• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bent u opzoek naar een beveiligingsbedrijf wat gespecialiseerd is in het leveren van zorgbeveiliging in Alkmaar? Code Zorgbeveiliging kan u verder helpen. Onze zorgbeveiligers beschikken over meer dan genoeg ervaring om uw zorginstelling veilig te houden.

Zo kan het personeel zich blijven focussen op het verlenen van goede zorg. Heeft u met spoed zorgbeveiliging nodig? Code zorgbeveiliging is 7 dagen in de week en 24 uur per dag beschikbaar en inzetbaar.

beveiliging inhuren
beveiliging inhuren code

Zorgbeveiliging inhuren Alkmaar

De juiste zorg kan alleen gegeven worden in een veilige omgeving. Helaas zijn intimidatie, bedreigingen en agressie tegenwoordig aan de orde van de dag in de zorgsector. Zorgbeveiliging inhuren voor uw zorginstelling in Alkmaar is daarvoor een uitstekende oplossing. Wij beschermen uw werknemers, bezoekers én patiënten. Wij werken voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, gehandicaptenorganisaties en GGZ-instellingen.

De zorgbeveiligers van Code Beveiliging hebben de juiste kwaliteiten en vaardigheden om iedere zorginstelling in Alkmaar veilig te houden. Zij treden zo veel mogelijk de-escalerend op en grijpen adequaat in bij calamiteiten. De zorgbeveiligers zijn speciaal opgeleid voor het werken in de zorg. Zij hebben meerdere diploma’s en certificaten, en weten hoe zij moeten omgaan met cliënten of patiënten en hebben veel affiniteit met de zorg.   

Beveiligingsspecialist in Alkmaar

Code Beveiliging is al meer dan 25 jaar het beveiligingsbedrijf in de zorg in Noord-Holland. Wij houden zorginstellingen veilig in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Daarnaast zijn wij actief in kleinere steden als Purmerend, Zaandam en Hoorn

Als wij uw instelling in Alkmaar beveiligen, stellen wij van tevoren in overleg met u duidelijke instructies op voor onze zorgbeveiligers. De taken worden helder omschreven, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Daarnaast bieden wij eventueel hulp bij het maken van een beveiligingsplan. Gedurende onze dienstverlening zullen wij constant de kwaliteit toetsen en blijven wij openstaan voor feedback en uw wensen. 

Gespecialiseerde zorgbeveiligers 

Door onze flexibiliteit, heldere communicatie en continue beschikbaarheid maken grote zorginstellingen al jaren gebruik van onze diensten. Overigens leveren wij naast zorgbeveiliging in Alkmaar ook andere beveiligingsdiensten. Denk bijvoorbeeld aan evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, mobiele surveillance en hotelbeveiliging

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Twijfel dan niet en neem kosteloos contact met ons op door direct te bellen naar 085 – 050 13 52 of stuur een mail naar info@codebeveiliging.nl 

4.8/5 - (6 stemmen)
Direct bellen