• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/09/evenementenbeveiliging-amsterdam.jpg

Evenementenbeveiliging nodig?

Zoekt u ervaren evenementenbeveiligers voor uw evenement in Delft? Dan bent u bij Code Beveiliging aan het juiste adres. Onze evenementenbeveiligers zijn niet alleen gespecialiseerd in het leveren van evenementenbeveiliging in Delft maar ook in het beveiligen van grote evenementen in Rijswijk, Zoetermeer en Gouda. Wij zijn tevens ook gespecialiseerd in het leveren van beveiliging in de zorg, winkels en objectbeveiliging. De evenementenbeveiligers van beveiligingsbedrijf Code Beveiliging zorgen ervoor dat elke situatie op professionele wijze wordt opgelost. Code Beveiliging is 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u beschikbaar en wij draaien ook zeker de hand niet om voor een spoedopdracht!

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Evenementenbeveiliging Delft

Onze evenementenbeveiligers zijn gespecialiseerd in het oplossen van diverse casussen op verschillende gebieden.

Zo weten de evenementenbeveiligers precies wat ze te doen staat wanneer er een situatie dreigt uit de hand te lopen op uw evenement, feest of festival. Zo zijn wij getraind op diverse gebieden en hebben wij onze kennis en manier van handelen versterkt door middel van verschillende cursussen en trainingen.

Zo weten wij zeker dat wij uw zorg uit handen kunnen nemen. Wij zorgen er dan ook voor dat alles soepel verloopt wanneer u kiest voor Code Beveiliging.

Heeft u bepaalde behoeften en/of wensen uw evenement? Onze evenementbeveiligers krijgen namelijk nauwkeurige instructies in samenspraak met uw organisatie.

Ook zorgen onze evenementenbeveiligers voor een perfecte en duidelijke communicatie door regelmatig te evalueren. Ook staan wij ten alle tijden open voor feedback zodat wij continu de beste evenementenbeveiliging kunnen leveren.

Professionele evenementenbeveiliging in Delft nodig?

Code Beveiliging heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Onze kracht zit hem in het feit dat wij directe en vlotte dienstverlening beiden.

Wij van Code Beveiliging zijn direct tot uw dienst, en kunnen wij al binnen een uur op de afgesproken locatie in Delft zijn. Wij zijn dan ook meer dan trots om te zeggen dat dit al jaren onze kracht is.

Dat het belangrijk is dat alles onder controle is tijdens uw evenement of festival weten de evenementenbeveiligers van Code Beveiliging maar al te goed! 

Onze evenementenbeveiligers zijn professioneel en goed geschoold met allemaal minimaal een beveiliging diploma op mbo niveau, een praktijkopleiding, technische kennis en in het bezit van een BHV- én EHBO-diploma. Dit resulteert zich in het feit dat onze evenementenbeveiligers raad weten met elke situatie op elke plek waar dan ook in het land.

U las het inderdaad goed, onze beveiligers zitten door het hele land! dus of u nou evenementenbeveiliging in Delft nodig heeft of in Amsterdam wij zijn landelijk actief.

4.7/5 - (4 stemmen)
Direct bellen