• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Heeft u behoefte aan zorgbeveiliging bij uw op locatie in Hoorn? De ervaren zorgbeveiligers van Code beveiliging houden uw zorginstelling veilig, zodat uw personeel de beste zorg kan blijven bieden aan uw patiënten of cliënten. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en inzetbaar. Ook voor spoed zorgbeveiliging in Hoorn of elders in Noord-Holland kunt u dus contact opnemen met Code zorgbeveiliging.

Zorgbeveiliger Hoorn Noord-Holland

In de zorgsector krijgen de zorgverleners helaas steeds vaker te maken met geweld en intimidatie. Met zorgbeveiliging in Hoorn en Noord-Holland beschermt Code Beveiliging het personeel, cliënten en patiënten van zorgorganisaties en ziekenhuizen tegen agressie en geweld. Onze zorgbeveiligers zorgen er dus ook voor dat uw medewerkers, patiënten en cliënten de regels volgen waardoor er conflicten kunnen worden voorkomen.

zorgbeveiliging hoorn
Zorgbeveiliging Hoorn

Zorgbeveiliging op maat

Onze zorgbeveiliging in Hoorn en Noord-Holland is bedoeld voor onder meer zorginstellingen, ziekenhuizen en ggz instellingen. Dreigt er een conflict te ontstaan op locatie dan treden wij de-escalerend op, zodat uw bezoekers, personeel en cliënten geen overlast ervaren.

Zorgbeveiliging specialist

Al jarenlang is Code Beveiliging de beveiligingsexpert op het gebied van zorgbeveiliging in Noord-Holland. Wij zijn gespecialiseerd in objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, Hotelbeveiliging en nachtbewaking in Hoorn. Omdat wij altijd maatwerk leveren, stellen wij voordat we beginnen samen met u instructies op voor de zorgbeveiligers. Ook ondersteunen wij u eventueel bij het opstellen van een beveiligingsplan. Als onze zorgbeveiligers die bij u werken, toetsen wij constant de kwaliteit en staan wij open voor feedback en aanvullende wensen!

Neem vrijblijvend contact op

U kunt ook contact met ons opnemen als u graag uw leegstaande gebouwen in Noord-Holland wilt laten beveiligen. Doordat thuiswerken weer de norm is sinds de uitbraak van het Covid-19 virus zijn veel kantoorpanden dag en nacht verlaten. Met objectbeveiliging in Hoorn hoeft u zich geen zorgen te maken over indringers of onveilige situaties. 

Uw partner in veiligheid

Inmiddels is Code Beveiliging al meer dan 25 jaar marktleider op het gebied van zorgbeveiliging en objectbeveiliging in steden als Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en inzetbaar, bent u geïnteresseerd in zorgbeveiliging, objectbeveiliging of één van de andere diensten van Code Beveiliging? Neem dan kosteloos contact met ons op door ons direct te bellen op 085 – 050 13 52 of stuur een mail naar info@codebeveiliging.nl 

5/5 - (5 stemmen)
Direct bellen