• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Heeft een veilige werkomgeving ook de hoogste prioriteit voor u? Code Beveiliging voorkomt calamiteiten bij uw bedrijf met objectbeveiliging in Waalwijk. Wacht niet op een acuut probleem en neem op tijd preventieve maatregelen. Tegen een aantrekkelijke prijs helpen wij u graag met onze verschillende beveiligingsdiensten. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

objectbeveiliging waalwijk
objectbeveiliging Waalwijk

Waarom objectbeveiliging in Waalwijk?

We leven momenteel in een onrustige wereld. Mensen hebben steeds minder geduld. Daardoor is een conflict of calamiteit snel ontstaan. Met objectbeveiliging in Waalwijk zorgen wij ervoor dat uw pand, medewerkers, klanten en gasten goed worden beschermd. Zo kunnen zij met een gerust hart aan het werk en ontvangt u met een prettig gevoel uw bezoekers. 

Code Beveiliging zorgt daarom onder meer voor brand- en inbraakpreventie. Ook treden wij adequaat op tegen personen die overlast veroorzaken, bijvoorbeeld doordat ze te veel alcohol en/of drugs hebben gebruikt. Zoals wij ook escalatie voorkomen op het moment dat mensen door de stress bedreigend en agressief reageren op bepaalde situaties. 

Wat houdt objectbeveiliging in?

Objectbeveiliging Waalwijk kan uit meerdere werkzaamheden bestaan, afhankelijk van uw behoeften. Zo voeren onze objectbeveiligers onder meer portier- en receptiediensten uit. Zij controleren en registreren dan uw bezoekers. Mensen met kwade bedoelingen worden op die manier buiten de deur gehouden. Bovendien zorgt alleen al de aanwezigheid van een objectbeveiliger voor een veiliger gevoel bij u, uw medewerkers en uw bezoekers. 

Maar objectbeveiliging voor uw onderneming in Waalwijk houdt nog veel meer in. Zo behoren ook openings- en sluitingsrondes tot de mogelijkheid en kunnen onze beveiligers adequaat reageren als uw alarmsysteem afgaat. 

Ervaren objectbeveiligers

Als u kiest voor Code Beveiliging kunt u rekenen op ons vaste team van professionele beveiligers die jarenlange ervaring hebben. Niet voor niets zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in objectbeveiliging door heel Nederland. Door onze snelle service, continue bereikbaarheid en flexibiliteit leveren wij in heel Nederland de beste service.

Zo bieden wij naast objectbeveiliging in Waalwijk, Oosterhout, Heusden, Helmond, en Oss nog veel meer beveiligingsdiensten aan. U kunt bijvoorbeeld denken aan zorgbeveiliging, mobiele surveillance, winkelbeveiliging en nachtbewaking.

Code Beveiliging altijd inzetbaar

Wij raden aan om niet te lang te wachten met het inschakelen van objectbeveiliging. Voorkomen is wat dat betreft absoluut beter dan genezen. Dat zorgt ervoor dat er geen ernstige situaties ontstaan en het scheelt uiteindelijk ook een flinke kostenpost voor uw onderneming. 

Om erachter te komen wat de risico’s en beveiligingsbehoeften zijn, kunt u gratis contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij geven u dan een professioneel advies en bieden u een op maat gemaakt totaalpakket voor objectbeveiliging in Waalwijk. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken. Dat kan door te bellen naar 085 – 050 13 52 of mail naar info@codebeveiliging.nl

5/5 - (4 stemmen)
Direct bellen