• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
GGZ Beveiliging
  • By admin
  • mei 13, 2024
  • No Comments

GGZ Beveiliging

Code Beveiliging levert GGZ Beveiliging op maat

Wilt u graag een beveiligingsbedrijf inschakelen die gespecialiseerd is in de GGZ? Code Beveiliging helpt zorgt met professionele beveiligers voor een veilige omgeving, zodat zowel werknemers als cliënten zich prettig voelen in uw instelling. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Dus ook voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen.

Agressie in GGZ

Psychische problemen is een veelvoorkomend probleem in Nederland. Bijna de helft van de mensen krijgt er een keer in zijn leven in meer of mindere mate last van. Een deel daarvan is zo ziek dat zij in een GGZ instelling belanden om daar te werken aan het herstel. Voor beveiliging inhuren ben je bij Code Beveiliging aan het juiste adres.

Deze cliënten kunnen last hebben van allerlei problemen. Als beveiligingsbedrijf in de GGZ zien wij dagelijks cliënten met bijvoorbeeld schizofrenie, borderline, een verslaving of meervoudige problematiek. Als gevolg van hun ziekte worden sommige mensen snel agressief. Medewerkers, medecliënten en bezoekers van GGZ instellingen krijgen daardoor regelmatig te maken met agressie, intimidatie en geweld.

Beveiliging GGZ

Iedereen moet zich te allen tijde veilig voelen in uw GGZ instelling. Alleen zo kunnen uw medewerkers goede zorg verlenen en uw cliënten hard werken aan hun herstel. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat u extra maatregelen wilt nemen om de veiligheid van alle mensen te garanderen.

Met onze speciaal opgeleide zorgbeveiligers zijn wij het ideale bedrijf voor beveiliging in de GGZ. Onze mensen zijn in het bezit van een BHV-diploma, hebben affiniteit met patiënten binnen zorginstellingen en zijn bekend met de problemen in de GGZ. Bovendien hebben zij een gastvrije uitstraling, kunnen zij service verlenen aan bezoekers en patiënten en de toegang beheersen.

Zorgbeveiliger GGZ

Code Beveiliging is al jarenlang de specialist op het gebied van zorgbeveiliging. Onze zorgbeveiligers houden GGZ instellingen veilig in grote steden als Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Naast beveiliging in de zorg doen wij nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan mobiele surveillance, objectbeveiliging en evenementenbeveiliging.

Code Beveiliging beschikt over meer dan 25 jaar ervaring en is constant beschikbaar in de GGZ beveiliging. Door die flexibiliteit en onze uitstekende service vertrouwen GGZ instellingen door heel Nederland op onze dienstverlening. Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf, die ervaring heeft in de GGZ? Neem dan gratis contact met ons op door direct te bellen.

5/5 - (3 stemmen)
Direct bellen