• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Beveiligingsbedrijf Wassenaar

Bent u opzoek naar een beveiligingsbedrijf in Wassenaar? De goed getrainde beveiligers van beveiligingsbedrijf Code Beveiliging staan 24/7 voor u klaar. Wij zijn een totaal dienstverlener op het gebied van veiligheid en beveiliging in Wassenaar. Onze beveiligers zijn gespecialiseerd in onder meer Nachtbewaking, Objectbeveiliging, Evenementenbeveiliging en Zorgbeveiliging. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar. Dus ook als u met spoed een beveiliger wilt inhuren in Wassenaar, dan kunt u contact opnemen met beveiligingsbedrijf Code Beveiliging!

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Beveiliger inhuren Wassenaar

Bent u opzoek naar een beveiliger in Wassenaar dan bent u bij beveiligingsbedrijf Code Beveiliging aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring op zak weten wij wat we moeten leveren: vlotte dienstverlening, 24 uurs beschikbaarheid en topkwaliteit beveiliging. Code Beveiliging biedt daarmee de beste beveiligingsservice in Zuid-Holland. Wij schakelen snel en kunnen u binnen een uur al van dienst zijn. Dat is al jaren onze kracht!

Wij stellen nauwkeurige instructies op voor onze beveiligers in overleg met de opdrachtgever. Zo stemmen wij onze dienstverlening volledig af op uw wensen. En wij vinden het ook belangrijk om regelmatig te evalueren, om altijd de beste beveiliging te kunnen blijven leveren. Wij staan dus open voor uw feedback en voor veranderingen. Een prettige werksfeer en samenwerking is namelijk essentieel, voor zowel uw organisatie als voor onze medewerkers. 

Beveiligingsbedrijf Code Beveiliging is al ruim 25 jaar de specialist op het gebied van beveiliging in Wassenaar en Zuid-Holland. Al onze beveiligers zijn uitstekend getraind en hebben een gevarieerd opleidingspakket. Daardoor voldoen ze aan de eisen die voor verschillende typen beveiliging worden gevraagd. Dus als je kiest voor beveiligingsbedrijf Code Beveiliging in Wassenaar, betekent dat je kiest voor professionals.

U kunt bij ons niet alleen beveiligers inhuren in Wassenaar, maar ook in andere steden in Zuid-Holland. Wij zorgen ook voor optimale beveiliging in
Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Delft en Pijnacker-Nootdorp.  

Beveiligingsspecialist in Wassenaar

Bij beveiligingsbedrijf Code Beveiliging in Wassenaar kunt u een beveiliger inhuren op verschillende gebieden. Zorgbeveiliging is een van onze specialisaties; al onze beveiligers bezitten specifieke kwaliteiten die in de zorg van belang zijn. Denk aan toegangsbeheersing, een vriendelijke uitstraling en positief contact met patiënten. Onze beveiligers zijn ook uitstekend getraind op het gebied van Objectbeveiliging, Nachtbewaking en Winkelbeveiliging.

Door onze flexibiliteit, constante beschikbaarheid en uitstekende dienstverlening vertrouwen grote organisaties al jaren op onze beveiliging. Denkt u aan het inhuren van een beveiliger in Wassenaar? Neem dan gerust contact op met ons door ons direct te bellen op 085 – 050 13 52 of stuur en mail naar info@codebeveiliging.nl.

 

beveiligingsbedrijf wassenaar
beveiligingsbedrijf wassenaar

 

5/5 - (5 stemmen)
Direct bellen