• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2023/11/beveiligingsbedrijf-zoetermeer.jpeg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Beveiligingsbedrijf in Zoetermeer

Hulp nodig met het beveiligen van uw winkel, kantoor, verpleeghuis of evenement? Met al meer dan een paar decennia aan kennis en ervaring op zak is Code Beveiliging hét beveiligingsbedrijf Zoetermeer. Wij staan voor u klaar met zowel preventieve maatregelen als in het geval van spoed. Met een 24/7 bereikbaarheid, een zeer deskundig en ervaren team en het leveren van maatwerk zijn wij de aangewezen partner in Zuid-Holland.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Beveiliging in Zoetermeer

In een wereld waarin een groeiende onrust, verbaal en non-verbaal geweld, diefstal en vernieling steeds meer aan de orde van de dag zijn, groeit daarmee ook de vraag om een veiligere leefomgeving. Zo’n omgeving creëert u zelf, door de juiste mensen om u heen te verzamelen, in de vorm van een erkend beveiligingsbedrijf Zoetermeer.

Ons team met specialisten is goed opgeleid en kan in uiteenlopende situaties adequaat optreden en escalerende situaties effectief oplossen. Alleen al de aanwezigheid van één van onze deskundigen zorgt onmiddellijk voor een veilig gevoel, zowel onder uw klanten, gasten als medewerkers. Heeft u met spoed een beveiliger nodig van ons beveiligingsbedrijf Zoetermeer, dan zijn we al binnen een uur op locatie aanwezig.

Voorkomen is echter beter dan genezen. Wilt u te weten komen wat er aan preventieve maatregelen mogelijk zijn, dan vertellen we u graag meer in een persoonlijk gesprek. Immers, elke situatie is uniek en vraagt om een specifieke aanpak op maat.

Daarbij ervaart u de vele jaren aan kennis en ervaring van onze professionals, die altijd effectief en oplossingsgericht te werk gaan. We maken overigens enkel gebruik van ons eigen personeelsbestand. Extern inhuren doen wij nooit. Zo houden we de kwaliteit hoog en de lijnen kort.

Doelgerichte service

Twijfelt u of het inhuren van beveiliging de juiste oplossing is, en wat het u oplevert? Of weet u al zeker dat u gebruik wilt maken van onze diensten? In beide gevallen staan we graag voor u klaar. Het opnemen van contact met ons beveiligingsbedrijf Zoetermeer is altijd vrij van kosten en helemaal vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast na ons eerste contact.
Beveiligingsbedrijf Zoetermeer
Beveiligingsbedrijf Zoetermeer
4.8/5 - (5 stemmen)
Direct bellen