• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Heeft een veilige werkomgeving ook de hoogste prioriteit voor u? Code Beveiliging voorkomt calamiteiten bij uw bedrijf met objectbeveiliging in Amsterdam. Wacht niet op een acuut probleem en neem op tijd preventieve maatregelen. Tegen een aantrekkelijk tarief helpen wij u graag met onze verschillende beveiligingsdiensten. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact op met Code Beveiliging om de mogelijkheden te bespreken. 

Waarom objectbeveiliging in Amsterdam?

We leven momenteel in een onveilige wereld. Daardoor is een conflict of calamiteit snel ontstaan. Met objectbeveiliging in Amsterdam zorgen wij ervoor dat uw locatie, personeel, klanten en bezoekers goed worden beschermd. Zo kunnen zij met een gerust hart aan het werk en ontvangt u met een fijn gevoel uw bezoekers. Code Beveiliging zorgt daarom onder meer voor brand- en inbraakpreventie. Ook treden wij adequaat op tegen personen die overlast veroorzaken!

objectbeveiliging amsterdam
objectbeveiliging Amsterdam

 

Wat houdt objectbeveiliging in?

Objectbeveiliging in Amsterdam kan uit meerdere werkzaamheden bestaan, afhankelijk van uw behoeften. Zo voeren onze beveiligers onder meer portier- en receptiediensten uit. Zij controleren en registreren dan uw bezoekers. Personen met kwade bedoelingen worden op die manier buiten de deur gehouden. Bovendien zorgt alleen de aanwezigheid van een objectbeveiliger al voor een veiliger gevoel bij u, uw medewerkers en uw gasten. 

Maar objectbeveiliging voor uw onderneming in Amsterdam houdt nog veel meer in. Zo behoren ook openings- en sluitingsrondes tot de mogelijkheid en kunnen onze objectbeveiligers adequaat reageren als uw alarmsysteem afgaat. 

Ervaren objectbeveiligers

Als u kiest voor Code Beveiliging kunt u rekenen op ons vaste team van professionele beveiligers die jarenlange ervaring hebben. Niet voor niets zijn wij al meer dan een kwart eeuw gespecialiseerd in objectbeveiliging door heel Nederland. Door onze snelle dienstverlening, continue bereikbaarheid en flexibiliteit leveren wij in heel Nederland de beste beveiligers.

Zo bieden wij naast objectbeveiliging in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht nog veel meer beveiligingsdiensten aan. U kunt bijvoorbeeld denken aan zorgbeveiliging, hotelbeveiliging, winkelbeveiliging en evenementenbeveiliging.

Code Beveiliging 24/7 beschikbaar

Wij raden aan om niet te lang te wachten met het inschakelen van objectbeveiliging. Voorkomen is wat dat betreft absoluut beter dan genezen. Dat zorgt ervoor dat er geen ernstige situaties ontstaan en het scheelt uiteindelijk ook een flinke kostenpost voor uw bedrijf. 

Om erachter te komen wat de risico’s en beveiligingsbehoeften zijn, kunt u gratis contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij geven u dan een professioneel advies en bieden u een op maat gemaakt totaalpakket voor objectbeveiliging in Amsterdam. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Dat kan door te bellen naar 085 – 050 13 52 of mail naar info@codebeveiliging.nl

4.7/5 - (4 stemmen)
Direct bellen