• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bent u opzoek naar objectbeveiliging in Utrecht? Wacht niet op een acuut probleem en neem op tijd preventieve maatregelen. Wij voorkomen calamiteiten bij uw bedrijf door het leveren van objectbeveiligers in Utrecht. Tegen een aantrekkelijk tarief helpen wij u graag met onze beveiligingsdiensten. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact op met Code Beveiliging om de mogelijkheden te bespreken. 

Waarom objectbeveiliging in Utrecht?

Een conflict of calamiteit is tegenwoordig snel ontstaan. Met objectbeveiliging in Utrecht zorgen wij ervoor dat uw locatie, personeel, klanten en bezoekers goed worden beschermd. Zo kunnen zij met een gerust hart aan het werk en ontvangt u met een fijn gevoel uw klanten. Code Beveiliging zorgt onder andere voor brand- en inbraakpreventie. Ook treden onze objectbeveiligers adequaat op tegen personen die overlast veroorzaken.

objectbeveiliging utrecht
objectbeveiliging Utrecht

 

Wat houdt objectbeveiliging in?

Objectbeveiliging in Utrecht kan uit meerdere werkzaamheden bestaan, afhankelijk van behoeften van de opdrachtgever. Zo voeren onze objectbeveiligers onder meer portier- en receptiediensten uit. Zij controleren en registreren dan uw bezoekers en gasten met kwade bedoelingen worden op die manier buiten de deur gehouden. Bovendien zorgt alleen de aanwezigheid van een objectbeveiliger al voor een goed en veilig gevoel bij u, uw medewerkers en uw klanten. 

Maar objectbeveiliging voor uw bedrijf in Utrecht houdt nog veel meer in. Zo behoren ook openings- en sluitingsrondes tot de mogelijkheid en kunnen onze beveiligers adequaat reageren als uw alarmsysteem afgaat. 

Professionele objectbeveiliging in Utrecht

Als u kiest voor Code Beveiliging kunt u rekenen op ons vaste team van professionele beveiligers die jarenlange ervaring hebben. Niet voor niets zijn wij al meer dan 25 jaar de specialist op het gebed van objectbeveiliging in Utrecht. Door onze snelle dienstverlening, continue beschikbaarheid en flexibiliteit leveren wij in heel Nederland de beste objectbeveiligers.

Zo bieden wij naast objectbeveiliging in Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam nog veel meer beveiligingsdiensten aan. U kunt bijvoorbeeld denken aan zorgbeveiliging, hotelbeveiliging, winkelbeveiliging en nachtbewaking.

Code Beveiliging 24/7 inzetbaar

Wij raden aan om niet te lang te wachten met het inschakelen van objectbeveiliging in Utrecht. Voorkomen is wat dat betreft absoluut beter dan genezen. Als u ervoor kiest om Code Beveiliging in te huren worden ernstige situaties voorkomen, en scheelt dat uiteindelijk een flinke kostenpost voor uw organisatie. 

Om erachter te komen wat de risico’s en beveiligingsbehoeften zijn, kunt u gratis contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij geven u dan een professioneel advies en bieden u een op maat gemaakt totaalpakket voor objectbeveiliging in Utrecht. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Dat kan door te bellen naar 085 – 050 13 52 of mail naar info@codebeveiliging.nl

5/5 - (12 stemmen)
Direct bellen