• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Heeft u behoefte aan zorgbeveiliging in Purmerend of elders in Noord-Holland? De ervaren zorgbeveiligers van Code zorgbeveiliging houden uw zorginstelling veilig, zodat uw personeel de beste zorg kan blijven bieden aan uw patiënten of cliënten. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en inzetbaar. Ook voor spoed zorgbeveiliging in Purmerend of elders in Noord-Holland kunt u dus contact opnemen met Code zorgbeveiliging.

zorgbeveiliging inhuren
zorgbeveiliging inhuren

Zorgbeveiliger Purmerend

In de zorgsector krijgen de zorgverleners helaas steeds vaker te maken met geweld en intimidatie. Met zorgbeveiliging in Purmerend en Noord-Holland beschermt Code Beveiliging het personeel, cliënten en patiënten van zorginstellingen en ziekenhuizen tegen agressie en geweld. Onze zorgbeveiligers zorgen er dus ook voor dat uw bezoekers, patiënten en cliënten de regels volgen waardoor er conflicten worden voorkomen.

Zorgbeveiliging Noord-Holland

Onze zorgbeveiliging in Noord-Holland is bedoeld voor onder meer zorginstellingen, ziekenhuizen en ggz instellingen. Dreigt er een conflict te ontstaan op locatie dan treden wij de-escalerend op, zodat uw bezoekers, personeel en cliënten geen overlast ervaren.

Maatwerk beveiliging 

Al jarenlang is Code Beveiliging de beveiligingsexpert in Noord-Holland. Wij zijn gespecialiseerd in objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, Hotelbeveiliging en zorgbeveiliging in Purmerend. Omdat wij altijd maatwerk leveren, stellen wij voordat we beginnen samen met u instructies op voor de beveiligers. Ook ondersteunen wij u eventueel bij het opstellen van een beveiligingsplan. Als onze beveiligers die bij u werken, toetsen wij constant de kwaliteit en staan wij open voor feedback en aanvullende wensen!

Neem vrijblijvend contact op 

U kunt ook contact met ons opnemen als u graag uw leegstaande gebouwen in Noord-Holland wilt laten beveiligen. Doordat thuiswerken weer de norm is sinds de uitbraak van het Covid-19 virus in 2020 zijn veel kantoorpanden dag en nacht verlaten. Met objectbeveiliging hoeft u zich geen zorgen te maken over indringers of onveilige situaties. 

Uw partner in veiligheid in Purmerend

Inmiddels is Code Beveiliging al meer dan 25 jaar marktleider op het gebied van zorgbeveiliging en objectbeveiliging in steden als Haarlem, Zaandam en Amsterdam. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en inzetbaar, bent u geïnteresseerd in zorgbeveiliging, objectbeveiliging of één van de andere diensten van Code Beveiliging? Neem dan kosteloos contact met ons op door ons direct te bellen op 085 – 050 13 52 of stuur een mail naar info@codebeveiliging.nl

5/5 - (3 stemmen)
Direct bellen