• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Beveiligingsbedrijf in Haarlem

Veiligheid neemt in onze snel veranderende wereld een steeds belangrijkere rol in. Hoe veilig voelt u zich nog in uw eigen winkel, kantoor of zorginstelling? Heeft u vaker te maken met agressie, geweldsplegingen of diefstal, of bestaat hiervoor vooralsnog enkel de vrees? Laat uw gevoel van veiligheid niet afhangen van het moment, maar kies voor het goed voorbereid zijn. Met een erkend en betrouwbaar beveiligingsbedrijf Haarlem als Code Beveiliging aan uw zijde ontzorgen we u volledig.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags leid de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

24/7 beveiliging in Haarlem

Winkels zijn steeds vaker de plek waar zowel personeel als klanten te maken krijgen met situaties die bedreigend aanvoelen of dat ook daadwerkelijk zijn. Dit heeft niet alleen een effect op het geestelijk welbevinden, maar kan ook een belangrijke reden zijn dat u omzetverlies ervaart. Denk aan het weglopen van personeel en klanten die uw zaak mijden.

Voorkomen is beter dan genezen. Immers, heeft u eenmaal zo’n situatie meegemaakt, dan kan de mentale als financiële schade niet te overzien zijn. Besluit daarom vandaag nog contact op te nemen met ons beveiligingsbedrijf Haarlem.

Professioneel team in Haarlem

Kiest u voor onze particuliere beveiligingsorganisatie, dan profiteert u daarmee van de best mogelijke dienstverlening. Zo zijn we in het bezit van meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring. Ons team bestaat verder uitsluitend uit professionals die door onze Code-selectieprocedure zijn gekomen.

Dat betekent dat ze goed zijn opgeleid, regelmatig aanvullende cursussen volgen en tevens beschikken over alle belangrijke persoonskenmerken. Denk aan zelfverzekerdheid, een goed inlevingsvermogen, oplossingsgericht denken en een klantvriendelijke instelling.

Maatwerk beveiliging in Haarlem

Ons beveiligingsbedrijf Haarlem levert altijd diensten op maat. Om dit te kunnen realiseren vindt er voorafgaand aan de klus overleg met u plaats. Tijdens dit gesprek wordt uitvoerig gesproken over wat u van ons verwacht en denken wij graag met u mee hoe we u dit aan kunnen bieden. ‘Nee’ is namelijk een woord die u binnen ons bedrijf nooit zult horen vallen. Voor ieder mogelijk probleem hebben we een snelle, effectieve oplossing klaarstaan. Om optimale kwaliteit te bieden, zijn we 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Het is dus mogelijk om onmiddellijk contact met ons te leggen. Maak daar vooral gebruik van indien u meer wilt weten over ons beveiligingsbedrijf Haarlem voor uw bedrijventerrein, pand of evenement. Het telefonisch of per e-mail geholpen worden door één van onze deskundigen is altijd helemaal gratis en vrijblijvend.
Beveiligingsbedrijf Haarlem
Beveiligingsbedrijf Haarlem
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Wie zijn wij?

T. Suijkerbuijk

Teamleider Noord-Holland

G. de Zeeuw

Algemeen Directeur

J. Visser

All-round beveiliger

Veelgestelde vragen omtrent beveiliging inhuren

Waarom beveiliging inhuren bij Code Beveiliging?

We hebben al meer dan 25 jaar aan ervaring binnen de beveiligingsbranche. Bij Code Beveiliging kunnen wij direct vlotte service bieden waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Ons personeel staat 24/7 tot uw dienst. Code biedt kwaliteitsdiensten met uitstekend getraind en geschoold personeel.

Werken jullie landelijk?

Ja, door onze flexibiliteit werken wij door heel Nederland. Code Beveiliging kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht. Betrouwbaarheid en servicegericht, daar staan wij voor!

Direct bellen