• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
Beveiliging zorginstellingen
  • By admin
  • juli 8, 2024
  • No Comments

Beveiliging zorginstellingen

Wordt u onrustig door het niet kunnen garanderen van een 100% veiligheid van uw cliënten, bezoekers en medewerkers? Door te kiezen voor een erkend beveiligingsbedrijf rekent u in één keer met dit probleem af. Code Beveiliging is gespecialiseerd in het bieden van de juiste beveiliging voor zorginstellingen. Kiest u voor ons, dan kiest u met onze particuliere beveiligingsorganisatie automatisch voor het volledig ontzorgd worden. 

Verpleeghuizen beveiliging

We leven in een behoorlijk grimmige tijd, waarin het veilig over straat kunnen lopen allang niet meer zo vanzelfsprekend is. Verbaal en fysiek geweld en diefstal liggen altijd op de loer. Ook in zorgorganisaties, waar een veilige omgeving kunnen bieden extra cruciaal is, vinden er regelmatig incidenten plaats. Dit zorgt niet alleen voor onrust, maar kan ook ernstige schade toebrengen aan zowel de mensen binnen het pand als aan de naam van uw organisatie. 

Ons team van Code Beveiliging richt zich onder andere op de beveiliging van zorginstellingen, zowel preventief als het in het geval van spoed direct op te kunnen treden. 

Kies voor de best mogelijke aanpak in uw verpleeghuis

Juist in de zorg is er sprake van een ongelooflijk hoge werkdruk. Onvoorziene en ongewenste situaties moeten aanpakken die in het teken staan van hoogoplopende conflicten of erger, die wilt u uiteraard het liefst vermijden. Het ontbreekt al snel aan kennis, energie en tijd om daar op een effectieve manier mee om te kunnen gaan. 

Het kiezen voor effectieve zorgbeveiliging in zorginstellingen, daarvan plukt u onmiddellijk de vruchten. Ons team is namelijk goed geschoold in niet alleen het bieden van adequate oplossingen. De aanwezigheid van onze professionele vakmensen doet namelijk vaak al veel met het gevoel van veiligheid binnen het pand.

Code Beveiliging de beveiligingsspecialist

Onze zorgbeveiligers zijn stuk voor stuk streng gescreend op belangrijke persoonseigenschappen en kwaliteiten. Zo garanderen we de hoogst mogelijke kwaliteit voor beveiliging in de zorginstellingen. Hierbij valt te denken aan betrouwbaarheid, een klantvriendelijke instelling, stressbestendig en gedisciplineerd. Wilt u nader met ons kennismaken? Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor zowel vragen, het maken van een afspraak of spoedklussen, ook in weekenden en op feestdagen. 

U bent nog slechts een telefoontje of e-mail verwijderd van het met ons overleggen van het best mogelijke plan van aanpak voor uw zorgorganisatie. Overigens leveren we ook beveiliging voor kantoren, winkelpanden, bedrijventerreinen en evenementen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

5/5 - (3 stemmen)
Direct bellen