• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg

Objectbeveiliging Den Haag

Heeft een veilige werkomgeving ook de hoogste prioriteit voor u? Code Beveiliging voorkomt calamiteiten bij uw bedrijf met objectbeveiliging in Den Haag. Wacht niet op een acuut probleem en neem op tijd preventieve maatregelen. Tegen een aantrekkelijke prijs helpen wij u graag met onze verschillende beveiligingsdiensten. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Ervaren beveiligers

We leven momenteel in een onrustige wereld. Mensen hebben steeds kortere lontjes. Daardoor is een conflict of calamiteit snel ontstaan. Met objectbeveiliging in Den Haag zorgen wij ervoor dat uw pand, medewerkers, klanten en gasten goed worden beschermd. Zo kunnen zij met een gerust hart aan het werk en ontvangt u met een prettig gevoel uw bezoekers.

Wat houdt objectbeveiliging in?

Objectbeveiliging in Den Haag kan uit meerdere werkzaamheden bestaan, afhankelijk van uw behoeften. Zo voeren onze beveiligers onder meer portier- en receptiediensten uit. Zij controleren en registreren dan uw bezoekers.

Mensen met kwade bedoelingen worden op die manier buiten de deur gehouden. Bovendien zorgt alleen al de aanwezigheid van een beveiliger voor een veiliger gevoel bij u, uw medewerkers en uw gasten.  Maar objectbeveiliging voor uw onderneming in Den Haag houdt nog veel meer in. Zo behoren ook openings- en sluitingsrondes tot de mogelijkheid en kunnen onze beveiligers adequaat reageren als uw alarmsysteem afgaat. 

Code Beveiliging zorgt daarom onder meer voor brand- en inbraakpreventie. Ook treden wij adequaat op tegen personen die overlast veroorzaken, bijvoorbeeld doordat ze te veel alcohol en/of drugs hebben gebruikt. Zoals wij ook escalatie voorkomen op het moment dat mensen door de stress bedreigend en agressief reageren op bepaalde situaties.

Als u kiest voor Code Beveiliging kunt u rekenen op ons vaste team van professionele beveiligers die jarenlange ervaring hebben. Niet voor niets zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in objectbeveiliging door heel Nederland. Door onze snelle service, continue bereikbaarheid en flexibiliteit leveren wij in heel Nederland de beste service.
Zo bieden wij naast objectbeveiliging in Den Haag nog veel meer beveiligingsdiensten aan. U kunt bijvoorbeeld denken aan zorgbeveiliging, mobiele surveillance, winkelbeveiliging en evenementenbeveiliging.

Code Beveiliging: altijd bereikbaar

Wij raden aan om niet te lang te wachten met het inschakelen van objectbeveiliging. Voorkomen is wat dat betreft absoluut beter dan genezen. Dat zorgt ervoor dat er geen ernstige situaties ontstaan en het scheelt uiteindelijk ook een flinke kostenpost voor uw onderneming.

Om erachter te komen wat de risico’s en beveiligingsbehoeften zijn, kunt u gratis contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij geven u dan een professioneel advies en bieden u een op maat gemaakt totaalpakket voor objectbeveiliging in Den Haag. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Dat kan door te bellen naar 085 – 050 13 52 of mail naar info@codebeveiliging.nl.

Jeffrey Mertens
Jeffrey Mertens
2024-01-12
Professionele organisatie die mee denkt met de klant, goed luistert naar de wensen en actief meedenkt naar oplossingen.
Debby Koudenburg
Debby Koudenburg
2023-12-11
Grote complimenten aan de zorgbeveiligers van Code Beveiliging B.V. Na een kort belletje, was er dezelfde dag al inzet van zorgbeveiligers mogelijk. Hierdoor is een hoop onzekerheid bij het zorgteam weggehaald. Daarnaast heeft het zorgteam de samenwerking met de zorgbeveiligers als zeer positief ervaren. Professioneel, goed verzorgt, humor, empathisch, begripvol en kennis van de doelgroep zijn kernwoorden die Code Beveiliging B.V. goede omschrijven!
Mertson
Mertson
2023-12-07
Top bedrijf!👍🏻
r_schellevis
r_schellevis
2023-11-18
De beveiligers van Code Beveiliging stralen autoriteit uit en zijn goed en netjes in de communicatie naar bezoekers/klanten toe. Integriteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel!
Teun Janssen
Teun Janssen
2023-10-28
Sympathieke beveiligers die hun werk goed doen!
Fred Sonders
Fred Sonders
2023-10-26
Goede service, representatieve medewerkers en goede invulling aan onze wensen. Wat ons betreft een aanrader.
Jochem Tukker2008
Jochem Tukker2008
2023-10-24
Snel en adequaat gehandeld op ons vraagstuk. Prima bedrijf!
Pascal Iraggi
Pascal Iraggi
2023-10-19
Een beveiligingsautoriteit die zich op cruciale aspecten weet te onderscheiden: zeer representatief, effectief en daadkrachtig handelend, communicatief sterk, flexibel en meedenkend. Code beveiliging voelt de essentie van het vak en staat voor kwaliteit.
Eileen Meere
Eileen Meere
2023-10-12
Super beveiliging! Goed contact, snel geregeld en betrouwbaar.
4.9/5 - (9 stemmen)
Direct bellen