• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bent u op zoek naar het beste beveiligingsbedrijf dat al jaren de specialist is in het leveren van zorgbeveiliging in Amersfoort? Neem dan contact op met Code zorgbeveiliging. Onze gespecialiseerde zorgbeveiligers hebben meer dan voldoende ervaring in het veilig houden van zorginstellingen en ziekenhuizen.

Uw personeel kan hierdoor richten op het verlenen van goede zorg. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Ook voor het leveren van een zorgbeveiliger in Amersfoort met spoed kunt u dus bij ons terecht.

zorgbeveiliging inhuren
zorgbeveiliging inhuren Amersfoort

Zorgbeveiliger Amersfoort

Alleen in een veilige omgeving kan de beste zorg worden verleend aan patiënten of cliënten. Intimidatie, agressie en geweld zijn tegenwoordig aan de orde van de dag in de zorgsector. Om calamiteiten te voorkomen is het een uitstekende oplossing om onze professionele zorgbeveiligers in te huren voor uw zorglocatie in Amersfoort. Wij beveiligen uw cliënten, bezoekers en werknemers. 

De zorgbeveiligers van Code Beveiliging werken voor gerenommeerde verpleeghuizen, ziekenhuizen, GGZ-instellingen en gehandicaptenorganisaties. Onze zorgbeveiligers beschikken over alle kwaliteiten en vaardigheden die nodig zijn om een zorginstelling in Amersfoort veilig te houden. 

Wij proberen zo veel mogelijk problemen in de kiem te smoren door de-escalerend op te treden. Mochten er zich vervelende situaties voordoen, dan lossen wij dat op. Onze zorgbeveiligers zijn speciaal opgeleid om te werken in de zorgsector. Zij weten precies hoe zij om moeten gaan met patiënten of cliënten en hebben veel affiniteit met de zorg. Ook zijn de zorgbeveiligers in het bezit van meerdere diploma’s en certificaten.

Marktleider in de zorgbeveiliging

Inmiddels zijn wij al meer dan 25 jaar de expert op het gebied van zorgbeveiliging. Wij werken voor zorginstellingen door heel Nederland. Als wij aan de slag gaan bij uw zorginstelling in Amersfoort, stellen wij samen met u duidelijke instructies op. De taken van onze zorgbeveiligers worden glashelder omschreven, zodat er nooit misverstanden ontstaan. 

Als u het op prijs stelt, dan bieden wij ook ondersteuning bij het opstellen van een beveiligingsplan. Zo lang wij uw zorginstelling in Amersfoort beveiligen kunt erop vertrouwen dat wij de kwaliteit van onze zorgbeveiligers constant toetsen. Ook blijven wij gedurende de hele periode openstaan voor aanvullende wensen van u.

Gespecialiseerde zorgbeveiligers in Amersfoort

Grote zorgorganisaties in de zorgsector vertrouwen al langere tijd op onze diensten. Dat komt onder meer door onze duidelijke manier van communiceren, fulltime beschikbaarheid en goede werkwijze. 

Overigens bieden wij naast zorgbeveiliging in Amersfoort ook nog meer beveiligingsdiensten aan. U kunt bijvoorbeeld denken aan objectbeveiliging, nachtbewaking, hotelbeveiliging en evenementenbeveiliging.

Dus bent u opzoek naar zorgbeveiliging in Amersfoort? Neem dan meteen gratis contact met ons op door direct te bellen op 085 – 050 13 52 of stuur een mail naar info@codebeveiliging.nl 

4.5/5 - (2 stemmen)
Direct bellen