• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg

Evenementenbeveiliging Haarlemmermeer

Bent u op zoek naar de beste evenementenbeveiligers voor uw evenement in Haarlemmermeer? Dan bent u bij beveiligingsbedrijf Code Beveiliging B.V. aan het juiste adres. Onze evenementenbeveiligers zijn niet alleen gespecialiseerd in Evenementenbeveiliging in Haarlemmermeer maar ook in het beveiligen van grote evenementen in evenementenbeveiliging Rotterdam, en Noord-Brabant. Wij zijn tevens ook gespecialiseerd in het leveren van zorgbeveiliging, winkelbeveiliging en objectbeveiliging. De beveiligers van beveiligingsbedrijf Code Beveiliging zorgen ervoor dat elke situatie op professionele wijze wordt opgelost. Code Beveiliging is 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u beschikbaar en wij draaien ook zeker de hand niet om voor een spoedopdracht!

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Evenementenbeveiliging inhuren in Haarlemmermeer

Onze evenementenbeveiligers zijn gespecialiseerd in het oplossen van diverse casussen op verschillende gebieden. Zo weten de evenementenbeveiligers precies wat ze te doen staat wanneer er een situatie dreigt uit de hand te lopen op uw Evenement, bedrijfsfeest of festival. Zo zijn wij getraind op diverse gebieden en hebben wij onze kennis en manier van handelen versterkt door middel van verschillende cursussen en trainingen. Zo weten wij zeker dat wij uw zorg uit handen kunnen nemen. Wij zorgen er dan ook voor dat alles soepel verloopt wanneer u kiest voor evenementenbeveiliging.  

Heeft u bepaalde behoeften en/of wensen voor onze evenementenbeveiligers? Onze beveiligers krijgen namelijk nauwkeurige instructies in samenspraak met uw organisatie. Ook zorgen onze evenementenbeveiligers voor een perfecte en duidelijke communicatie door regelmatig te evalueren. Ook staan wij ten alle tijden open voor feedback zodat wij continu de beste evenementenbeveiligers op uw evenement in Haarlemmermeer kunnen leveren. 

 

Professionele evenementenbeveiligers

Code Beveiliging heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Onze kracht zit hem in het feit dat wij directe en vlotte dienstverlening beiden. Wij van Code Beveiliging zijn direct tot uw dienst, en we kunnen al binnen een uur op de afgesproken locatie in Haarlemmermeer zijn. Wij zijn dan ook meer dan trots om te zeggen dat dit al jaren onze kracht is. Dat het belangrijk is dat alles onder controle is tijdens uw evenement of festival weten de evenementenbeveiligers van Code Beveiliging maar al te goed! 

Onze evenementenbeveiligers zijn professioneel en goed geschoold met allemaal minimaal een beveiliging diploma op mbo niveau, een praktijkopleiding, technische kennis en in het bezit van een BHV- én EHBO-diploma. Dit resulteert zich in het feit dat onze evenementenbeveiligers raad weten met elke situatie op elke plek waar dan ook in het land. U las het inderdaad goed, onze beveiligers zitten door het hele land! Dus of u nou evenementenbeveiliging in Haarlemmermeer nodig heeft of Evenementenbeveiliging in Voorburg, wij zijn actief door heel Zuid-Holland.

 

Gespecialiseerde Evenementenbeveiligers in Haarlemmermeer

Wij zijn er trots op om te zeggen dat verschillende grote Evenementen vertrouwen op onze dienstverlening. Onze evenementenbeveiligers zijn namelijk van alle markten thuis als het gaat om beveiliging. Naast dat onze beveiligers gespecialiseerd zijn in het beveiligen van evenementen, zijn wij ook inzetbaar voor winkelsurveillance en objectbeveiliging. Bij Code Beveiliging staan wij dan ook dag en nacht voor u klaar en zijn wij erg flexibel. 

Heeft u beveiliging voor evenementen, festivals nodig? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 085 050 13 52.

Werkzaam in Haarlemmermeer en omgeving

Bij Code Beveiliging kunt u bewakers inhuren op verschillende gebieden. Onze expertise ligt onder andere bij zorgbeveiliging: onze beveiligers beschikken over specifieke kwaliteiten die essentieel zijn in de zorg. Denk aan toegangsbeheersing, affiniteit met patiënten en een gastvrije uitstraling. Naast zorgbeveiliging zijn onze beveiligers ook uitstekend onderlegd op het gebied van objectbeveiliging, winkelsurveillance en evenementenbeveiliging.

Wij zijn flexibel, constant bereikbaar en gefocust op kwaliteit van onze beveiliging. Niet voor niets vertrouwen verschillende grote organisaties op onze dienstverlening. Wilt u ook een beveiliger inhuren in Haarlemmermeer? Aarzel niet en bel ons direct!

 

evenementenbeveiliging Leidschendam
evenementenbeveiliging Haarlemmermeer
5/5 - (4 stemmen)
Direct bellen