• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bent u op zoek naar zorgbeveiliging in Capelle aan den IJssel? Code Beveiliging levert ervaren zorgbeveiligers om uw zorginstelling veilig te houden. Daardoor kunnen zorgverleners in Capelle aan den IJssel de beste zorg blijven bieden aan hun cliënten. Wij zijn het hele jaar door 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar, waardoor u ook bij ons kunt aankloppen wanneer u met spoed zorgbeveiliging in Capelle aan den IJssel nodig heeft.

beveiliging inhuren
beveiliging inhuren code

 

Zorgbeveiliger Capelle aan den IJssel

Een veilig gevoel voor uw personeel is essentieel om de juiste zorg te kunnen bieden aan de cliënten. Bedreigingen en geweld komen echter regelmatig voor in zorginstellingen en ziekenhuizen. Zorginstellingen kunnen daarom altijd professionele zorgbeveiligers inhuren bij Code beveiliging om werknemers en cliënten te beschermen. Niet voor niets zijn wij een bekende naam in de zorgsector in Capelle aan den IJssel.

Om de veiligheid in zorginstellingen te garanderen, beschikken de zorgbeveiligers van Code Beveiliging niet alleen over de juiste opleiding en vaardigheden, maar ook over specifieke kwaliteiten die voor een zorgbeveiliger in Capelle aan den IJssel belangrijk zijn. Onze zorgbeveiligers zijn gespecialiseerd in het bieden van hulp bij agressieve cliënten en zijn goed in de omgang. Daarnaast hebben ze een rustige, gastvrije uitstraling en ervaring met toegangsbeheersing.

Beveiligingsspecialist in regio Capelle aan den IJssel

Code Beveiliging is in de regio Rotterdam de expert op het gebied van zorgbeveiliging. Onze zorgbeveiligers houden instellingen veilig in grote steden als Rotterdam, Barendracht en Dordrecht. Daarnaast leveren wij ook zorgbeveiliging in gemeentes als Krimpen aan den IJssel, Vlaardingen en Ridderkerk. 

Voordat onze zorgbeveiligers bij uw organisatie aan het werk gaan, stellen wij in overleg met u instructies op. Hierin worden de taken van de zorgbeveiligers heel duidelijk omschreven. Wij kunnen u daarnaast ondersteunen bij het opstellen van een beveiligingsplan. Tijdens onze dienstverlening blijven wij altijd maatwerk leveren, door de kwaliteit van de zorgbeveiliging constant te evalueren en open te staan voor al uw (aanvullende) wensen.

Gespecialiseerde zorgbeveiligers 

Met meer dan een kwart eeuw ervaring is Code Beveiliging een gevestigde naam in de zorgbeveiligingsbranche. Door onze flexibiliteit, goede communicatie en 24 uurs mentaliteit leveren wij de beste beveiligers. Wij zijn trots op het werk dat we leveren hierdoor maken grote zorginstellingen al jaren gebruik van onze betrouwbare dienstverlening.

Naast zorgbeveiliging in Capelle aan den IJssel zijn wij ook in te schakelen voor andere beveiligingsdiensten, waaronder Hotelbeveiliging en Evenementenbeveiliging. Het is bij evenementen essentieel om storingselementen, incidenten en calamiteiten uit te sluiten. Of het nu gaat om een Festival, belangrijke meeting of een politieke conventie: Code Beveiliging levert specialistische beveiliging. Voor iedere opdracht selecteren wij het juiste team! 

Heeft u interesse in beveiliging? Dan kunt u altijd kosteloos contact opnemen door direct met ons te bellen op 0180 460 700 of stuur een mail naar info@codebeveiliging.nl

5/5 - (7 stemmen)
Direct bellen