• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Beveiligingsbedrijf in Delft

Bent u opzoek naar beveiliging in Delft? De goed getrainde beveiligers van beveiligingsbedrijf Code Beveiliging staan 24/7 voor u klaar. Wij zijn een totaal dienstverlener op het gebied van veiligheid en beveiliging. Onze beveiligers zijn gespecialiseerd in onder meer hotelbeveiliging, objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en winkelbeveiliging. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Dus ook als u met spoed een beveiliger wilt inhuren in Delft, dan kunt u contact opnemen met beveiligingsbedrijf Code Beveiliging!

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Beveiligingsbedrijf Delft Code Beveiliging

Beveiliger inhuren in Delft? Dan bent u bij beveiligingsbedrijf Code Beveiliging aan het juiste adres. Door onze uitgebreide ervaring weten wij wat we moeten leveren: vlotte dienstverlening, constante beschikbaarheid en topkwaliteit beveiliging. Code Beveiliging biedt daarmee de beste beveiligingsservice in Delft. Wij schakelen snel en kunnen u binnen een uur al van dienst zijn. Dat is al vele jaren onze kracht.

Wij stellen nauwkeurige instructies op voor onze beveiligers in overleg met uw organisatie. Zo stemmen wij onze dienstverlening volledig af op uw wensen. En we vinden het belangrijk om regelmatig te evalueren, om continu de beste beveiliging te blijven leveren. Wij staan dus open voor uw feedback en voor eventuele veranderingen. Een prettige werksfeer en samenwerking is namelijk essentieel, zowel voor uw organisatie als voor onze beveiligers .

Beveiligingsbedrijf Code Beveiliging is al ruim 25 jaar de specialist op het gebied van beveiliging in Delft en Zuid-Holland. Al onze beveiligers zijn uitstekend getraind en hebben een gevarieerd opleidingspakket. Daardoor voldoen ze aan de eisen die voor verschillende typen beveiliging worden gevraagd. Bij beveiligingsbedrijf Code Beveiliging in Delft, betekent dat je kiest voor professionals.

U kunt bij ons niet alleen beveiligers inhuren in Delft, maar ook in andere steden in Zuid-Holland. Wij zorgen ook voor optimale beveiliging in Den haag, Zoetermeer, Wassenaar en Pijnacker-Nootdorp.  

Werkzaam in Delft en omgeving

Bij beveiligingsbedrijf Code Beveiliging kunt u een beveiliger inhuren in Delft op verschillende gebieden. Zorgbeveiliging is een van onze specialisaties; al onze beveiligers bezitten over specifieke kwaliteiten die in de zorg van belang zijn. Denk aan een vriendelijke uitstraling en positief contact met patiënten. Onze beveiligers zijn ook uitstekend getraind op het gebied van objectbeveiliging, nachtbewaking en hotelbeveiliging.

Door onze flexibiliteit, constante beschikbaarheid en uitstekende service vertrouwen grote organisaties op onze beveiliging. Denkt u aan het inhuren van een beveiliger in Delft? Neem dan gerust contact op met ons door ons direct te bellen op 085 – 050 13 52 of stuur een mail aan info@codebeveiliging.nl.

beveiligingsbedrijf delft
beveiligingsbedrijf Delft
5/5 - (3 stemmen)
Direct bellen