• info@codebeveiliging.nl
  • 0180 – 460 700
  • 24 uur per dag 7 dagen per week
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Beveiligingsbedrijf in Den Haag

Bent u voornemens een evenement te organiseren, of zoekt u juist naar een bedrijf dat u de beste kwaliteit winkelsurveillance kan bieden? Ons beveiligingsbedrijf Den Haag biedt een totaalpakket op het gebied van zowel zorg- als objectbeveiliging. Met meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring en goed opgeleid personeel staan we 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Als erkend particulier bedrijf met een landelijke dekking is Code Beveiliging ook u graag van dienst.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags leid de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Beveiliging 24/7 in Den Haag

Het organiseren van een evenement, zoals een festival, dat vraagt om een professionele aanpak. Uw gasten een onvergetelijke dag laten bezorgen gaat echter verder dan het zorgen voor een aantrekkelijk programma. Veiligheid neemt namelijk ook een zeer belangrijke plek in. Wilt u Beveiliging inhuren in en rondom Den Haag? Dan bent u bij Code beveiliging aan het juiste adres!

Door de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen, kan er adequaat en op de juiste wijze gereageerd worden op allerlei calamiteiten die zich voordoen. Om dit tot in de puntjes geregeld te hebben, schakelt u ons beveiligingsbedrijf Den Haag in.

We verzekeren u dat u de beveiliging van uw winkelpand, industrieterrein, evenement of zorgorganisatie met een meer dan gerust hart aan ons beveiligingsbedrijf in Haag kunt overlaten. We zijn naast Den Haag ook actief in Amsterdam, Zoetermeer, Utrecht en Rotterdam.

Wilt u eens nader kennis met ons maken, dan is dat zeker mogelijk. Neem contact met ons op om te ervaren wat we voor u kunnen betekenen. Dat is geheel gratis en vrijblijvend.

Professioneel team in Den Haag

Als beveiligingsspecialist hebben we u een scala aan extra voordelen te bieden. Zo hebben we het als beveiligingsbedrijf Den Haag onze prioriteit gemaakt om in geval van nood binnen een uur al ter plaatse te kunnen zijn.

U kunt ervan op aan dat we daadwerkelijk binnen deze termijn bij u op de stoep staan, want ‘nee’ komt niet in ons woordenboek voor. U krijgt bovendien altijd te maken met onze eigen deskundige medewerkers, die voor u klaarstaan om maatwerk te leveren en binnen de regels van de wet handelen.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen blijven bieden, hechten we er bovendien grote waarde aan om regelmatig met u te evalueren. Het op deze manier in contact blijven, is van essentieel belang.

Zo blijft de communicatie vrij van ruis en kunnen we snel inspringen op eventuele aanvullende eisen of wensen. Ook op het gebied van zeer klantgericht te werk gaan, is ons beveiligingsbedrijf Den Haag dus de beste keus.

Beveiligingsbedrijf Den Haag
Beveiligingsbedrijf Den Haag
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Wie zijn wij?

T. Suijkerbuijk

Zorgbeveiliger

G. de Zeeuw

Algemeen Directeur

J. Visser

All-round beveiliger

Veelgestelde vragen omtrent beveiliging inhuren in Den Haag

Waarom beveiliging inhuren bij Code Beveiliging?

We hebben al meer dan 25 jaar aan ervaring binnen de beveiligingsbranche. Bij Code Beveiliging kunnen wij direct vlotte service bieden waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Ons personeel staat 24/7 tot uw dienst. Code biedt kwaliteitsdiensten met uitstekend getraind en geschoold personeel.

Waar zijn jullie actief?

Wij van Code Beveiliging werken door heel Zuid-Holland. Zo zijn we actief in Den Haag, Delft, Rijswijk, Voorburg en Rotterdam.

Call Now ButtonDirect bellen