• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • 24/7 Landelijk actief
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Beveiligingsbedrijf in Rotterdam

Heeft u deskundige hulp nodig om de veiligheid van u, uw medewerkers en klanten of gasten te waarborgen? Staat kwaliteit tegelijkertijd ook bovenaan uw prioriteitenlijstje? Dan bent u bij Code Beveiliging aan het juiste adres. Het team van ons beveiligingsbedrijf Rotterdam beschikt over alle kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn met het beveiligen van uw zorginstelling, evenement, bedrijventerrein, kantoorpand of winkel.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

24/7 Beveiliging in Rotterdam​

Steeds vaker zorgen calamiteiten, zoals geweldpleging, verbale agressiviteit en diefstal voor problemen. Het is belangrijk dat hier op de juiste manier wordt ingespeeld, om (verdere) escalatie te voorkomen.

Neem het heft in eigen hand en schakel ons beveiligingsbedrijf Rotterdam in. Al binnen een uur na uw oproep kunnen we ter plaatse zijn en uw probleem op een professionele manier oplossen, ook in de avonduren, weekenden en op feestdagen. Wij staan namelijk 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

U kunt zichzelf zo goed mogelijk indekken voor veiligheidsrisico’s door te kiezen voor een preventieve aanpak. Dat bevelen wij als erkend beveiligingsbedrijf Rotterdam dan ook van harte aan. Het is namelijk veel effectiever om te voorkomen dan nadien puin te moeten ruimen. Mogelijke gevolgen zijn namelijk dat u en uw personeel zich niet meer prettig voelen op de werkvloer, klanten wegblijven en de omzet tot een dramatisch dieptepunt keldert. Redenen genoeg dus om vandaag nog te investeren in professionele beveiliging.

Door te kiezen voor ons beveiligingsbedrijf Rotterdam haalt u de best mogelijke expertise in huis. Wij bieden u een totaalpakket aan maatregelen en komen met opties waar u wellicht zelf nog niet aan heeft gedacht. Als geen ander weten we dat elke opdracht een unieke situatie is, waarvoor maatwerk vereist is. Ons goed opgeleide team beweegt flexibel met u mee.

Vrijblijvend contact

Om erachter te komen wat wij als beveiligingsbedrijf Rotterdam voor u kunnen betekenen, is de eerste stap het opnemen van contact. 

Het inwinnen van advies en het bespreken van de mogelijkheden is gewoon gratis en vrijblijvend. Maak gebruik van ons telefoonnummer of e-mailadres om snel geholpen te worden door één van onze deskundigen. We hebben overigens een landelijke dekking. Heeft u onze hulp nodig buiten Rotterdam, ook dan staan we u graag ter zijde.

Beveiligingsbedrijf Rotterdam
Beveiligingsbedrijf Rotterdam
5/5 - (4 stemmen)
Call Now ButtonDirect bellen