• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
Bent u opzoek naar de best mogelijke zorgbeveiliging in Leidschendam? Code Beveiliging levert vakkundige zorgbeveiligers, die zorgen voor een betrouwbare werk- en leefomgeving in zorginstellingen. Op die manier kunnen de zorgmedewerkers de juiste zorg blijven verlenen aan hun cliënten. U kunt bij ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht voor zorgbeveiliging in Leidschendam-Voorburg. U kunt ons dus ook inschakelen als u met spoed zorgbeveiliging nodig heeft 24 uur per dag en 7 dagen in de week! Hiernaast zijn we ook actief als Zorgbeveiliging Den Haag.

zorgbeveiliging inhuren
zorgbeveiliging inhuren Leidschendam

Zorgbeveiliger Leidschendam

Voor het verlenen van de beste zorg is het belangrijk dat zowel cliënten als de personeelsleden zich veilig voelen. Wanneer er sprake is van Agressie of geweld, kan de veiligheid in het geding komen. Onze zorgbeveiligers zijn uitstekend onderlegd in het herkennen van dit soort situaties en weten hoe zij het beste kunnen handelen. Voor zorgbeveiliging in Leidschendam kunt u altijd terecht bij Code Beveiliging. Onze Zorgbeveiligers zijn professionals en staan altijd paraat.

Al onze zorgbeveiligers beschikken over de juiste basisopleiding en diploma’s, en voldoen daarnaast aan specifieke kwaliteiten die belangrijk zijn voor beveiliging in de zorg. Zo weten zij hoe ze het beste om kunnen gaan met agressiviteit bij cliënten, en hebben ze een zeer goede representatieve uitstraling!

Beveiligingsspecialist in de zorgsector

Code Beveiliging is de nummer één op het gebied van zorgbeveiliging in Leidschendam-Voorburg. Onze zorgbeveiligers zorgen voor uitstekende beveiliging in de zorg. Dat doen wij niet alleen in grotere steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam, maar ook in gemeentes als het Pijnacker-Nootdorp en Berkel en Rodenrijs.

Voordat onze zorgbeveiligers aan de slag gaan, gaan wij in overleg met zorginstellingen over de instructies. Het is belangrijk dat de taken van de zorgbeveiligers helder omschreven staan en volledig passen bij de wensen van de zorginstelling. Eventueel ondersteunen wij bij het maken van een beveiligingsplan. Vervolgens blijven wij ook tijdens onze dienstverlening maatwerk bieden, door constant evaluaties van de kwaliteit van de zorgbeveiliging in Leidschendam uit te voeren. Uiteraard gebeurt dat altijd in samenspraak met de teammanager van de zorginstelling.

Zorgbeveiliging in Leidschendam op maat

Code Beveiliging zorgt al ruim 25 jaar voor optimale beveiliging bij GGZ-instellingen en Ziekenhuizen. Door onze flexibiliteit, snelle handelen en constante beschikbaarheid garanderen wij de best mogelijke dienstverlening in heel Nederland. Niet voor niets maken grote zorginstellingen gebruik van onze ervaren zorgbeveiligers.

Naast beveiliging in de zorg zijn wij ook specialist op het gebied van Objectbeveiliging. Want ook als alle lichten uit zijn en u al naar huis bent, is beveiliging natuurlijk hard nodig. Onze Objectbeveiligers weten alles van bijvoorbeeld openings- en sluitrondes, controlerondes op bedrijventerreinen. Ook deze dienst van Code Beveiliging is 24 uur per dag beschikbaar, het hele jaar door. Heeft u interesse in één van de beveiligingsdiensten van Code Beveiliging? Dan kunt u altijd gratis contact opnemen door ons direct te bellen op 085 – 050 13 52.

4.8/5 - (5 stemmen)
Direct bellen