0180 – 460 700 contact@codegroep.nl

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van portiers- en receptiediensten, opening- en sluitronden en van visitaties tot alarmcentralediensten en het preventief aanwezig zijn in en rondom het object en de locatie.

Een sluitend geheel

Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van portiers- en receptiediensten, opening- en sluitronden en van visitaties tot alarmcentralediensten en het preventief aanwezig zijn in en rondom het object en de locatie. CODE zorgt ervoor dat alle taken een sluitend geheel vormen. Hierdoor is er echt sprake is van een totale beveiliging van de locatie.

Onze objectbeveiligers

Onze objectbeveiligers houden toezicht op de veiligheidsaspecten van het gebouw en zijn continu alert op calamiteiten en onregelmatigheden. Daarnaast zijn onze objectbeveiligers ook gastheer/vrouw namens uw organisatie en het visitekaartje naar uw klanten en opdrachtgevers.

Afhankelijk van de eisen van het object en de opdrachtgever waar onze beveiligers worden ingezet, zijn naast de basisopleidingen en eigenschappen, de specifieke eisen en taken van onze objectbeveiligers:

  • Het verrichten van toegang- en uitgangscontroles op zowel personen als goederen
  • Sleutelregistratie
  • Controleren van de veiligheidsaspecten van het gebouw
  • Gastvrije uitstraling hebben
  • Oplettendheid, flexibiliteit en inschattingsvermogen hebben
  • De veiligheidsnormen en noodplannen van het object kennen

De goedkopere én betere oplossing

Of het nu gaat om een gedeeltelijke of volledige uitbesteding van de beveiliging van een object, CODE zal na een analyse van de beveiligingsproblematiek en het formuleren van een goedkopere en betere oplossing waarin eventueel de beveiligingsmedewerkers van de organisatie worden overgenomen, dit proces zo efficiënt mogelijk begeleiden.

Bekijk ook andere diensten

Mobiele surveillance inhuren

Mobiele surveillance inhuren

Op welke momenten zijn controle en beveiliging het hardst nodig? Precies, als lichten uit zijn en u al naar huis bent, of ligt te slapen. Dat zijn de momenten dat de mobiele surveillancedienst van CODE actief is…

Evenementenbeveiliging inhuren

Evenementenbeveiliging inhuren

Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. CODE levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement…

Zorgbeveiliging inhuren

Zorgbeveiliging inhuren

In een zorginstelling hoort iedereen zich veilig te voelen. Bedreigingen en agressie zijn echter steeds meer aan de orde van de dag. Code Beveiliging helpt uw zorginstelling de veiligheid te bewaren…

Contact

Reflectiestraat 39 - 2631 RV Nootdorp