• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Beveiligingsbedrijf Rijswijk

Opzoek naar een beveiligingsbedrijf in Rijswijk? De goed getrainde beveiligers van beveiligingsbedrijf Code Beveiliging staan altijd voor u klaar. Wij zijn een totaal dienstverlener op het gebied van veiligheid en beveiliging. Onze beveiligers zijn gespecialiseerd in onder meer zorgbeveiliging, objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en winkelbeveiliging. 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn wij voor u beschikbaar. Dus ook als u met spoed een beveiliger wilt inhuren in Rijswijk en Zuid-Holland, dan kunt u contact opnemen met ons!

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Beveiliger inhuren Rijswijk

Als u een Beveiliger wilt inhuren in Rijswijk, bent u bij Code Beveiliging aan het juiste adres. Door onze uitgebreide ervaring weten wij wat de opdrachtgever van ons verwacht: vlotte service, constante beschikbaarheid en topkwaliteit beveiliging. Code Beveiliging biedt daarmee de beste beveiligingsservice in heel Zuid-Holland. Wij schakelen snel en kunnen u binnen een uur al van dienst zijn. Dat is al meer dan 25 jaar onze kracht.

Wij stellen nauwkeurige instructies op voor onze beveiligers in overleg met uw organisatie. Zo stemmen wij onze dienstverlening volledig af op de wensen van de opdrachtgever. Ook vinden wij het belangrijk om regelmatig te evalueren, om continu de beste beveiliging te kunnen blijven leveren. Wij staan dus open voor uw feedback en voor veranderingen. Een prettige werksfeer en samenwerking is namelijk essentieel, zowel voor uw organisatie als voor onze beveiligers. 

Beveiligingsbedrijf Rijswijk in Zuid-Holland

Beveiligingsbedrijf Code Beveiliging is al ruim 25 jaar de specialist op het gebied van beveiliging in Rijswijk. Al onze beveiligers zijn uitstekend getraind en hebben een gevarieerd opleidingspakket. Daardoor voldoen ze aan de eisen die voor verschillende typen beveiliging worden gevraagd. Bij beveiligingsbedrijf Code Beveiliging in Rijswijk, betekent dat je kiest voor een professionals!

U kunt bij ons niet alleen beveiligers inhuren in Rijswijk, maar ook in andere steden in Zuid-Holland. Wij zorgen ook voor optimale beveiliging in plaatsen als Den Haag, Zoetermeer, Delft, Pijnacker-Nootdorp en Wassenaar.  

Beveiligingsspecialist in Rijswijk

Bij beveiligingsbedrijf Code Beveiliging kunt u een beveiliger inhuren in Rijswijk op verschillende gebieden. Zorgbeveiliging is een van onze specialisaties; al onze beveiligers bezitten over specifieke kwaliteiten die in de zorg van belang zijn. Denk aan toegangsbeheersing, een vriendelijke uitstraling en positief contact met patiënten en Cliënten. Onze beveiligers zijn ook uitstekend getraind op het gebied van Hotelbeveiliging, Nachtbewaking en Evenementenbeveiliging.

Door onze flexibiliteit, constante beschikbaarheid en uitstekende dienstverlening vertrouwen grote organisaties op onze beveiliging. Wilt u beveiliging inhuren in Rijswijk? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 085 – 050 13 52 of stuur een e-mail aan info@codebeveiliging.nl.

beveiligingsbedrijf rijswijk
beveiligingsbedrijf Rijswijk
5/5 - (6 stemmen)
Direct bellen