• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/09/evenementenbeveiliging-amsterdam.jpg

Evenementenbeveiliging nodig?

Zoekt u naar een beveiligingsbedrijf wat gespecialiseerd is in het leveren van evenementenbeveiliging in Zoetermeer? Dan bent u bij Code Beveiliging aan het juiste adres! Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het leveren van evenementenbeveiligers in Zoetermeer en Den Haag. Wij beveiligen ook grote evenementen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook zijn wij gespecialiseerd in het leveren van beveiliging in de zorg, winkels en objectbeveiliging. De beveiligers van Code Beveiliging zorgen ervoor dat elke situatie op professionele wijze wordt opgelost. Code Beveiliging is 24 uur per dag en 7 dagen in de week inzetbaar neem dus gerust contact op met ons.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Evenementenbeveiliging Zoetermeer

Onze evenementenbeveiligers zijn gespecialiseerd in het oplossen van diverse casussen op verschillende gebieden. Zo weten de evenementenbeveiligers precies wat ze te doen staat wanneer er een situatie dreigt uit de hand te lopen op uw evenement, of festival in Zoetermeer.

Zo zijn de beveiligers van Code Beveiliging getraind op diverse gebieden en hebben wij onze kennis en manier van handelen versterkt door middel van verschillende cursussen, trainingen en onze jarenlange ervaring.

Zo weten wij zeker dat wij uw zorg uit handen kunnen nemen. Wij zorgen er dan ook voor dat alles soepel verloopt wanneer u kiest voor de evenementbeveiligers van Code Beveiliging!

Heeft u bepaalde behoeften en/of wensen voor onze evenementenbeveiligers? Geen probleem daar houden wij allemaal rekening mee. Onze beveiligers krijgen namelijk nauwkeurige instructies in samenspraak met de organisatie.

Ook zorgen onze evenementenbeveiligers voor een goede en duidelijke communicatie door regelmatig te evalueren. Ook staan wij ten alle tijden open voor feedback zodat wij continu de beste evenementenbeveiliging in Zoetermeer kunnen leveren. 

Heeft u beveiliging voor evenementen, festivals of winkels nodig? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 085 – 050 13 52. 

 

Professionele evenementenbeveiliging Zoetermeer nodig?

Code Beveiliging heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Onze kracht zit hem in het feit dat wij directe en vlotte service bieden. Wij van Code Beveiliging zijn direct tot uw dienst, wij kunnen u al binnen een uur van dienst zijn. Wij zijn dan ook meer dan trots om te zeggen dat dit al jaren onze kracht is. Dat het belangrijk is dat alles onder controle is tijdens uw evenement of festival weten de evenementenbeveiligers van Code Beveiliging maar al te goed. 

Onze evenementenbeveiligers zijn professioneel en goed geschoold met allemaal minimaal een beveiliging diploma op mbo niveau, een praktijkopleiding, technische kennis en in het bezit van een BHV- én EHBO-diploma. Dit resulteert zich in het feit dat onze evenementenbeveiligers raad weten met elke situatie op elke plek waar dan ook in het land. U las het inderdaad goed, onze beveiligers zitten door het hele land! Dus of u nou evenementenbeveiliging in Zoetermeer nodig heeft of in Alkmaar wij zijn landelijk actief!

Gespecialiseerd in evenementenbeveiliging

Wij zijn er trots op om te zeggen dat verschillende grote evenementen vertrouwen op onze dienstverlening. Onze evenementenbeveiligers zijn namelijk van alle markten thuis als het gaat om beveiliging. Naast dat onze beveiligers gespecialiseerd zijn in het beveiligen van evenementen, zijn wij ook inzetbaar voor winkelsurveillance en objectbeveiliging. Bij Code Beveiliging staan wij dan ook dag en nacht voor u klaar en zijn wij erg flexibel.  

5/5 - (7 stemmen)
Direct bellen