• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
Bewaker inhuren op maat van Code Beveiliging
  • By admin
  • december 16, 2022
  • No Comments

Bewaker inhuren op maat van Code Beveiliging

Maakt u zich zorgen om de veiligheid van uw bedrijfspand als iedereen naar huis is, of wilt u juist de veiligheid van uw medewerkers ook ’s avonds en ’s nachts kunnen blijven garanderen? Een bewaker inhuren is dan beslist aan te raden. Kiest u dan ook nog eens voor de bewakers van Code Beveiliging, dan weet u zeker dat u profiteert van de beste bewaking die er mogelijk is. 

Professionele bewaker inhuren? 

Het is een feit dat de veel van de inbraken en geweldsincidenten plaatsvinden in de avonduren of nacht. Dit heeft vaak een groot effect op zowel medewerkers als klanten. Zo kan het gevoel van onveiligheid sterk worden vergroot. 

Alleen al de aanwezigheid van een bewaker heeft een bewezen positieve invloed op het gevoel van veiligheid, zo is de ervaring van ons team. 

Bewakers zijn 24/7 inzetbaar

Het kiezen voor een bewaker vraagt om een professionele en effectieve aanpak. Het volledig vertrouwen op de geboden veiligheid is ontzettend belangrijk. Daardoor werken er bij ons ook uitsluitend bewakers die geselecteerd zijn op basis van cruciale eigenschappen, zowel op het gebied van karakter als het beschikken over de juiste opleidingspapieren.

Omdat veiligheid 24/7 een punt van aandacht is in onze steeds onrustiger wordende wereld, staan wij ook elke minuut van de dag voor u paraat. Wij begrijpen als geen ander dat indien er onmiddellijk bewaking nodig is, dit ook direct geregeld wordt. Onze bewakers staan daarom dag en nacht voor u klaar om u volledig te ontzorgen. 

Meer te weten komen over een bewaker inhuren? 

Al meer dan 25 jaar is Code Beveiliging dé partner voor u op het gebied van zowel zorg- als objectbeveiliging. Naast dat een bewaker inhuren tot de opties behoort, zijn we ook in te zetten voor beveiliging van evenementen, winkels, kantoren, bedrijventerreinen en zorginstellingen. 

Wilt u weten wat we specifiek voor u kunnen betekenen, neem dan vooral contact met ons op. Aan het telefonisch of per e-mail benaderen van ons team met specialisten zijn geen kosten verbonden. Ook is dit geheel vrijblijvend. Dat maakt onze service laagdrempelig. 

Wat alvast goed is om te weten, is dat we een landelijke dekking hebben en hierdoor werkzaam zijn door heel Nederland!  

5/5 - (4 stemmen)

Geef een reactie

Direct bellen