• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2024/04/beveiligingsbedrijf-amsterdam.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Beveiligingsbedrijf in Amsterdam

Code Beveiliging is hét erkende beveiligingsbedrijf Amsterdam voor zowel het bieden van preventieve maatregelen als het adequaat reageren op onmiddellijke dreiging. Wij staan voor u klaar met een breed pakket aan diensten, op het gebied van zorg- en objectbeveiliging. Denk hierbij aan winkelpanden, ziekenhuizen, evenementen en bedrijventerreinen. Het bieden van optimale veiligheid voor u, uw personeel, klanten en gasten heeft voor ons de hoogste prioriteit.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

“Beveiligingsbedrijf Amsterdam: Uw Veiligheid, Onze Prioriteit!”

Veiligheid is belangrijker geworden dan ooit. Met toenemende agressie, diefstal en geweldsplegingen op zowel de werkvloer als op openbaar terrein is nu hét moment om een goed beveiligingsbedrijf Amsterdam in te schakelen. Daarmee is een effectieve oplossing altijd binnen handbereik. Ons team is namelijk standaard binnen een uur ter plaatse indien er sprake is van spoed. Dat geeft vertrouwen.

Totaaldienstverlener beveiliging in Amsterdam

Om u de best mogelijke dienstverlening te kunnen bieden, is samenwerking een belangrijk sleutelwoord. Door nauw samen te werken met onze klant ontstaat een plan van aanpak dat werkt. Niet alleen voor nu, maar ook voor later. Om daarvoor te zorgen, is het houden van nauw contact essentieel. Beveiliging inhuren via Code Beveiliging is altijd een zekerheid! Wij leveren o.a. evenementenbeveiliging, objectbeveiliging en zorgbeveiliging.

Ons team bestaat uit specialisten die niet alleen een professioneel oog hebben ontwikkeld voor veiligheid, maar bovendien ook voldoen aan tal van belangrijke persoonseigenschappen. Denk aan betrouwbaar, zeer sociaal vaardig en stressbestendig zijn. Ook is iedereen binnen ons team goed opgeleid, omdat u, uw klanten en/of gasten uitsluitend het beste verdienen.

Deskundige beveiligingsbedrijf Amsterdam

Overigens krijgt u standaard enkel te maken met deskundigen binnen ons eigen team indien u kiest voor ons beveiligingsbedrijf Amsterdam. Zo houden we de lijnen kort, wat in ons vak extra belangrijk is.

Ons team bestaat uit specialisten die niet alleen een professioneel oog hebben ontwikkeld voor veiligheid, maar bovendien ook voldoen aan tal van belangrijke persoonseigenschappen. Denk aan betrouwbaar, zeer sociaal vaardig en stressbestendig zijn. Ook is iedereen binnen ons team goed opgeleid, omdat u, uw klanten en/of gasten uitsluitend het beste verdienen.

Overigens krijgt u standaard enkel te maken met deskundigen binnen ons eigen team indien u kiest voor ons beveiligingsbedrijf Amsterdam. Zo houden we de lijnen kort, wat in ons vak extra belangrijk is.

Betrouwbaar en kwaliteit vanuit Code Beveiliging

Code Beveiliging hecht bovendien grote waarde aan persoonlijk contact en het denken in oplossingen. Voorafgaand wordt daarom standaard een plan van aanpak doorgesproken, zodat we exact uw verwachtingen te weten komen en daarnaar kunnen handelen. Onze taak zit er niet op nadat bijvoorbeeld een op touw gezet evenement ten einde is. We evalueren en reflecteren na afloop graag met u onze verleende diensten, om de kwaliteit hoog te kunnen blijven houden.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u beveiliging inhuren in Amsterdam? Dat begint bij het contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvend advies. Wij zorgen ervoor dat uw eerste ervaring met ons een zeer prettige zal zijn.

Wilt u gebruikmaken van de diensten van Code Beveiliging? Dan kunt u altijd contact opnemen door ons direct te bellen op
 085 – 050 13 52 of stuur een e-mail aan info@codebeveiliging.nlSpreken we u binnenkort?

Beveiligingsbedrijf Amsterdam
Beveiligingsbedrijf Amsterdam
5/5 - (12 stemmen)
Direct bellen