• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bent u op zoek naar een goed beveiligingsbedrijf dat al jaren expert is in het leveren van zorgbeveiliging in Dordrecht? Neem dan contact op met Code Beveiliging. Onze gespecialiseerde zorgbeveiligers hebben meer dan voldoende ervaring in het veilig houden van zorginstellingen en ziekenhuizen. Uw medewerkers kunnen zich daardoor onbekommerd richten op het verlenen van goede zorg. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Ook voor het leveren van een zorgbeveiliger met spoed kunt u dus bij ons terecht.

zorgbeveiliging inhuren
zorgbeveiliging inhuren

 

Zorgbeveiliging inhuren Dordrecht

Alleen in een veilige omgeving kan goede zorg worden verleend aan patiënten of cliënten. Intimidatie, agressie en bedreigingen zijn tegenwoordig aan de orde van de dag in de zorgsector. Om problemen te voorkomen is het een uitstekende oplossing om onze professionele zorgbeveiligers in te huren voor uw zorginstelling in Dordrecht. Wij beveiligen uw cliënten, bezoekers en werknemers. 

De zorgbeveiligers van Code Beveiliging werken voor onder andere verpleeghuizen, ziekenhuizen, GGZ-instellingen en gehandicaptenorganisaties. Onze beveiligers beschikken over alle kwaliteiten en vaardigheden die nodig zijn om een zorginstelling in Dordrecht veilig te houden. 

Wij proberen zo veel mogelijk problemen in de kiem te smoren door de-escalerend op te treden. Mochten er zich vervelende situaties voordoen, dan lossen wij dat op. Onze zorgbeveiligers zijn speciaal opgeleid om te werken in de zorg. Zij weten precies hoe zij om moeten gaan met patiënten, hebben veel affiniteit met de zorg en zijn in het bezit van meerdere diploma’s.

Expert in zorgbeveiliging

Inmiddels zijn wij al meer dan 25 jaar de expert op het gebied van zorgbeveiliging. Wij werken voor zorginstellingen door heel Nederland. Als wij aan de slag gaan bij uw zorginstelling in Dordrecht, stellen wij samen met u duidelijke instructies op. De taken van onze zorgbeveiligers worden glashelder omschreven, zodat er nooit misverstanden ontstaan. 

Als u het op prijs stelt, dan bieden wij ook ondersteuning bij het opstellen van een beveiligingsplan. Zo lang wij uw zorgorganisatie in Dordrecht beveiligen kunt erop vertrouwen dat wij de kwaliteit van onze beveiligers constant toetsen. Ook blijven wij gedurende de hele periode openstaan voor aanvullende wensen van u.

Gespecialiseerde zorgbeveiligers in Dordrecht

Grote organisaties in de zorgsector vertrouwen al langere tijd op onze diensten. Dat komt onder meer door onze duidelijke manier van communiceren, fulltime beschikbaarheid en goede werkwijze. 

Overigens bieden wij naast zorgbeveiliging in Dordrecht ook nog meer beveiligingsdiensten aan. U kunt bijvoorbeeld denken aan objectbeveiliging, nachtbewaking, winkelbeveiliging en evenementenbeveiliging.

Wilt u zorgbeveiliging van Code Beveiliging in Dordrecht? Neem dan meteen gratis contact met ons op door direct te bellen op 085 – 050 13 52 of stuur een mail naar info@codebeveiliging.nl  

4.8/5 - (5 stemmen)
Direct bellen