veiligheid voorop staat.

Onze zorgbeveiligers

De medewerkers en de beveiligers van zorginstellingen worden regelmatig geconfronteerd met emoties van anderen. Dit geldt ook voor het gedrag dat voortkomt uit medicijn- of drugsgebruik. Dit betekent dat de zorgbeveiligers over de juiste communicatieve vaardigheden moeten beschikken.

Naast de basisopleiding en eigenschappen waaraan onze beveiligers moeten voldoen, zijn er ook specifieke eisen en taken voor onze zorgbeveiligers:

   • In bezit zijn van BHV, inclusief (Eerste Levensreddende Handelingen)
   • Affiniteit met patiënten binnen zorginstellingen
   • Staat open voor problemen in de zorg
   • Gastvrije uitstraling hebben
   • Ondersteunen bij verkeersbegeleiding
   • Toegangsbeheersing
   • Doorverwijzing van familie en eventueel pers
   • Bijstaan en service bieden aan bezoekers en patiënten

 

De goedkopere én betere oplossing

Of het nu gaat om een gedeeltelijke of volledige uitbesteding van de beveiliging van een zorginstelling, CODE zal vanaf een analyse van de beveiligingproblematiek het proces zo efficiënt mogelijk begeleiden.

Bekijk ook andere diensten

Winkelsurveillance inhuren

Winkelsurveillance inhuren

Winkeldiefstal is helaas aan de orde van de dag. Dit kan voor u als ondernemer een behoorlijke derving van de inkomsten betekenen. Onze winkelsurveillanten zijn zichtbaar aanwezig…

Mobiele surveillance inhuren

Mobiele surveillance inhuren

Op welke momenten zijn controle en beveiliging het hardst nodig? Precies, als lichten uit zijn en u al naar huis bent, of ligt te slapen. Dat zijn de momenten dat de mobiele surveillancedienst van CODE actief is…

Evenementenbeveiliging inhuren

Evenementenbeveiliging inhuren

Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. CODE levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement…

Contact

Reflectiestraat 39 - 2631 RV Nootdorp