• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Evenementenbeveiliging in Den Haag inhuren​

Zoekt u ervaren beveiligers voor een evenement in de omgeving van Den Haag? Dan bent u bij code beveiliging aan het juiste adres. Onze bewakers zijn niet alleen gespecialiseerd in evenementenbeveiliging Den Haag maar ook in het beveiligen van verschillende evenementen, festivals en VIP gasten. Maar ook in de zorg, ziekenhuizen, winkels en zelfs objectbeveiliging zijn wij gespecialiseerd.

De beveiligers zorgen ervoor dat elke situatie op professionele wijze wordt opgelost. Code Beveiliging is 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u beschikbaar en wij draaien ook zeker de hand niet om voor een spoedklus!

Onze beveiligers zijn gespecialiseerd in het oplossen van diverse casussen op verschillende gebieden. Zo weten onze bewakers precies wat ze te doen staat wanneer er een situatie dreigt uit de hand te lopen op uw evenement, feest of festival. Zo zijn wij getraind op diverse gebieden en hebben wij onze kennis en manier van handelen versterkt door middel van verschillende cursussen en trainingen. Zo weten wij zeker dat wij uw zorg uit handen kunnen nemen. Wij zorgen er dan ook voor dat alles soepel verloopt wanneer u kiest voor code beveiliging als evenementenbeveiliging in Den Haag.

evenementenbeveiliging den haag
evenementenbeveiliging den haag

De beste evenementenbeveiliging uit Den Haag

Heeft u bepaalde behoeften en/of wensen voor onze bewakers? Geen probleem! daar houden wij allemaal rekening mee. Onze beveiligers krijgen namelijk nauwkeurige instructies in samenspraak met uw organisatie. Ook zorgen onze beveiligers voor een goede en duidelijke communicatie door regelmatig te evalueren. Ook staan wij ten alle tijden open voor feedback zodat wij continu de beste beveiliging kunnen leveren.

Wij zijn er trots op om te zeggen dat verschillende grote organisaties vertrouwen op onze dienstverlening. Onze bewakers zijn namelijk van alle markten thuis als het gaat om beveiliging. Naast dat onze bewakers gespecialiseerd zijn in het beveiligen bij evenementen, zijn wij ook inzetbaar voor winkelsurveillance en objectbeveiliging. Bij code beveiliging staan wij dan ook dag en nacht voor u klaar en zijn wij erg flexibel. 

Code Beveiliging heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Onze kracht zit hem in het feit dat wij directe en vlotte service bieden. Wij bij Code Beveiliging zijn direct tot uw dienst, wij kunnen u al binnen een uur van dienst zijn. Wij zijn dan ook meer dan trots om te zeggen dat dit al jaren onze kracht is. Dat het belangrijk is dat alles onder controle is tijdens uw evenement of festival weten de beveiligers van code beveiliging maar al te goed.

Onze bewakers zijn professioneel en goed geschoold met allemaal minimaal een diploma op mbo niveau, een praktijkopleiding, technische kennis en een BHV- én EHBO-diploma. Dit resulteert zich in het feit dat onze beveiligers raad weten met elke situatie op elke plek waar dan ook in het land.

U las het inderdaad goed, onze bewakers zitten door het hele land! dus of u nou evenementenbeveiliging in Den Haag nodig heeft of in Limburg maakt voor ons niet uit!

Heeft u beveiliging voor evenementen, festivals, winkels of ggz instellingen nodig? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Onze bewakers zien u graag tegemoet! 

5/5 - (7 stemmen)
Direct bellen