• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • 24/7 Landelijk actief
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg

Objectbeveiliging Den Haag

Heeft een veilige werkomgeving ook de hoogste prioriteit voor u? Code Beveiliging voorkomt calamiteiten bij uw bedrijf met objectbeveiliging in Den Haag. Wacht niet op een acuut probleem en neem op tijd preventieve maatregelen. Tegen een aantrekkelijke prijs helpen wij u graag met onze verschillende beveiligingsdiensten. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Objectbeveiliging Den Haag?

We leven momenteel in een onrustige wereld. Mensen hebben steeds kortere lontjes. Daardoor is een conflict of calamiteit snel ontstaan. Met objectbeveiliging in Den Haag zorgen wij ervoor dat uw pand, medewerkers, klanten en gasten goed worden beschermd. Zo kunnen zij met een gerust hart aan het werk en ontvangt u met een prettig gevoel uw bezoekers.

Code Beveiliging zorgt daarom onder meer voor brand- en inbraakpreventie. Ook treden wij adequaat op tegen personen die overlast veroorzaken, bijvoorbeeld doordat ze te veel alcohol en/of drugs hebben gebruikt. Zoals wij ook escalatie voorkomen op het moment dat mensen door de stress bedreigend en agressief reageren op bepaalde situaties.

Wat houdt objectbeveiliging in?

Objectbeveiliging in Den Haag kan uit meerdere werkzaamheden bestaan, afhankelijk van uw behoeften. Zo voeren onze beveiligers onder meer portier- en receptiediensten uit. Zij controleren en registreren dan uw bezoekers.

Mensen met kwade bedoelingen worden op die manier buiten de deur gehouden. Bovendien zorgt alleen al de aanwezigheid van een beveiliger voor een veiliger gevoel bij u, uw medewerkers en uw gasten. 

Maar objectbeveiliging voor uw onderneming in Den Haag houdt nog veel meer in. Zo behoren ook openings- en sluitingsrondes tot de mogelijkheid en kunnen onze beveiligers adequaat reageren als uw alarmsysteem afgaat. 

Ervaren beveiligers

Als u kiest voor Code Beveiliging kunt u rekenen op ons vaste team van professionele beveiligers die jarenlange ervaring hebben. Niet voor niets zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in objectbeveiliging door heel Nederland. Door onze snelle service, continue bereikbaarheid en flexibiliteit leveren wij in heel Nederland de beste service.

Zo bieden wij naast objectbeveiliging in Den Haag nog veel meer beveiligingsdiensten aan. U kunt bijvoorbeeld denken aan zorgbeveiliging, mobiele surveillance, winkelbeveiliging en evenementenbeveiliging.

Code Beveiliging: altijd bereikbaar

Wij raden aan om niet te lang te wachten met het inschakelen van objectbeveiliging. Voorkomen is wat dat betreft absoluut beter dan genezen. Dat zorgt ervoor dat er geen ernstige situaties ontstaan en het scheelt uiteindelijk ook een flinke kostenpost voor uw onderneming.

Om erachter te komen wat de risico’s en beveiligingsbehoeften zijn, kunt u gratis contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij geven u dan een professioneel advies en bieden u een op maat gemaakt totaalpakket voor objectbeveiliging in Den Haag. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Dat kan door te bellen naar 085 – 050 13 52 of mail naar info@codebeveiliging.nl.

Juliette Salm
Juliette Salm
2023-08-08
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de geweldige samenwerking die ik heb gehad met het team van Code Beveiliging. Vanaf het allereerste contact tot aan het afronden van ons project, was de ervaring niets minder dan uitstekend. Het team van Code Beveiliging heeft blijk gegeven van een diepgaand begrip van onze beveiligingsbehoeften en heeft met hun expertise en toewijding gezorgd voor een oplossing die perfect aansloot op onze vereisten. Hun grondige kennis van beveiligingsprotocollen en best practices gaf ons het vertrouwen dat we met professionals werkten. Het was een waar genoegen om met het team van Code Beveiliging samen te werken. Hun professionele houding, technische vaardigheden en vermogen om effectief te communiceren hebben onze samenwerking naar een hoger niveau getild. Ik kan hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige beveiligingsoplossingen en een moeiteloze samenwerking. Kortom, ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking met Code Beveiliging en kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken voor al onze beveiligingsbehoeften.
Koen van Rossum
Koen van Rossum
2023-06-29
Hele fijne en vriendelijke club! Op donderdag aanvraag gedaan en direct op vrijdag hadden we een beveiliger; top!
Jef de Zeeuw
Jef de Zeeuw
2023-04-12
Fijne gasten! En zorgen voor een veilige sfeer!
Anneloes van der Weken
Anneloes van der Weken
2023-02-23
Fijne en rustige benadering naar bewoners en personeel. Dank jullie wel voor het veilige gevoel en de goede service!
Julia B
Julia B
2023-02-22
Zeer professionele en kundige Zorg Beveiligers. De heren zijn flexibel en betrouwbaar omtrent werkzaamheden en werktijden. Ook zijn de heren erg sociaal en vriendelijk naar zowel cliënten als het zorgpersoneel. Al met al een zeer fijne samenwerking.
carla bongers
carla bongers
2023-02-13
Samen met code een aantal diensten gedraaid in Den Helder, wat een betrouwbare mensen werken daar en ze zijn zeer kundig en weten van aanpakken. Topbedrijf met goed personeel en wat het belangrijkste is zeer flexibel
Edward Punt
Edward Punt
2023-02-04
Code heeft een goede benadering naar cliënten en medewerkers, vriendelijk, proactief, flexibel, meedenkend, doen echt hun best om last-minute aanvragen voor inval op te vullen, durven ook correct in te grijpen. Stichting Nachtopvang dak- en thuislozen Den Helder , dnoDoen
es es
es es
2022-12-31
Vakkundige beveiligers, kan je altijd op rekenen! De heren zijn professioneel, zien er verzorgd uit en staan sterk in hun schoenen. Al met al een goed beveiligingsbedrijf!
chiem schatorie
chiem schatorie
2022-11-20
Erg goede service! Gastvriendelijk en behulpzaam.
Beoordeel onze pagina
Call Now ButtonDirect bellen