• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bent u opzoek naar een beveiligingsbedrijf wat gespecialiseerd is in het leveren van de best mogelijke zorgbeveiliging in Maassluis? Code Zorgbeveiliging kan u verder helpen, onze zorgbeveiligers beschikken over de juiste kwaliteiten om uw zorginstelling of ziekenhuis veilig te houden. Zo kan het personeel zich blijven focussen op het verlenen van de juiste zorg. Heeft u met spoed zorgbeveiliging nodig? Code zorgbeveiliging is 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar.

zorgbeveiliging inhuren
zorgbeveiliging inhuren

 

Zorgbeveiliger Maassluis

De juiste zorg kan alleen gegeven worden in een veilige omgeving. Helaas zijn intimidatie, bedreigingen en agressie tegenwoordig aan de orde van de dag in de zorgsector. Zorgbeveiliger inhuren voor uw zorg organisatie in Maassluis is daarvoor een uitstekende oplossing. Wij beschermen uw personeel, bezoekers én patiënten. Wij leveren onze diensten aan gerenommeerde ziekenhuizen, verpleeghuizen, gehandicaptenorganisaties en GGZ-instellingen.

De zorgbeveiligers van Code Beveiliging hebben de juiste kwaliteiten en vaardigheden om iedere zorginstelling in Maassluis veilig te houden. Zij treden zo veel mogelijk de-escalerend op en grijpen adequaat in bij calamiteiten. De zorgbeveiligers zijn speciaal opgeleid voor het werken in de zorg. Zij hebben meerdere diploma’s en certificaten, en weten hoe ze moeten omgaan met cliënten of patiënten. Ook hebben de zorgbeveiligers veel affiniteit met de zorg.   

De Beveiligingsspecialist

Code Beveiliging is al meer dan 25 jaar het beveiligingsbedrijf in de zorg in Maassluis. Wij houden zorginstellingen veilig in grote steden als Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Daarnaast zijn wij ook actief in het leveren van zorgbeveiliging in gemeentes als Midden-Delfland en Rijswijk

Als wij uw instelling in Maassluis beveiligen, stellen wij van tevoren in overleg met u organisatie duidelijke instructies op voor onze zorgbeveiligers. De taken worden helder omschreven, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Daarnaast bieden wij eventueel hulp bij het maken van een beveiligingsplan. Gedurende de dienstverlening zullen wij constant de kwaliteit toetsen en blijven wij openstaan voor feedback en uw wensen. 

Zorgbeveiliging op maat in Maassluis

Dankzij onze flexibiliteit, duidelijke communicatie en voortdurende beschikbaarheid maken grote GGZ-instellingen al jaren gebruik van onze diensten. Naast zorgbeveiliging in Maassluis bieden wij ook diverse andere beveiligingsdiensten aan, zoals evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, nachtbewaking en hotelbeveiliging.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Twijfel dan niet en neem kosteloos contact met ons op door direct te bellen naar 085 – 050 13 52 of stuur een mail naar info@codebeveiliging.nl 

4.7/5 - (3 stemmen)
Direct bellen