• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
Bewakingsbedrijf Code Beveiliging
  • By admin
  • januari 9, 2023
  • No Comments

Bewakingsbedrijf Code Beveiliging

Wilt u de veiligheid van uw bedrijf of organisatie naar een hoger niveau tillen? Besteed deze taak dan uit aan een vakkundig bewakingsbedrijf. Kiest u voor de diensten van Code Beveiliging, dan haalt u daarmee kwaliteit in huis. Wij zijn namelijk experts op het gebied van zorg- en objectbeveiliging en hebben u een totaalpakket aan opties te bieden, geheel op maat verzorgd. 

Professioneel bewakingsbedrijf inhuren?

Waarvoor u ons zoal kunt inschakelen, dat is geheel aan u. Alles wat maar met de veiligheid van uw onderneming, medewerkers, klanten en/of gasten te maken heeft, daar hebben we effectieve oplossingen voor beschikbaar. 

Er valt te denken aan bijvoorbeeld het inhuren van ons bewakingsbedrijf voor winkelbeveiliging. De ervaring leert ons dat het enkel rondlopen van zichtbare of onherkenbare bewaking bijdraagt aan het creëren van een veilig gevoel. En dat heeft een gunstig effect op alles en iedereen binnen uw bedrijf. Denk aan een stijging van de omzet als gevolg daarvan. 

Kies voor een zeer ervaren bewakingsbedrijf

Verder houden we ons ook bezig met het aanbieden van onze diensten aan zorgorganisaties. Denk aan ziekenhuizen en verpleeginstellingen. Heeft u juist een bewakingsbedrijf nodig om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen, zoals een festival of politieke conventie? Ook hiervoor is Code Beveiliging in te schakelen. 

Met een groot aantal bewakingsbedrijven in ons land heerst er wellicht keuzestress over met wie u het beste een samenwerking aan kunt gaan. Met 25+ jaren aan ervaring binnen deze branche, een professioneel, vakbekwaam en getalenteerd team aan boord en onze dienstverlening die net dat stapje verdergaat, is Code Beveiliging een logische keus. 

Code Beveiliging is 24/7 inzetbaar

Omdat veiligheid zich niet houdt aan de standaard werktijden en vooral ook in de avond en nacht vraag is om de best mogelijke bewaking, staan wij 24/7 tot uw dienst. Dat geldt voor iedere dag van het jaar, inclusief alle weekenden en feestdagen. Ons bewakingsbedrijf is zowel preventief als in het geval van urgentie in te zetten voor al uw veiligheidsissues. Mocht het nodig zijn, dan zijn we al binnen een uur op de gevraagde locatie. 

Ook ervaren wat ons bewakingsbedrijf voor u kan betekenen? We raden het u aan eens geheel vrijblijvend en zonder kosten in contact te komen met ons. Eén van onze deskundigen staat ook op dit moment voor u klaar om u te kunnen helpen met al uw (aan)vragen. 

4.8/5 - (5 stemmen)

Geef een reactie

Direct bellen