• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2024/06/evenementenbeveiliging-in-amsterdam.jpg

Evenementen beveiliging nodig?

Zoekt u ervaren evenementenbeveiliging voor een evenement in Amsterdam? Dan bent u bij Code Beveiliging aan het juiste adres. Onze evenementenbeveiligers zijn niet alleen gespecialiseerd in evenementenbeveiliging Amsterdam maar ook in het beveiligen van grote evenementen in Zandvoort, Haarlem en Zaandam. Wij zijn tevens ook gespecialiseerd in het leveren van beveiliging in de zorg, winkels en objectbeveiliging. De beveiligers zorgen ervoor dat elke situatie op professionele wijze wordt opgelost. Code Beveiliging is 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u beschikbaar en wij draaien ook zeker de hand niet om voor een spoedopdracht!

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Evenementenbeveiliging in Amsterdam inhuren

Onze evenementenbeveiligers zijn gespecialiseerd in het oplossen van diverse casussen op verschillende gebieden.Zo weten de evenementenbeveiligers precies wat ze te doen staat wanneer er een situatie dreigt uit de hand te lopen op uw evenement, feest of festival. Zo zijn wij getraind op diverse gebieden en hebben wij onze kennis en manier van handelen versterkt door middel van verschillende cursussen en trainingen.

Zo weten wij zeker dat wij uw zorg uit handen kunnen nemen. Wij zorgen er dan ook voor dat alles soepel verloopt wanneer u kiest voor Code Beveiliging als evenementenbeveiliging in Amsterdam.

Heeft u bepaalde behoeften en/of wensen voor onze evenementenbeveiligers? Geen probleem daar houden wij allemaal rekening mee. Onze beveiligers krijgen namelijk nauwkeurige instructies in samenspraak met de organisatie.

Ook zorgen onze evenementenbeveiligers voor een goede en duidelijke communicatie door regelmatig te evalueren. Ook staan wij ten alle tijden open voor feedback zodat wij continu de beste evenementenbeveiliging kunnen leveren.

Professionele evenementenbeveiliging inhuren


Code Beveiliging heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Onze kracht zit hem in het feit dat wij directe en vlotte service bieden. Wij van Code Beveiliging zijn direct tot uw dienst, wij kunnen u al binnen een uur van dienst zijn. Wij zijn dan ook meer dan trots om te zeggen dat dit al jaren onze kracht is. Dat het belangrijk is dat alles onder controle is tijdens uw
evenement of festival weten de evenementenbeveiligers van Code Beveiliging maar al te goed. 

Onze evenementenbeveiligers zijn professioneel en goed geschoold met allemaal minimaal een beveiliging diploma op mbo niveau, een praktijkopleiding, technische kennis en in het bezit van een BHV- én EHBO-diploma. Dit resulteert zich in het feit dat onze evenementenbeveiligers raad weten met elke situatie op elke plek waar dan ook in het land. U las het inderdaad goed, onze beveiligers zitten door het hele land! dus of u nou evenementenbeveiliging in Amsterdam nodig heeft of in Rotterdam dat maakt voor ons niet uit!

Heeft u beveiliging voor evenementen, festivals, winkels nodig? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 085 – 050 13 52.

5/5 - (12 stemmen)
Direct bellen